Bijeli iPhone 4 tijekom veljače?

poruka: 40
|
čitano: 6.278
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bijeli iPhone 4 tijekom veljače?".
16 godina

koji trik sad ce oni koji imaju crni kupiti i bijeli da budu "in" {#}

My Life Is A Very Serious Game...
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 16:30 (CroVandal).
Moj PC  
18 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nista od toga - Rambus vjerojatno ima patent na bijelu boju...

15 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Bijeli iPhone 4 tijekom veljače?
Kako da ne... Imam crni 3GS s maskom i uživam... ;)
4ka je za mene kvadratna Cigla s brzim procesorom... To je sve... :)

Da nijanse bijele boje.. To jedino Jobs Moze smisliti... :P
17 godina
neaktivan

"Za ovaj katastrofalan propust, Apple se opravdao nemogućnošću proizvodnog procesa da pogodi točnu nijansu bijele boje koju Apple želi, a korisnici trebaju, uz obećanje da će se bijeli iPhone 4, odgođen sa srpanjskog datuma 2010. pojaviti na proljeće 2011. godine."

Nisam zna da je toliko teško "pogodit" bijelu boju i izbacit na tržište iPhone koji će biti bijel. Bože sačuvaj.

9 0 hvala 0
17 godina
protjeran
CroVandal kaže...

koji trik sad ce oni koji imaju crni kupiti i bijeli da budu "in" {#}

pa najveci appleovci ce to sigurno uciniti, crni u oglas i nabavka bijelog, nemozes propstiti tako nesto....

btw. jel su popravili antenu ili i dlaje po starome ?! :)

17 godina
odjavljen

Sviđa mi se stil pisanja ovog članka, ali nedostaje jedna informacija: Da li će odmah biti dostupa Verizon verzija iPhone-a 4 u bijeloj boji ili se proces proizvodnje boje kompatibilne s CDMA mrežom razlikuje od procesa proizvodnje za GSM/UMTS mreže.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

6 0 hvala 0
17 godina

aaah. Izgleda da je Stevi konačno stigla ona kanta bijele boje koju sam mu poslao .

scientia est potentia

15 0 hvala 2
18 godina

i onda mislite da su amerikanci glupi, ma pogledajte samo komentare na Bug forumu... biser do bisera..

e.......

3 2 hvala 0
18 godina
MrBlc kaže...

Sviđa mi se stil pisanja ovog članka...

Nisam procitao tko je autor, ali sam do kraja prve recenice znao tko ga je napisao :)

16 godina
neaktivan

I bijeli će jednog dana postati crni {#}

http://pdg.web.cern.ch/pdg/particleadventure/frameless/startstandard.html
Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Zna Apple kak izmusti lovu iz svojih stilista, tj. obozavatelja. Znaju da ce sve zene/stilisti vise htjet bijelu boju. Pa im je u pocetku samo dao crnu, a oni su ipak morali imati iPhone 4 pa su kupili crni. Ali sada kad izadje bijeli, to ce bit ono sto su htjeli. I sada ce oni kupiti jos jedan iPhone.

Mal nabacujem sarkazam - ali tako i jest. I stvarno kapa dolje Apple-u, jer znaju da ce raja sad navalit na bijeli 3 mjeseca prije iPhonea 5. Pa ce za 3 mjeseca onda iPhone 5 nuditi istoj rulji :)

i'm going back to 505...

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pita me stara jesam li normalan? Odvalio se smijati ko budala dok sam čitao početak...

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovo se moglo desiti samo zbog 2 moguca razloga:

a ) Apple je doista nesposoban da nakon toliko bijelih iProizvoda nemože napraviti bijeli iPhone

b ) Potražnja za iPhoneom 4 je bila toliko velika i u crnoj boji, da nisu mogli zadovoljiti potrebe tržišta

(npr.u t-mobileu i VIP-u neki ga cekaju cak 4mj.!!) pa su skužili da im je neisplativo odmah puknut

2 verzije kad se stvar sama po sebi prodaje, nego ovako u proljece ga prodavat kad ionako splasne

potražnja za iPhoneom zbog skorašnjeg predstavljanja iPhonea 5.

U svakom slucaju gotovo sam siguran da se razlog krije pod B ). I to im je zgodan trik.

I sad mi je najbolje kad pocnu kritike kako su đubrad što iskorištavaju svoje korisnike.

Tko to neb napravio da može? {#} To je ala ono "tko je bez grijeha neka prvi baci kamen." {#}

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
alen-c kaže...

I sad mi je najbolje kad pocnu kritike kako su đubrad što iskorištavaju svoje korisnike.

Prije bi mogle biti kritike kako su im korisnici glupi kada padaju na takve jeftine trikove. S tom kritikom bih se i osobno složio (samo za one korisnike koji već imaju crni iPhone 4, a kupit će bijeli kad izađe).

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
17 godina

Ja bi žuti !

AMD FANOBY !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bik kaže...

Ja bi žuti !

Ako je Stevica rekao da će biti samo bijeli i crni, tako će bit i gotovo! {#}

17 godina

Ne znam ne sviđa mi se crni a na bijelom samo ostavljam mrlje, radim kao pomočni automehaničar i stalno su mi ruke crne od ulja i gareži i sad netko me zove i ja user** bijeli takvim rukama a crni mi se nesviđa {#}

AMD FANOBY !!
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Osobno ne koristim iPhone 4 ali kod svih prijatelja koji ga imaju vidio sam da ga drže u zaštitnoj gumi oko telefona. Kako ta guma prekriva apsolutno sve djeliće mobitela na kojima je original boja, a vidio sam je u varijacijama više boja, mislim da i nije zapravo bitno koje je boje kada se uz tako malu nadoplatu može dobiti boja kakvu ti god srce poželi.

http://micromanagements.blogspot.com/

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Nebi stavio te kurtone na ajfon ni da mi još jedan daju.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
protjeran
NEW_MAN kaže...
Ružan je i samo peder može kupit tako nešto.

malo grubo, ali iskreno :)

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Nebi stavio te kurtone na ajfon ni da mi još jedan daju.

kurton ili ajfon?

18 godina
neaktivan

"Apple se opravdao nemogućnošću proizvodnog procesa da pogodi točnu nijansu bijele boje koju Apple želi, a korisnici trebaju,"

Kome treba bijela boja?

:)
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
logic kaže...

"Apple se opravdao nemogućnošću proizvodnog procesa da pogodi točnu nijansu bijele boje koju Apple želi, a korisnici trebaju,"

Kome treba bijela boja?

Bauštelcima.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
16 godina
neaktivan
MrBlc kaže...
alen-c kaže...

Prije bi mogle biti kritike kako su im korisnici glupi kada padaju na takve jeftine trikove. S tom kritikom bih se i osobno složio (samo za one korisnike koji već imaju crni iPhone 4, a kupit će bijeli kad izađe).

S tim se potpuno slažem. Ali mrzim to generaliziranje da su svi Apple korisnici takvi.

Imaš ih više kategorija, tu ti je objašnjeno.

Mislim da si pritom mislio na ovu plavušu i TheFanboy-a {#}

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
15 godina
neaktivan

Interesantni su ti perfekcionisti u Appleu (Jobs i Ive). Moguce verzije, argumentirane na vise "techno" portala, ukljucuju appleovo inzistiranje na boji "bijelijoj od najbijelije bijele" koja bi bi predstavila problem kod masovne obrade stakla i propustanja svjetla kroz uredjaj koji bi, eto, tada svijetlio u mraku jace i vise nego se celnim ljudima dopada. 

Sad, koliko su munjeni oko detalja - to bi cak mogla bit i istina.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Bijeli telefon auuuuuuuuuuuuuuuu da se usereš kakva tehnološka vijest {#}

1 0 hvala 0
17 godina

Sto reci vise od ovog klasika?

• This changes everything. Again.
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Commodore kaže...

kurton ili ajfon?

Kurton.

Katastrofa je na šta telefoni s tim maskama, kurtonima i ostalim đinđama liče.

Rađe si ja riskiram da se on izgrebe po leđima ili nešto takvo. Nije baš da ga bacam po podu...

18 godina
Danny_HR kaže...
Commodore kaže...

kurton ili ajfon?

Kurton.

Katastrofa je na šta telefoni s tim maskama, kurtonima i ostalim đinđama liče.

Rađe si ja riskiram da se on izgrebe po leđima ili nešto takvo. Nije baš da ga bacam po podu...

Definitivno...

Samo se nadam da kad dodje bijeli u nas da ce past pomama za crnim da napokon vise ubodem sebi jedan.

18 godina
neaktivan
Iskreno, kolke su liste čekanja i obzirom da je situacija takva da bez veze ne možeš do njega osim prek oglasnika, dočekat ćeš ti peticu.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice