Brzi Seagate Constellation u isporuci

poruka: 16
|
čitano: 1.924
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Brzi Seagate Constellation u isporuci".
17 godina
neaktivan

bolje da se vise potrude na ssd-ove tako da konacno bacimo mehanicke diskove u smece.

Moj CPUz http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=936982
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Brzi Seagate Constellation u isporuci
eXpl0it kaže...

bolje da se vise potrude na ssd-ove tako da konacno bacimo mehanicke diskove u smece.

što ste toliko uprli na ssd,sve s vremenom

16 godina

500 gb bluray-eva sam izgubio zbog njihove shebane serije.mislim da je bila 7200.11.nikad više seagate

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 0:34 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja sam par puta imao seagate diskove...jos imam jedan na starom kompu,500 gb velik...nikada problema sa njim...

18 godina

Da, ni ja, iako sam par puta imao posla sa onim problematicnim terabajntnim modelima, kod mene i ljudi kojima sam ih ugradjivao nikad nisu bili problematicni...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

sada me samsung skroz odusevio od kada ga imam u raidu

16 godina
protjeran
eXpl0it kaže...

sada me samsung skroz odusevio od kada ga imam u raidu

jos kada bi imao f3 na raidu pa da vidis

16 godina
Kill Frenzy kaže...

500 gb bluray-eva sam izgubio zbog njihove shebane serije.mislim da je bila 7200.11.nikad više seagate

pa normalno da će crknuti kad si ga napunio do kraja,i ja imam 500 gb ali nisam ga napunio ni 10 %

16 godina
neaktivan
blackalbum kaže...
Kill Frenzy kaže...

pa normalno da će crknuti kad si ga napunio do kraja,i ja imam 500 gb ali nisam ga napunio ni 10 %

omg reci mi da ovo nisi napisao

kod mene normalno radi.....
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

ja sam uspio spasit svoje podatke (kemija preko hyper terminala)

jel imaš još uvijek disk da probamo neš skemijat

16 godina
blackalbum kaže...
Kill Frenzy kaže...

Neznam šta bi ti napisao na ovo,stvarno neznamŠutim

cekpi

Imam al sam ga u ljutnji par puta nabio u radiatorNevinašce. To je bila ta serija firmwarea škart. I odnesem ga u vemil, kažu oni imamo još deset takvih na servisu  ,svi riknuli zbog falša i kažu mi kao dobit ćeš i ti novi. Kad ono zovu oni mene za 10 dana da bi mi rekli da garancija ne važi jer je neka plastikica(veličine riže) otkinuta i garancija se ne prijznaje iako to malo oštećenje nema veze sa kvarom. Smijeh

17 godina
neaktivan

Treba se tržište zasititi sa ogromnom količinom SSD-a pa da situacija bude slična kao sa DDR2 ramom (1 giga 800MHz za manje od 100kn).

I ja želim SSD, ali budimo realni kada ćeš moći imati 1.5 Terabajtni SSD za manje od 1000kn? Jedina stvar koja me muči kod mehaničkih je što se čuju po noći.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ma na kraju ce se svest na to da ce nam popis za kupovinu uvalit jos jednu "glupost"Osmijeh

ssd-a cemo korisit kao sistem disk a hard diskove za storage.

p.s. ne znam kako kod vas ali meni su vec dva f3 od terbajta i pomocni eksterni storejet od 250gb maloSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 16:22 (dado8).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Imam al sam ga u ljutnji par puta nabio u radiatorNevinašce. To je bila ta serija firmwarea škart. I odnesem ga u vemil, kažu oni imamo još deset takvih na servisu  ,svi riknuli zbog falša i kažu mi kao dobit ćeš i ti novi. Kad ono zovu oni mene za 10 dana da bi mi rekli da garancija ne važi jer je neka plastikica(veličine riže) otkinuta i garancija se ne prijznaje iako to malo oštećenje nema veze sa kvarom. Smijeh

ja sam dobil slom živacakad mi se to dogodilo, a disk nije bili niti tjedan dana star i da ne velim da sam sve kaj sam imal na starom kompu prebacil na njega......onda sam našo tu kemiju sa hyper terminalom, dal strujiću u firmi šemu da mi sluši neki ludi konektor i išo kemijat

18 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

da, seagate je postao poznat da s vremena na vrijeme izbaci seriju koja je problematicna (iliti krepava ko' luda). osobno nisam nikada imao problema s njima, ali klijenti jesu.
samo neka prave.. sto vece naprave.. manja cijena onim sto su danas "veliki". ja sretan.

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
17 godina
neaktivan
Littlemanbeingerased kaže...
Kill Frenzy kaže...

da, seagate je postao poznat da s vremena na vrijeme izbaci seriju koja je problematicna (iliti krepava ko' luda). osobno nisam nikada imao problema s njima, ali klijenti jesu.
samo neka prave.. sto vece naprave.. manja cijena onim sto su danas "veliki". ja sretan.

hehe vec kada su im mehanicki diskovi tako losi onda ssdovi nece imati 100.000 read/write cycles per bit nego 20.000 read/write cycles per bit. prije crkavanja:)

salu na stranu valjda nece zeznuti i serije ssd-ova :P

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 17:39 (eXpl0it).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice