Kinezi vladaju.
Odosmo u.... ako je i ovo kvalitetno kao i sve drugo sto je made in china
Kinezi vladaju.
Odosmo u.... ako je i ovo kvalitetno kao i sve drugo sto je made in china
u svim sf filmovima i serijama koje sam gledao(str gate atl.,battlestar galactica etc.) samo zlikovci koriste organsku tehnologiju za takve stvari
ono gdje ti memorija??? puzi po podu...
Da mi je znati otkud im to pade na pamet.
u zvijezdanim stazama je spominjan neki bio gel možda kinezi vole tu seriju pa ih je nadahnulo
Dijete drago, evo ti hologramski lavor i vrati tati računalo koje si slučajno pojeo (s mlincima, za Božić 2038)
I kaj to sad znači? Da ako nekome želimo uništiti podatke, ili svoje ako nas duga ruka pravde proganja, da ih umjesto magnetom tretiramo antibioticima? Bit ćemo kao špijuni, oni uvijek uz sebe imaju tabletu sa otrovom, a mi ćemo uz računalo imati paketić Sumameda, zlu ne trebalo :D
kako ludo, na kraju će te bakterije mutirati i početi same upravljati našim kompujerom i onda će se prvi terminator pojaviti...dalje znamo priču kako ide
Dijete drago, evo ti hologramski lavor i vrati tati računalo koje si slučajno pojeo (s mlincima, za Božić 2038)
I kaj to sad znači? Da ako nekome želimo uništiti podatke, ili svoje ako nas duga ruka pravde proganja, da ih umjesto magnetom tretiramo antibioticima? Bit ćemo kao špijuni, oni uvijek uz sebe imaju tabletu sa otrovom, a mi ćemo uz računalo imati paketić Sumameda, zlu ne trebalo :D
Good point...
ALI... danas nije teško u laboratoriju napraviti bakterije rezistentne na sve postojeće antibiotike (MRSA bakterije su nastale prirodnim putem a samo su na 3 antibiotika ne rezistentne...)
ŠTO opet dovodi na ono pitanje... pored tolike elektronike i neionizirajuceg zracenja, koje moze ekscitirati molekule vode i dovesti do promjene na DNA, moze li se dogoditi da bakterija evoluira i postane prenosiva zrakom... te također... smrtonosna?
Zakon,znaci imas te bio bakterije kao hard od 500 gb i one nakon mjesec dana mutiraju i pretvori se u 1 terabajt,nakon godinu dana mutacije postane ssd:D
Free upgrade di ces bolje.
Još da nađu metodu kako pohranit podatke u mozak bez učenja.
E to bi volio da se to može, dođeš na faks, platiš lovu, on ti spoje na svoj komp, iskopiraju ti sve što imaju i dobiješ diplomu
da se ne bi mi razbolili od svojih podataka 
A ja se smejao babi jednog poznanika koja nije htela da spava u sobi sa računarom kad je čula da ima virus.
A ja se smejao babi jednog poznanika koja nije htela da spava u sobi sa računarom kad je čula da ima virus.
upravo tako. od sada će računalni virus biti virus u punom smislu riječi
čini mi se kako blackalbum misli da sve stvari do kojih se lako dođe valjda nisu dobre (ili sam ja krivo shvatio)... bez brige black, imati nešto u memi ne znači da smo to i shvatili
"Made in China" ne znači da je samim time i loše.
Što pametne glave neće smislit.
Bakterije kao nositelj podataka, pih, ne znam kako ostali , ali ja ču svoje dokumente uvijet povjeriti dobroj staroj laserskoj zraci, a ne tamo nekim organizmima.
Konacno cemo imati prave viruse na racunalima.
na 1 gram ide 90GB memorije, a koliko je teška svaka ta bakterija?!?
Dođeš u pc shop i ono ko u mesnici daj mi 50dkg memorije, ovaj sjekirom odvali pita može 60? :D
kako ludo, na kraju će te bakterije mutirati i početi same upravljati našim kompujerom i onda će se prvi terminator pojaviti...dalje znamo priču kako ide
To bi bio germinator. 
Hmmm mislim da još nisu razvili ALU na bazi bakterija već samo buffere, tako da se ne bojim napada bakerioiziranih bića , jel teško da onda bismo to mogli nazvati strojevi.
EDIT :
možda iPhone 6 bude na bazi bakterija, ako ono reklama imamo "we have hyper phone , now with bacterius inside, you don't need to plug in your phone any more, you feed him"
Meni se ipak više sviđa ona ideja o pohrani podataka u vodi. Još dobiješ i free vodeno hlađenje. 
Samo je pitanje vremena kada će upotrijebiti mozgove nekih životinja umjesto procesora, a kasnije proizvodnja moždanih stanica u željenom proizvodnom procesu.
Meni se ipak više sviđa ona ideja o pohrani podataka u vodi.
Imas nesto vise o tome? Hvala