British Petroleum i Google

poruka: 51
|
čitano: 6.344
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "British Petroleum i Google".
18 godina

Od kad su ovi naši hr Google-ovci promjenili prikaz sada više ne vidim sponzorirane oglase, probao i sa ovim oil spill i ne dobim nikakve oglase..

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koji jadnici.

3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Pa baš im ne uspijeva - ali barem zato možeš dobiti odvjetnike da ih tužišSmijeh

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

13 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: British Petroleum i Google
username kaže...

Koji jadnici.

doslovno

kao da su ljudi glupi pa im idu uvalit mačka u vreći

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
16 godina
neaktivan

Pa sta ce...moraju se nekako braniti Smijeh

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Pa baš im ne uspijeva - ali barem zato možeš dobiti odvjetnike da ih tužišSmijeh

Baš si me preduhitrio nema tu ničeg... hehehe

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina

PREJADNI SU I GADE MI SE

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

"Do no evil" my ass!

Cloud computing vesti i recenzije: http://www.ictcloud.wordpress.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To je standardni postupak kad netko gadno uprska.

THIS FORUM HAS JUST JUMPED THE SHARK
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Stavite sebe u poziciju BP CEO ili direktora PR odjela. Pa sve žive bi potkupili da se to stiša.

Lažni moralisti.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hehe
18 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Stavite sebe u poziciju BP CEO ili direktora PR odjela. Pa sve žive bi potkupili da se to stiša.

Lažni moralisti.

Uobičajeno je da pokvareni ljudi to racionalizuju uverenjem da su i svi ostali isti takvi.  Namigiva

17 godina
odjavljen
Ivan(4) kaže...

Uobičajeno je da pokvareni ljudi to racionalizuju uverenjem da su i svi ostali isti takvi. Namigiva

Ja pokvaren? Ma da Smijeh

Iskreno - većini ljudi je novac i ugled ispred okoliša pa ono, što su se neki uspuhali - i sami bi da su u toj poziciji platili zataškavanje.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina

J**** svijet u kom se sve rješava novcem.

2 0 hvala 0
18 godina

a nemoj sr.t, jadnici sa lovom

1 0 hvala 0
18 godina
Sum_of_all_fears kaže...
Ivan(4) kaže...

Uobičajeno je da pokvareni ljudi to racionalizuju uverenjem da su i svi ostali isti takvi. Namigiva

Ja pokvaren? Ma da Smijeh

Iskreno - većini ljudi je novac i ugled ispred okoliša pa ono, što su se neki uspuhali - i sami bi da su u toj poziciji platili zataškavanje.

Samo kaj se tu nema kaj zataskat, i vanzemaljac koji zivi na Plutonu recimo vidi kaj se dogodilo i kakva je steta i ko je kriv uzalud im reklame.Nevinašce

17 godina
odjavljen
rambox kaže...

Samo kaj se tu nema kaj zataskat, i vanzemaljac koji zivi na Plutonu recimo vidi kaj se dogodilo i kakva je steta i ko je kriv uzalud im reklame.Nevinašce

"Pokušaji" da se "sanira" šteta i slike vrijednih BPovaca koji marljivo sakupljaju naftu sa površine mora diže rejting tvrtke za koji postotak jer se vidi da barem pokušavaju sanirat štetu.

Druga priča što se to moglo spriječit....

17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Ja sam isto uvjeren da se i danas može spriječit daljne istjecanje, ali BP nije spreman platit cijenu: izgubljenu bušotinu.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
18 godina
Sum_of_all_fears kaže...
rambox kaže...

"Pokušaji" da se "sanira" šteta i slike vrijednih BPovaca koji marljivo sakupljaju naftu sa površine mora diže rejting tvrtke za koji postotak jer se vidi da barem pokušavaju sanirat štetu.

Rejting te tvrtke je nizi da ne moze bit i samo moze ic jos na niže. Nema tu pomoci niti pluseva na njihovoj strani goru losu reputaciju nisu mogli postic, ak pitas ljude koji zive a i zivit ce dugo vremena u okolici naftnog đumbusa a i sve ostale.Nevinašce

18 godina
neaktivan
rambox kaže...

Rejting te tvrtke je nizi da ne moze bit i samo moze ic jos na niže. Nema tu pomoci niti pluseva na njihovoj strani goru losu reputaciju nisu mogli postic, ak pitas ljude koji zive a i zivit ce dugo vremena u okolici naftnog đumbusa a i sve ostale.Nevinašce

Ista takva stvar je bila i za American Airlines kada su se 2 njihova zrakoplova zabila u WTC. I sada posluju kao da se nije ništa dogodilo...

Nema pomoći ljudskoj gluposti i oprašatanju...

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan

vidi se s kim radi BP. Pisalo na platformi Transocean, a to vam je jedna aljkava nestrucna firma i samo je bilo pitanje vremena kad ce se tako nesta dogoditi, nema ulaganja u sigurnost, j...s to, profit je bitan, eto gdje moderna ekonomija vodi danasnji svijet

Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
Paolo2612 kaže...
rambox kaže...

Ista takva stvar je bila i za American Airlines kada su se 2 njihova zrakoplova zabila u WTC. I sada posluju kao da se nije ništa dogodilo...

Nema pomoći ljudskoj gluposti i oprašatanju...

To je nekaj sasvim drugo, s obzirom na pozadinu događaja da sad ne sirimo temu.Smijeh No onaj drugi avion koji je udaril u tornjeve uopce nije bio njihov, vec vojni avion koji ne lici nikak na putnicki kaj se vidi fino na puno snimaka no to je vec druga tema i odavno utvrđena stvar.Nevinašce

18 godina
protjeran
Duche kaže...

vidi se s kim radi BP. Pisalo na platformi Transocean, a to vam je jedna aljkava nestrucna firma i samo je bilo pitanje vremena kad ce se tako nesta dogoditi, nema ulaganja u sigurnost, j...s to, profit je bitan, eto gdje moderna ekonomija vodi danasnji svijet

Da, BP je aljkava i nestrucna firma :) :) :)

Sta sve necu procitati na ovom forumu, to nije normalno. Svi pametuju, svi znaju koliko BP ulaze u sigurnost, svi su upravo izasli sa rudarskog fakulteta, sve glava do glave...

Vidim da i neki znaju kako zatvoriti busotinu, iako je BP ulozio veliki dio budzeta, angazirao sve svoje strucnjake, angazirao i strane firme, sve samo kako bi zacepio busotinu u sacuvao obraz, ali kad bi samo znali da treba svratiti na BUGov forum...

I ne samo to, otkrivena je i topla voda - "svima je samo bitan profit". Da mi je samo znati sa koje to humanitarne organizacije dolaze takve kritike.  Svi su odjednom ekoloski svjesni, moralisti, itd...

A iste te mega kompanije ste i VI sami natjerali da to rade - samo gledaju na profit!

Koliko je vas spremno platiti 15% skuplje gorivo ako je isto dobiveno potpuno ekoloskim procesom?

Koliko vas je spremno platiti iPad 25% skuplje ali da su radnici koji su napravili isti placeni "dovoljno humano"?

Koliko vas je spremno platiti struju u kucanstvu 50% skuplje, pod uvjetom da je ista dobivena iskljucivo iz obnovljivih izvora energije?

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.6.2010 19:28 (metak).
17 godina
neaktivan
Ja...
16 godina
neaktivan

JA

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina

mozda se dosta ljudi nece sloziti samnom,ali ja mislim da je mozda i dobro sto se ovo dogodilo. ekoloski sustav ce prezivjeti,prezivio je i puno gore stvari

a ameri ce se zbog ovoga vjerojatno malo vise ekoloski osvijestiti sad kad njima gori pod nogama

Sheldon Cooper: Hop, you little plumber! Hop, hop, hop!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Eto ipak si trebao razmisliti zasto taj podatak navodim,

imam iskustva sa platformama, radim kao projektant i poznata mi je firma Transocean koj je vodila BP-ovu potonulu platformu i mogu reci da nisu nimalo ozbiljni i da im je samo profit na pameti

18 godina
protjeran
Duche kaže...

Eto ipak si trebao razmisliti zasto taj podatak navodim,

imam iskustva sa platformama, radim kao projektant i poznata mi je firma Transocean koj je vodila BP-ovu potonulu platformu i mogu reci da nisu nimalo ozbiljni i da im je samo profit na pameti

Da, dobili su pozao za BP jer ih je uprava vodila na janjetinu kod Imockog.

18 godina
neaktivan

@metak

vjerojatno ljudi i bi platili više, ali ne u ovakvim vremenima
ljudi nemaju za jest i za obitlej prehraniti, a sada da plaćaju struju još 50%više ili da kupuju proizvode koje proizvode doro plaćeni kinezi umjesto jeftinjara

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
protjeran
dantex kaže...

@metak

vjerojatno ljudi i bi platili više, ali ne u ovakvim vremenima
ljudi nemaju za jest i za obitlej prehraniti, a sada da plaćaju struju još 50%više ili da kupuju proizvode koje proizvode doro plaćeni kinezi umjesto jeftinjara

Nece nikada, jer je to klasicno ljudsko licemjerje. Promatraju globalne igrace, a tesko im je na lokalnom nivou uciniti kakav pomak. Nemam sta soliti pamet ikome, i sam sam najcesce takav, kao i 99% ljudi. Svi pokusavamo, ali kad je kinta u pitanju - prestanemo razmisljati ikako osim kroz oci profita.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice