ATI skida cijene

poruka: 9
|
čitano: 2.812
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ATI skida cijene".
18 godina
neaktivan
ATI skida cijene

Ameri džabaši, a zale se da im je sve preskupo, a kupis cadillaca novog novcatog za 20.000 $ s full opremom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
ATI skida cijene

SAD 553kn HR 1000kn kaj ameri nisu već dovoljno bogati??

fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hlada

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: ATI skida cijene

Radeon Hd 4770 - da ste u Americi, platili bi je ono 550 kuna...

a sto mislis zasto je veca cijena u nas ??? :D mi smo zemlja nikakva....to da uzmes ovdje komp npr od 15.000kn sastavis ga u americi ili JOS BOLJE u signapuru bi ga platio oko 8-9 k kn.....

tako da...recesija sta ces :D

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
16 godina
neaktivan
ATI skida cijene

Eh, to ti je tako, banana drzava smo... U Americi nabavis HD4890 za 1300 kn otprilike, a tu za 2000 kn najmanje...

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2009 23:36 (krak3n).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma ove naše grafe se bolje klokaju Izlanuo se

17 godina
protjeran
Blue_Fatal1ty kaže...

ma ove naše grafe se bolje klokaju Izlanuo se

moš mislit
I Jadantisi
17 godina
ATI skida cijene

Ma zašto bi kod nas bile manje cjene, a još imamo i lošije plače od amerikanaca i ostalih. Vjerovatno plačamo više zbog banana. Ipak treba puno banana za cjelu zemlju. A recesija je samo još dodatni izgovor za povečanje cjena koje su ionako već prevelike.

Sometime the best defense is to attack!
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 0:40 (Hummer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ATI skida cijene

Kod nas su skupe jer prođu preko nekoliko zemalja a oni uzmu svoj dio kolača. Bila bi ista cijena i kod nas kao u Americi da se proizbode tu, jer bi proizvođaći naručivali izravno iz tvornice a ovako nekoliko puta bude metnuta marža. U mom gradu je bio prije vemil i radeon HD 4870 1 gb ddr5 koštra 2 100 kn a, kad je presto biti u vemilu i otvorio svoju tvrtku ta ista grafa sada kod njega košta 2 400 kn. Znaći 300 kuna on uzme i država mu čopi malo.

Kiko

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ATI skida cijene

Ko je ovo pisao?

1 -"platili bi je ono 550 kuna.."

2 -"rezanje cijena preko bare napokon dođe i u nađe krajeve…"

[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice