Bing - novi konkurent Googleu

poruka: 61
|
čitano: 9.830
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bing - novi konkurent Googleu".
17 godina
RE: Bing - novi konkurent Googleu
naxeem kaže...

Ja i danas imam Yahoo u bookmarku jer je u nekim stvarima Google apsolutno smeće, a Yahoo daje savršene rezultate. Stoga mislim da i Bing ima svoje mjesto pod suncem.

Ja s yahoo nemam bas dobro iskustvo, iako ponekad i preko njih trazim kad je google nedostupan(rjetko), google mi daje bolje rezultate i sl.
I don't care...
16 godina
neaktivan
CikaSpaso kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

jel mi moze netko dat link do tog BINGA jer ga nemrem nac :(((

ajd mrs tamo!
zasto su smajlici zuti? Hmm...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

To ionako nece biti "samo jos jedan search engine", nego pokusava dobiti malu konkurentsku prednost dodavajuci razne feature nad rezultatima pretrazivanja (npr "digital cameras"?), tako da se dovoljno odmaknuo od gugla da uhvati svoj dio internet usera. Mozda bi rekao da naginje konceptom malo prema Wolfram|Alfi, jer ne daje ciste rezultate nego i sugerira, predlaze, usporedzuje i sl.

stop(); // hammertime! | http://twitter.com/hhrvoje
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
markoal kaže...
naxeem kaže...

Ja i danas imam Yahoo u bookmarku jer je u nekim stvarima Google apsolutno smeće, a Yahoo daje savršene rezultate. Stoga mislim da i Bing ima svoje mjesto pod suncem.

Ja s yahoo nemam bas dobro iskustvo, iako ponekad i preko njih trazim kad je google nedostupan(rjetko), google mi daje bolje rezultate i sl.
A s tehničkim stvarima meni Yahoo često daje puno bolje rezultate.
Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
neaktivan

Kao što je netko već napisao, sačekajte otvaranje pa onda prosudite. Ne zaboravite promjeniti regionalni setting na US jer je za početak najbolje integriran za US tržište, čisto za osjećaj što se dobiva (ako vam se autoamtski postavi na HR). Meni izgleda kao zgodan koncept - vrijeme će pokazati koliko je dobar.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni je bolji google od bilokojeg drugog,

Neznam kaj komplicirate da google nije dobar, u biti je pretraga dođe na isto. dobro forum od prije 5 god, ali to se vrlo rijetko dešava,

Meni se sviđaju kod googlea ono dolje kada kliknes da vidis rijeći obojane one koje si tražio, a sada mi se svida što su integrirali translator, a to microsoft izgleda neče još dugo imati.

Kubuntu 9.04 Jaunty Jackalope :)
16 godina
neaktivan

meni taj bing nista neznaci ja i dalje ostajem na google tako da me nemoze ni jedan pretrazivac maknuti sa starog dobrog googleaSmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne razumijem zašto ljudi vole komentirati stvari unaprijed prije nego uopće isprobaju novu stvar. Kada fino par dana pretražujem web s Bingom odlučit ću se koji će mi biti homepage, a koji će biti u bookmarcima. Ne mogu znati unaprijed koliko će dobar biti taj famozni Bing, a Google rabim svakodnevno već godinama i dobar mi je. Sve ovisi o mogućnostima i jednostavnosti upotrebe.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Svaka tražilica ima svoje mjesto. Mene često u goole živcira neorganiziranost onog što sam tražio, a Bing to upravo radi on dopušta da izabereš filter kategoriju i tako izbjegneš neželjene rezultate.

Sometime the best defense is to attack!

0 0 hvala 0
17 godina

Nesto iz Wall Streer Journala

Its new Bing Internet search engine, which it showed publicly for the first time Thursday, will still provide search results for any term an online user types into it. But Bing is initially designed to provide a much richer search experience for people looking for information in four categories: shopping, travel, health and local businesses.

Nisto specijalno, Yahoo je imao pretrazivanje po kategorijama pre mnogo godina.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kako taj bing može biti konkurent googleovim miliunima Bogataš

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kuzo kaže...

Nesto iz Wall Streer Journala

Its new Bing Internet search engine, which it showed publicly for the first time Thursday, will still provide search results for any term an online user types into it. But Bing is initially designed to provide a much richer search experience for people looking for information in four categories: shopping, travel, health and local businesses.

Nisto specijalno, Yahoo je imao pretrazivanje po kategorijama pre mnogo godina.

Što to onda nije katalog, a ne tražilica?
Every hole is a goal!
17 godina

Neznam... ja sam yahoo odavno prekrizio. Neznam kad sam zadnji put trazio ista preko njega :/

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2009 16:52 (zlaya77).

0 0 hvala 0
17 godina

Evo jos jedan stranski napis:

http://vator.tv/news/show/2009-05-31-microsoft-bings-focus-on-decisions-is-smart

Bing's goal is to improve the search experience, and it does that well overall in an incremental way, but especially in four key categories - shopping, travel, local, and health -- by tailoring the experience to specific goals associated with those categories. Why these categories? Well, they are the ones that generate the most concentrated revenues from advertising, the ones where people need to make complex, multi-step decisions every day.

Reklame i novac, za to se bore i Google i M$, ko ce uzeti veci kolac.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
linuxuser kaže...

a sada mi se svida što su integrirali translator, a to microsoft izgleda neče još dugo imati.

Meni ne... Hrvatski i racunalo su mi nespojivi... Kad me netko zamoli da mu dodjem servisirati racunalo koje je na HR (windowsi i office) ja se tu jedva jedvice snalazim...
I'm going woo woo
17 godina

Kako ste zadovoljni s Bingom?

Think locally, act globally...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa tek je u najavi, ne?

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
tnakir kaže...

Pa tek je u najavi, ne?

Pa pise "bing beta"...
Ako odes na www.bing.com...
Think locally, act globally...
17 godina

Da stvarno...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina

Nema više ni "Live Search", kada odete na www.live.com pretraživač je Bing. :)

0 0 hvala 0
17 godina

Sad da je toliko spektakularan ko sto su najavljivali i nije... ali sam usporedio pretrage googla i njega... slicno rankiraju elemente pretrage...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Google je postaje sve zatrovaniji raznim agregatorima pomocu SEO trikova koji su na rubu Google zakona ali ipak postoje.

0 0 hvala 0
16 godina

Definitivno drugaciji search engine imaju Belji se

http://farm4.static.flickr.com/3604/3585051300_d23a37a32e_o.png

16 godina
neaktivan

Google mi bolje nađe neke piratske svari od Bing-a

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

naravno, novu staru trazilicu je popratila i jedna microsoftovska tradicionalno lejmerska tv reklama

Quintili Vare, legiones redde!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
DhulKarnain kaže...

naravno, novu staru trazilicu je popratila i jedna microsoftovska tradicionalno lejmerska tv reklama

Tko im je radio ovu reklamu?Smijeh
Izgleda kao da se netko igrao sa Windows Movie Makerom i nadrobio nasumično hrpu klipova.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
17 godina

S tolko para kolko Microsoft raspolaze bi trebali imati takve reklame da to nije normalno, oni fakat slazem se ko da su dali lokalnom klincu da napravu u movie makeru.

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina

Napravio sam brzinski test, ukucao sam ime susjeda koji je trčao na izborima i popušio, Google je odmah izbacio točan rezultat na prvom mjestu, na Bingu rezultata nema.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice