BFG odustaje od grafike

poruka: 18
|
čitano: 5.625
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "BFG odustaje od grafike".
18 godina
neaktivan
BFG odustaje od grafike

Novi udarac za nVidiju nakon XFX-a...

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
20 0 hvala 0
18 godina
protjeran
BFG odustaje od grafike

Pa normalno, kad nvidia ima gubitke na svakoj fermi kartici koju proizvede, glupo bilo očekivat da netko drugi zarađuje dobro na njima.

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BFG odustaje od grafike

Noooooooooooo...zar i ti...evo placem. Moj stari BFG jos uvijek radi kao nov (star 4 godine). Izgleda da je nVidiji propala ova serija kartica, mislim da se svi mozemo sloziti. Mozda dogodine naprave nesto bolje. Iskreno sam razocaran...ali tu je uvijek ATI...valjda.

THIS FORUM HAS JUST JUMPED THE SHARK
Moj PC  
5 0 hvala 0
18 godina
protjeran
BFG odustaje od grafike

Nema veze, još je tu EVGA.Smijeh

4 0 hvala 0
16 godina
BFG odustaje od grafike

Nvidia nikako da se izvuče iz problema.

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
BFG odustaje od grafike

Ovo je dokaz u kolikom je Nvidjia kur*u, dugorocno nepise se dobro njoj ni njezinim partnerima, pametni su zbrisali(XFX) a ostali krvare jer ih Nvidja u jako dugom vremenskom razdoblju(godinama) izgladnjuje i ostavlja ih bez prilike da umoce svoj kljun.

Ovi iz BFG-a su skuzili da je bolje ne stvarat gubitke makar to znacilo reduciranje, smanjivanje obujma poslovanja, otpustanja i prebacivanje proizvodnje na nesto drugo, nego da samo gomilaju gubitke bez ikakve nade da ce uskoro bit bolje - uskoro bi ih mogli sljedit i ona dva i pol partnera sta su jos ostala.

SAMO CEKAM NA MOG IMENJAKA I OSTALE NVIDIOTE DA POCNU SA SVOJIM ISPRAZNIM KOKODAKANJIMA O TOME KAKO JE SVE DIVNO I BAJNO,em kad dojde FERMI2(od kojega se odustalo), em Physix ovo, em CUDA ono - prosjecnom korisniku(99%kupaca) je*e se zivo i za TESLU, PHYSIX, CUDA i ostala pomodna sranja, trazi se dovoljno brzo,pouzdano, stedljivo, dostupno te nadasve jeftino, a ne chip koji treba kilovatno napajanje i vodeno hladjenje da prodise punim plucima te kosta prosjecnu hrvatsku placu

Najbolje od svega sta je Nvidja u svojim najboljim vremenima bas unistavala konkurenciju s takvim kontra pristupom(MANJE JE VISE) i paletom proizvoda kojeg danas fura AMD - primjerice legendarni  GEFORCE2(jos danas, deset godina poslije jedna mx400 veselo zuji u jednoj mojoj torrent masini).

Nazalost u ne tako dalekoj buducnosti lako bi se moglo desit da AMD zakuca posmrtni cavao Nvidjinom consument gpu odjelu sa svojim FUSION-om, a onda smo ga najebali ko zuti, btw pogledajte samo cijene novih kartica (posebno Geforsica) u nasim trgovinama - KOMA

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2010 15:57 (dado8).
Moj PC  
16 2 hvala 1
18 godina
protjeran
BFG odustaje od grafike

nVIDIA je bila u goroj situaciji kada je izbacila FX seriju koju je ATi do koljena dotukao Radeonima 9700, 9800. Da se dogodi najgore kompaniji, neće nigdje nestati njezino intelektualno vlasništvo, nego će ih netko drugi preuzeti, kao što su oni kupili posrnuli 3Dfx. Ili će se preokrenuti u profesionalne vode kao matrox, budući da im je izvisila mogućnost proizvodnje čipseta za Intel procesore a AMD ionako ima in house rješenje a sa kupnjom ATi-a koji im je usput dobro došao za izradu kvalitetnih integriranih grafičkih rješenja.

BFG je premali igrač prema Asusu i Gigabyte-u a da bi se mogao svojim proizvodnim kapacitetima sa njima mjeriti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2010 16:10 (the_tux).

1 0 hvala 0
18 godina
RE: BFG odustaje od grafike
dado8 kaže...

Ovo je dokaz u kolikom je Nvidjia kur*u, dugorocno nepise se dobro njoj ni njezinim partnerima, pametni su zbrisali(XFX) a ostali krvare jer ih Nvidja u jako dugom vremenskom razdoblju(godinama) izgladnjuje i ostavlja ih bez prilike da umoce svoj kljun.

Ovi iz BFG-a su skuzili da je bolje ne stvarat gubitke makar to znacilo reduciranje, smanjivanje obujma poslovanja, otpustanja i prebacivanje proizvodnje na nesto drugo, nego da samo gomilaju gubitke bez ikakve nade da ce uskoro bit bolje - uskoro bi ih mogli sljedit i ona dva i pol partnera sta su jos ostala.

SAMO CEKAM NA MOG IMENJAKA I OSTALE NVIDIOTE DA POCNU SA SVOJIM ISPRAZNIM KOKODAKANJIMA O TOME KAKO JE SVE DIVNO I BAJNO,em kad dojde FERMI2(od kojega se odustalo), em Physix ovo, em CUDA ono - prosjecnom korisniku(99%kupaca) je*e se zivo i za TESLU, PHYSIX, CUDA i ostala pomodna sranja, trazi se dovoljno brzo,pouzdano, stedljivo, dostupno te nadasve jeftino, a ne chip koji treba kilovatno napajanje i vodeno hladjenje da prodise punim plucima te kosta prosjecnu hrvatsku placu

Najbolje od svega sta je Nvidja u svojim najboljim vremenima bas unistavala konkurenciju s takvim kontra pristupom(MANJE JE VISE) i paletom proizvoda kojeg danas fura AMD - primjerice legendarni  GEFORCE2(jos danas, deset godina poslije jedna mx400 veselo zuji u jednoj mojoj torrent masini).

Nazalost u ne tako dalekoj buducnosti lako bi se moglo desit da AMD zakuca posmrtni cavao Nvidjinom consument gpu odjelu sa svojim FUSION-om, a onda smo ga najebali ko zuti, btw pogledajte samo cijene novih kartica (posebno Geforsica) u nasim trgovinama - KOMA

Koliko je nvidia u problemima najbolje se vidi po zaradi u prošlom kvartalu kada nisu imali novi chip !  Znam da ti je teško ali daleko je nvidia od propasti.

Osobno , baš me briga a tebi savjetujem da ne vrijeđaš okolo ljude jer tebe nitko ne vrijeđa ...

18 godina
neaktivan
movie kaže...
Koliko je nvidia u problemima najbolje se vidi po zaradi u prošlom kvartalu kada nisu imali novi chip !  Znam da ti je teško ali daleko je nvidia od propasti. Osobno , baš me briga a tebi savjetujem da ne vrijeđaš okolo ljude jer tebe nitko ne vrijeđa ...

'Nuff said..  niti ja nebih bolje sročio  Namigiva

(sorry dado8 ali po 100-ti puta ponavljam - ja NISAM Nvidijot!!!)

Lijep pozdrav ;)
17 godina
protjeran
dado8 kaže...

dugorocno nepise se dobro njoj ni njezinim partnerima, pametni su zbrisali

Slažem se s tobom. E onda bi na red došla kompetencija, a i konkurencija koja bi umrla. Ša bi nas dalje čekalo samo On zna... A ja, ionako sam na ATI-ju od 2008., prva je bila HD1950Pro, GeCube još onda močan AGP prethodnik danas najzastupljenijeg PCI-E, a zadnja je bila i ostajem pri svome 8800GT koja je onda bila best-buy pa sam ju stoga i uzeo. OK nije bila BFG koji jako kvalitetan onako od oka:S, ali je XFX!

sticky boredom with a book:S
16 godina
protjeran

Da Gainward nije zaribao sa 4850HD i DDR5 memorijom,

i dan danas bi mu AMD davao čipove i ljubav bi cvala...

Pošto je Gainward već duže vrijeme isključivo nVidia segment (kao što je bio i prije),

a oni ne planiraju presati proizvoditi kartice, vjerujem da će kod njih nastati jedna od tri situacije:

1. Najbolja: Uzet će opet ATi pod svoje krilo, i raditi i za zelene i crvene

2. Najlošija: Izbaciti zelene, ne proizvoditi grafike jedno vrijeme

3. Optimistična: Napucati zelene, uzeti bar crvene, dok se zeleni nesaberu

Kad bi i Gainward odbacio zelene, to bi bio kraj za nVidiju... EVGA je preslabo zastupljena kod nas,

a i cijene u cijelom svijetu su uvjek brutalno veće za njihove proizvode.

Kod ionako "jeftine" nDivije, još da platim 500-600kn više za EVGA ime i 20mhz viši takt - no way...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
17 godina
odjavljen
BFG odustaje od grafike

As'ti. Kao da gledam x-files, koliko vi urota vidite u svemu ovome...

Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
movie kaže...

Koliko je nvidia u problemima najbolje se vidi po zaradi u prošlom kvartalu kada nisu imali novi chip !  Znam da ti je teško ali daleko je nvidia od propasti.

Osobno , baš me briga a tebi savjetujem da ne vrijeđaš okolo ljude jer tebe nitko ne vrijeđa ...

Mislim da je to bilo puno više zbog ION-a i onog vraga TEGRE nego zbog GeForce-a.

Mrgud Veliki kaže...

As'ti. Kao da gledam x-files, koliko vi urota vidite u svemu ovome...

Pa kad nemamo šta radit. Reci šta ima bolje od dobre rasprave AMD/ATI vs Intel/Nvidia? Bubaju se podaci sa svih strana i nešto i naučiš o starim serijama.

Eto nvidijaši uvijek spominju nvidijinu pobjedu nad 3dfx-om kojeg su kasnije i kupili, o legendarnoj geforce 4, o otključavanju pipeline-ova na geforce 6800LE (mislim da je ta), o 8800GTX itd.

ATI-evci spominju svoju legendarnu radeon 9*** seriju, vodstvo HD5970, stalno stavljaju sol na ranu nvidije u vrijeme FX serije, manja cijena + više dobiješ itd.

Slično tako i za AMD vs Intel.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2010 19:31 (Hyperion).
17 godina
protjeran
BFG odustaje od grafike

Neeeeeee! BFG je bio jedini "pravi" distributer Nvidiinih kartica.

http://www.pc44.byethost31.com/
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2010 19:53 (XP Master).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
movie kaže...

ajde zemi zraka i procitaj moj tekst jos jednom, pa onda odi bacat komentare, jel sam ja negdje spominjo propast Nvidje kao takve?!?

da se ne mucis izvuko sam:...lako bi se moglo desit da AMD zakuca posmrtni cavao Nvidjinom consument gpu odjelu sa svojim FUSION-om, a onda smo ga najebali ko zuti, btw pogledajte samo cijene novih kartica (posebno Geforsica) u nasim trgovinama - KOMA

Btw IBM koji je stvorio PC je odavno napustio to trziste(proizvodnje konzument hardwera) jer nije bio konkurentan tajvansko /kineskoj proizvodnji! je li stoga propo? daj pogledaj danas ukupnu vrijednost kompanije xD

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2010 20:12 (dado8).
16 godina
odjavljen
BFG odustaje od grafike

Generalno fermi jeste neisplativ, prevelik čip sa velikim zagrijavanjem i nebas perfomansama koje smo svi ocekivali, no sada tvrditi da nvidia nema pojma i da je nvidia sranje - je u najmanju ruku djetinjasto. nVIDIA ce se izvuc sigurno iz problema koje ih pate. Uvjek je bila i ostat ce velika tvrtka koja ce tesko bankrotirati.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BFG odustaje od grafike

Imam BFG grafu i nikad problema,radi ko sat,tiho,ma super,steta sto je kraj....

marroncevic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Brkovi kaže...

Imam BFG grafu i nikad problema,radi ko sat,tiho,ma super,steta sto je kraj....

u potpunosti se slazem s tobom

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice