Asus predstavio ET2700

poruka: 16
|
čitano: 2.538
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Asus predstavio ET2700".
17 godina
neaktivan
Asus predstavio ET2700
Ovo je vise ocajno kako svi pokušavaju dostici Apple. Inace zanimljiv je ovaj multitouch na 27", sada koliko će to biti upotrebljivo ostaje tek za vidjeti
Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Asus predstavio ET2700

Pa pogledaj video pa ćeš vidjeti da je podržan multitouch sa 10 prstiju, pinch to zoom...

Ovaj Sve u jedan osobno računalo će ti dati pravi Minority report feeling {#}

18 godina

Šta ima gledat video kad već zna da je očajno.

Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!
15 godina
neaktivan
Asus predstavio ET2700

Morate pazit kako postupate s njime, osjetljiv je na diranje {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Žašto bi bilo očajno? Ti si inaće stručnjak za touch panele pa znaš? I dobro ti je slika avatara, jer baš tamo i ideš!

17 godina
Asus predstavio ET2700

Istina da strašno liči na imac, ali nije ni to loše, zašto ne bi imali dizajn imaca oni koji ne žele apple i osx? A također mi se čini da je ovaj bolji od imaca jer može podešavati kut ekrana, što mislim da imac nemože?

touch/mutlitouch izgleda dosta dobro, pitanje je što će od software-a napraviti da se to iskoristi, ne vidim poantu kupovati touch-screen kompjuter koji vrti windowse i da aplikacije koje su prilagođene za touch ima na prste jedne ruke.

Ali definitivno vidim budućnost u tom pravcu di će se kućnim korisnicima smanjiti potreba za periferijom(miš/tipkovnica) osim normalno tipkovnica za tipkanje, ali za casual surfanje, face-anje, igranje casual igri touch je sasvim dobar, ako naravno software iskorištava do maximuma. Zamislite samo igrati solitare na svom kompu preko toucha{#}

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2011 12:15 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Asus predstavio ET2700

Meni se ove all in one stvari pocele pravo svidjati.Dostam mi je kabela gdje god pogledam....pitam se kako me struja jos nije ubila :)

Novi iMac je extra ali ce i kostat ko sam vrag kod nas dok ce ovo cudo biti u svakom pogledu jeftinije   a nije lose sta vise dizajn je lijep,vjerovatno ce unutra biti neki i7,4GB,neka osrednja graficka.....

Moje sljedece racunalo definitivno(ne Asus 100% ali ovako nesto)

0 0 hvala 0
18 godina
Ivche kaže...

Žašto bi bilo očajno? Ti si inaće stručnjak za touch panele pa znaš? I dobro ti je slika avatara, jer baš tamo i ideš!

Bit će da si ti jedan od onih kojima treba fusnota za svaku rečenicu. Osim ako si mislio na Independenta, ali čisto sumnjam da će on u Porsche. + nepismen si.

Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2011 13:43 (tww).
18 godina
neaktivan

@Stoja

iMac je na stalku na kojem se normalno i vrlo izdašno podešava kut ekrana.

OT

Ja se samo ježim od pomisli na što 27" ekrana liči nakon nekog vremena rada s prstima po njemu...

17 godina
ChrisB kaže...

@Stoja

iMac je na stalku na kojem se normalno i vrlo izdašno podešava kut ekrana.

Onda moja isprika, negdje sam na forumu čitao da je netko govorio da se kao imac neda nikako podešavati ili nešto u tom stilu, pa mi nekako to ostalo u glavi{#}

Stoja
18 godina
neaktivan
Asus predstavio ET2700

mslio sam da je iMac po slici ... jbg, uskoro će reć da svi all in one moraju ličiti na iMaca, jer to je ionako samo ekran, kako će drugačije izgledati ... :D

iMac se miče fino po vertikalnoj osi, po horizontalnoj ga možeš rotirati samo zajedno sa nogom ( stalkom ) što je vrlo jednostavno iako ne izgleda atraktivno :)

A.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

i dalje svi pokusavaju da kopiraju Apple dali se radi o ipad,ipod,imac,minimac jos samo nisu probali da kopiraju maus barem ja nisam

video,

steta nikako da izage prava konkurencija a sto se tice para bice skuplji od imac 99% . 

art
18 godina
neaktivan
Asus predstavio ET2700

Kombinacija klikanja i dodira je kombinacija koja će se u budućnosti najviše koristit...Koliko meni puta dođe želja da j moj 22' lcd ima mogućnost multitoucha...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Asus predstavio ET2700

Koncept all-in-one po principu iMaca je stvarno ok i zbog toga sam prešao na Maca. Tu me najviše privlači ergonomija i drago mi je da pojavilo nešto takvo izvan mac svijeta. Ono što je druga stvar da će sigurno biti jednako skup kao mac jer sam tako već prije tražio nešto slično Mac Mini pa sve što sam našao je bilo u tom rangu cijene ili skuplje. Jedino možda potakne Apple da spusti cijenu za koji dolar ;-)

There's no business like showbusiness
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Asus predstavio ET2700

Razumijem da netko nema ideje, ali ovako brutalno prekopirati izgled nečega i još se praviti blesav, kao pa što?!?!
Pa eto za primjer onima koji ne znaju ili se prave kako ne znaju može se i sa dizajnom all in one računala puno, najbolji primjer je vidjeti iMac history.

Drugo, touch screen po vertikali je 100% neupotrebljiv! Onome tko ne vjeruje neka ode do neke HP trgovine i proba njihov alli in one s touch screenom, nakon 2 minute počinju ruke boljeti, osjećaj se negativan, a efikasnost nikakva. Ono što će se desiti je izbacivanje novog Apple iMaca koji će moći vrlo laganim potezom spuštati ekran u horizontalu, pa će touch sučelje imati puno više smisla. Nakon toga će firme "prepune ideja" i "fotokopirnih inžinjera" opet napraviti neki svoj klon tog računala, na što će ekipa opet pisati kako to nije kopija i fore tipa "što će sad svaki all in one biti kopija iMaca, vi Apple fanovi i luđaci"

iMac history iMac history
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2011 23:36 (devotion).

4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Asus predstavio ET2700

Design ala copy/paste

{#}

Pravi programeri programiraju binarno!
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: