koji trik sad ce oni koji imaju crni kupiti i bijeli da budu "in" 
Nista od toga - Rambus vjerojatno ima patent na bijelu boju...
4ka je za mene kvadratna Cigla s brzim procesorom... To je sve... :)
Da nijanse bijele boje.. To jedino Jobs Moze smisliti... :P
"Za ovaj katastrofalan propust, Apple se opravdao nemogućnošću proizvodnog procesa da pogodi točnu nijansu bijele boje koju Apple želi, a korisnici trebaju, uz obećanje da će se bijeli iPhone 4, odgođen sa srpanjskog datuma 2010. pojaviti na proljeće 2011. godine."
Nisam zna da je toliko teško "pogodit" bijelu boju i izbacit na tržište iPhone koji će biti bijel. Bože sačuvaj.
koji trik sad ce oni koji imaju crni kupiti i bijeli da budu "in" 
pa najveci appleovci ce to sigurno uciniti, crni u oglas i nabavka bijelog, nemozes propstiti tako nesto....
btw. jel su popravili antenu ili i dlaje po starome ?! :)
Sviđa mi se stil pisanja ovog članka, ali nedostaje jedna informacija: Da li će odmah biti dostupa Verizon verzija iPhone-a 4 u bijeloj boji ili se proces proizvodnje boje kompatibilne s CDMA mrežom razlikuje od procesa proizvodnje za GSM/UMTS mreže.
aaah. Izgleda da je Stevi konačno stigla ona kanta bijele boje koju sam mu poslao .
i onda mislite da su amerikanci glupi, ma pogledajte samo komentare na Bug forumu... biser do bisera..
Sviđa mi se stil pisanja ovog članka...
Nisam procitao tko je autor, ali sam do kraja prve recenice znao tko ga je napisao :)
I bijeli će jednog dana postati crni 
Zna Apple kak izmusti lovu iz svojih stilista, tj. obozavatelja. Znaju da ce sve zene/stilisti vise htjet bijelu boju. Pa im je u pocetku samo dao crnu, a oni su ipak morali imati iPhone 4 pa su kupili crni. Ali sada kad izadje bijeli, to ce bit ono sto su htjeli. I sada ce oni kupiti jos jedan iPhone.
Mal nabacujem sarkazam - ali tako i jest. I stvarno kapa dolje Apple-u, jer znaju da ce raja sad navalit na bijeli 3 mjeseca prije iPhonea 5. Pa ce za 3 mjeseca onda iPhone 5 nuditi istoj rulji :)
Pita me stara jesam li normalan? Odvalio se smijati ko budala dok sam čitao početak...
Ovo se moglo desiti samo zbog 2 moguca razloga:
a ) Apple je doista nesposoban da nakon toliko bijelih iProizvoda nemože napraviti bijeli iPhone
b ) Potražnja za iPhoneom 4 je bila toliko velika i u crnoj boji, da nisu mogli zadovoljiti potrebe tržišta
(npr.u t-mobileu i VIP-u neki ga cekaju cak 4mj.!!) pa su skužili da im je neisplativo odmah puknut
2 verzije kad se stvar sama po sebi prodaje, nego ovako u proljece ga prodavat kad ionako splasne
potražnja za iPhoneom zbog skorašnjeg predstavljanja iPhonea 5.
U svakom slucaju gotovo sam siguran da se razlog krije pod B ). I to im je zgodan trik.
I sad mi je najbolje kad pocnu kritike kako su đubrad što iskorištavaju svoje korisnike.
Tko to neb napravio da može?
To je ala ono "tko je bez grijeha neka prvi baci kamen." 
I sad mi je najbolje kad pocnu kritike kako su đubrad što iskorištavaju svoje korisnike.
Prije bi mogle biti kritike kako su im korisnici glupi kada padaju na takve jeftine trikove. S tom kritikom bih se i osobno složio (samo za one korisnike koji već imaju crni iPhone 4, a kupit će bijeli kad izađe).
Ja bi žuti !
Ja bi žuti !
Ako je Stevica rekao da će biti samo bijeli i crni, tako će bit i gotovo! 
Ne znam ne sviđa mi se crni a na bijelom samo ostavljam mrlje, radim kao pomočni automehaničar i stalno su mi ruke crne od ulja i gareži i sad netko me zove i ja user** bijeli takvim rukama a crni mi se nesviđa 
Osobno ne koristim iPhone 4 ali kod svih prijatelja koji ga imaju vidio sam da ga drže u zaštitnoj gumi oko telefona. Kako ta guma prekriva apsolutno sve djeliće mobitela na kojima je original boja, a vidio sam je u varijacijama više boja, mislim da i nije zapravo bitno koje je boje kada se uz tako malu nadoplatu može dobiti boja kakvu ti god srce poželi.
malo grubo, ali iskreno :)
kurton ili ajfon?
"Apple se opravdao nemogućnošću proizvodnog procesa da pogodi točnu nijansu bijele boje koju Apple želi, a korisnici trebaju,"
Kome treba bijela boja?
"Apple se opravdao nemogućnošću proizvodnog procesa da pogodi točnu nijansu bijele boje koju Apple želi, a korisnici trebaju,"
Kome treba bijela boja?
Bauštelcima.
Prije bi mogle biti kritike kako su im korisnici glupi kada padaju na takve jeftine trikove. S tom kritikom bih se i osobno složio (samo za one korisnike koji već imaju crni iPhone 4, a kupit će bijeli kad izađe).
S tim se potpuno slažem. Ali mrzim to generaliziranje da su svi Apple korisnici takvi.
Imaš ih više kategorija, tu ti je objašnjeno.
Mislim da si pritom mislio na ovu plavušu i TheFanboy-a 
Interesantni su ti perfekcionisti u Appleu (Jobs i Ive). Moguce verzije, argumentirane na vise "techno" portala, ukljucuju appleovo inzistiranje na boji "bijelijoj od najbijelije bijele" koja bi bi predstavila problem kod masovne obrade stakla i propustanja svjetla kroz uredjaj koji bi, eto, tada svijetlio u mraku jace i vise nego se celnim ljudima dopada.
Sad, koliko su munjeni oko detalja - to bi cak mogla bit i istina.
Bijeli telefon auuuuuuuuuuuuuuuu da se usereš kakva tehnološka vijest 
Sto reci vise od ovog klasika?
- This changes everything. Again.
kurton ili ajfon?
Kurton.
Katastrofa je na šta telefoni s tim maskama, kurtonima i ostalim đinđama liče.
Rađe si ja riskiram da se on izgrebe po leđima ili nešto takvo. Nije baš da ga bacam po podu...
kurton ili ajfon?
Kurton.
Katastrofa je na šta telefoni s tim maskama, kurtonima i ostalim đinđama liče.
Rađe si ja riskiram da se on izgrebe po leđima ili nešto takvo. Nije baš da ga bacam po podu...
Definitivno...
Samo se nadam da kad dodje bijeli u nas da ce past pomama za crnim da napokon vise ubodem sebi jedan.