Blu-ray osvaja tržište

poruka: 16
|
čitano: 2.110
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Blu-ray osvaja tržište".
18 godina
neaktivan
Blu-ray osvaja tržište

To je bilo stvarno tesko za predvidjeti, uffff...

X3220 (3.2 GHz) GTX 280 (700/1250) 8Gb ram (1000 MHz) 3 HD Seagate (1.8 T)

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Blu-ray osvaja tržište

Ja bih rekao da budućnost ipak pripada USB stickovima, ali ko zna šta će se sve dešavati npr. 2012. godine.

Intel Core i7 Procesor I7-920 2,66 GHz, ATI HD4870 X2 DDR5 2 GB, Kingmax Mars DIMM 2GB DDR-3 1333MHz x 3
17 godina
Blu-ray osvaja tržište

Zasad je jos preskup.

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics - Even if you win you´re still retarded. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Blu-ray osvaja tržište

Da su playeri, pržilice i mediji puuuno jeftiniji tržište bi vec bilo osvojeno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Čuo sam da Bluray diskovi imaju kapacitet preko 100gb, možeju još i više.  Da su bar upola manji kao ovi minidisc, pa bi ih lakše bilo koristiti u laptopima i takvim uređajima.

Nebi bilo potrebe raditi velike čitaće i pržilice.

18 godina
neaktivan
linuxuser kaže...

Čuo sam da Bluray diskovi imaju kapacitet preko 100gb, možeju još i više.  Da su bar upola manji kao ovi minidisc, pa bi ih lakše bilo koristiti u laptopima i takvim uređajima.

Već ti odavno postoji laser manjih dimenzija za prženje blueray diskova za laptop ali za sada je to preskupo
17 godina
neaktivan
Blu-ray osvaja tržište

Da su ti mali strojevi koje kupujemo za čitanje, pisanje i prženje optičkih medija jeftiniji i da se optički medij samo gurne u prorez (istina, pokupio sam to s PlayStationa 3), a ne u ladicu, jer to živcira, prodaja bi skočila vrlo visoko. Da ih naprave trajnijima, još bi se bolje prodavali. Ali, tko čeka, dočeka!Osmijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Luka kaže...
linuxuser kaže...

Već ti odavno postoji laser manjih dimenzija za prženje blueray diskova za laptop ali za sada je to preskupo
 A zašto je preskupo, jel možda znaš. Ja mislim da su tada manji troškovi izrade, možda zauzimaju upola manje ali će se to s vremenom povečati.

18 godina
neaktivan
linuxuser kaže...
Luka kaže...
linuxuser kaže...

A zašto je preskupo, jel možda znaš. Ja mislim da su tada manji troškovi izrade, možda zauzimaju upola manje ali će se to s vremenom povečati.

Cuj pa i DVD przilica za laptop je skuplja od DVD przilice za desktop! Mozda je manje ali sto je manje, kompliciranije je...

evo ga! Pun ih je google!
17 godina
neaktivan
Whalter vT kaže...

Ja bih rekao da budućnost ipak pripada USB stickovima, ali ko zna šta će se sve dešavati npr. 2012. godine.

da sigurno češ igrati igrice na konzolama preko usb stickovima
17 godina
neaktivan
gamer2400 kaže...
Whalter vT kaže...

pa normalno da nećeš... igre će i dalje biti na dvd-ovima ili blurayima, a kasnije će se moći kupovat samo preko neta. a normalno je da ćeš za npr backup podataka prije koristiti usb sa malo većim kapacitetom, nego na bluray, a tko zna koliko će to biti 2012., možda 128, 256 gb... tko zna. jer bi samo snimanje diska dugo trajalo
18 godina
neaktivan
jurluk kaže...
gamer2400 kaže...
Whalter vT kaže...

pa normalno da nećeš... igre će i dalje biti na dvd-ovima ili blurayima, a kasnije će se moći kupovat samo preko neta. a normalno je da ćeš za npr backup podataka prije koristiti usb sa malo većim kapacitetom, nego na bluray, a tko zna koliko će to biti 2012., možda 128, 256 gb... tko zna. jer bi samo snimanje diska dugo trajalo
 Da, ali 2012. bi cijena blueraya mogla biti 20-30 kuna!

Snimanje diska dugo? ...Softver koji dolazi na DVD ili CD medijima kao i Blueray se ne prze u przilicama nego se "stampaju" i to se dogada u trenutku! Samo "zalijepe" sloj podataka za gornju plastiku  to je to!

Online distribcija ce jos rasti i rasti i sigrno je da za nekoliko desetljeca (mozda i prije) budemo koristili hologramske module ili tko zna sto, nece to biti niti Blueray, niti flash memorija! A i ja kad kupujem kupim uvijek igru na mediju, da ju imam fizički. Steam je jeftiniji ali ne toliko da ja tu igru ne mogu opipati i diviti se ljepoti kutije! :D
17 godina
neaktivan
Luka kaže...
jurluk kaže...
gamer2400 kaže...
Whalter vT kaže...

Snimanje diska dugo? ...Softver koji dolazi na DVD ili CD medijima kao i Blueray se ne prze u przilicama nego se "stampaju" i to se dogada u trenutku! Samo "zalijepe" sloj podataka za gornju plastiku  to je to!

Online distribcija ce jos rasti i rasti i sigrno je da za nekoliko desetljeca (mozda i prije) budemo koristili hologramske module ili tko zna sto, nece to biti niti Blueray, niti flash memorija! A i ja kad kupujem kupim uvijek igru na mediju, da ju imam fizički. Steam je jeftiniji ali ne toliko da ja tu igru ne mogu opipati i diviti se ljepoti kutije! :D
 ja bi rekao da bi 2012 cjena biti 2-3 kune a ne 20-30 kuna
18 godina
Point-X kaže...

Zasad je jos preskup.

Kako gdje i kako kome.

U Švedskoj se filmove može kupit već od 80kn. Novi naslovi su oko 150kn. Toliko su bili i DVD-i kad su se pojavili.

U Americi se onda, vjerojatno, može naći i jeftinije. 
Ke?
17 godina
neaktivan
Luka kaže...
jurluk kaže...
gamer2400 kaže...
Whalter vT kaže...

kad sam rekao da bi samo snimanje diska trajalo dugo, pri tome sam mislio na snimanje diska za backup podataka. mislim da bi prije radio backup na usb većeg kapaciteta nego na medij
18 godina
neaktivan
Blu-ray osvaja tržište

Jurluk, backup sustava se ionako radi na medij koji se može pisat i brisati neograničeno puta, tipa HDD ili USB (jedino ako nemas banku backupa u slucaju da ti bas zatreba određenog datuma a to sigurno nije tvoj slučaj)! ;)

Koja je glavna uloga snimanja DVD-a na przilicama u privatnom posjedu danas? -Za piratstvo filmova, igara! Istu ulogu je imao i CD, istu ce imati i Blueray! Ufff ili si mislio na tu vrstu "backupa"? :D

Pa ne znam za tebe ali meni je puno ljepše imati svaku igru/program/film na svome mediju u slučaju da ju moram nekome posuditi neće mu ići cijela moja kolekcija! Ili zamisli, izgubiš USB ili ti se sprži USB stick i ode ti sve što imaš! :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice