očekivano obzirom se tegra 2 pokazala jako loše u usporedbi sa powerVR rješenjima u iPadu2 recimo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nije stvar hw, nego sw. Meni je desktop pc radio ok na win xp na 600mhz jedan core, zasto bi mi za tablet trebao 4 core procesor!? Prvi iPad isto odlicno na dosta slabijem hw. Google bi trebao srediti malo taj Android, a ne izdavati svaki mjesec nove verzije koje u biti ne rjesavaju osnovni problem.
Mislim da bi Motoroli bilo pametno da ovo iskoristi na više platformi ako dobije koncesije.
Motorola Xoom 7 bi za mene bio pun pogodak, ovo bi čak moglo i vrtit neke normalne igre na low.
nije stvar hw, nego sw. Meni je desktop pc radio ok na win xp na 600mhz jedan core, zasto bi mi za tablet trebao 4 core procesor!? Prvi iPad isto odlicno na dosta slabijem hw. Google bi trebao srediti malo taj Android, a ne izdavati svaki mjesec nove verzije koje u biti ne rjesavaju osnovni problem.
Potpisujem! Ja bih samo povukao paralelu (malo je OT): Ne znam kako vi, meni Win7 zapravo svugdje radi probleme koje treba rješavati. A i čovjek bi očekivao da bi to sve trebalo letjeti s obzirom na hw.
A sada on topic. Kako sam valjda već postao deklarirani mrzitelj Xoom-a (a stvarno nisam), kud sad već najava novog tableta, dok ni "stari" nismo imali prilike vidjeti. Hmmm.