Asus Mars 295 Limited Edition

poruka: 26
|
čitano: 2.556
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Asus Mars 295 Limited Edition".
18 godina

aaaaaaa

kupit cu si ovo kad narastemCool

a ovo LIMITED EDITION na 1000 komada je mega LOL

nije da si namjeravam ovo kupiti jer nemam toliko para :) a i da imam ne bi jer ce vjerojatno kostati 3 puta vise nego sto pokazuju performanse

ali glupo je ograniciti na samo 1000 komada.

to ce podijeliti glavonje u asusu medju sobom,nece ni biti na trzistu :)

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2009 2:43 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

4 giga memorije?! Nema igre koju ova grafa nece vrtit na max...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Asus Mars 295 Limited Edition
crozoki kaže...

kupit cu si ovo kad narastemCool

onda ces morat polovnu, jer ih je samo 1000 :D
Only God (& mod) can judge me
17 godina

Opasna zvijer ali za odabranu klijentelu!

xfire: ivan01992 / msn: ivanpijepivo@hotmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

huu, stvarno zvjerka, mis da košta, al onaj ko ima rado će je ubacit u svoju kolekciju

Najbolji osjećaj je upala mišića........
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Uh, da, limited edition, samo da nabiju cijenu. Ma zapravo im ni netreba oznaka limited edition, jer sumnjam da će je prodati u više primjeraka, jer sigurno će imati paprenu cijenu( jedino ako tržište napravi drugačije).

Samo jedno usput pitanje. Zašto nisu stavili 4gb gddr5 memorije umjesto 4gb gddr3 memorije? jel nebi onda dobili još bolje perfmormanse?

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji

0 0 hvala 0
17 godina
denix kaže...

Uh, da, limited edition, samo da nabiju cijenu. Ma zapravo im ni netreba oznaka limited edition, jer sumnjam da će je prodati u više primjeraka, jer sigurno će imati paprenu cijenu( jedino ako tržište napravi drugačije).

Samo jedno usput pitanje. Zašto nisu stavili 4gb gddr5 memorije umjesto 4gb gddr3 memorije? jel nebi onda dobili još bolje perfmormanse?

Milslim da Nvidia to skompenzira sa vecom sabirnicom, pa im je dosta GDDR3.
18 godina
BORG kaže...
denix kaže...

Da, ali ono, da dodaju gddr5 onda bi imali još veće performanse, jel nije? heh, il to nije moguće sve u praksi dobro povezati da radi? al, dobro, nije važno, ovo je bila samo znatiželja
iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji
17 godina
denix kaže...
BORG kaže...
denix kaže...

Da, ali ono, da dodaju gddr5 onda bi imali još veće performanse, jel nije? heh, il to nije moguće sve u praksi dobro povezati da radi? al, dobro, nije važno, ovo je bila samo znatiželja
 Mozda ne stavljaju gddr5 jer im je preskupa proizvodnja ili je je jos nisu razvili, ne znam sad, nes sam citao o tome al se sad ne sjecam
18 godina

poceli su proizvoditi graficke sa gddr5 i trebale bi izaci ove godine

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim svaka čast serji GTX295.Ali kaj je previše je previše.Ovo je stvarno samo za luđake i snobove koji neznaju kud bi sa lovom.

I mislim 4Gb u grafu.Pa nema igre koja če iskoristit dvije gige.A i što vrijedi memorija kada če za par mijeseci ovo biti zastarijela arhitektura GPU-a.

Ovo je stvarno PRE VEEEEELLLLLIIIKO pretijerivanje.

M.C
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Hmmmm.....Mislim da je nVidija s ovim proizvodom definitivno na vrhu - miljama iznad ATi-a

http://www.njuskalo.hr/oglas380962
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
protjeran

Valjda će negdje bit na nagradnoj igri, pa se nadam da ću je osvojit :)

alo modovi, može meni pola zvjezdice?
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

bugofci su dobili jednu na testiranje... pa će ju pokloniti nekom jadniku.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crozoki kaže...

gddr5 je vec u upotrebi preko godinu dana...prva graficka sa tom mermorijom je radeon 4870...
He who dares, wins
18 godina
neaktivan
Zippo kaže...

Hmmmm.....Mislim da je nVidija s ovim proizvodom definitivno na vrhu - miljama iznad ATi-a

Kakve veze ima nVidia sa Asusom mimo što su potonji koristili njene čipove?
18 godina
Zippo kaže...

Krivo, ta kartica nije ništa drugo neko nabijanje snage na najprimitivniji način.
17 godina
neaktivan
buco74 kaže...

bugofci su dobili jednu na testiranje... pa će ju pokloniti nekom jadniku.

kaj su ju dobili? kak smo mi rvati između svih tih zemalja svjeta probili se i dobili čak 1 tu grafu??????
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
neaktivan
Originalni_manic kaže...
Zippo kaže...

Krivo, ta kartica nije ništa drugo neko nabijanje snage na najprimitivniji način.
 Na najprimitivniji i najgluplji način.Prvo ne vidim smisla u toj količini Vrama.Drugo:Tu su grafu onda trebali radit kada je izašla GTX295,a ne sada kada če polako u penziju.
I mislim da i tih 1000 komada je previše.
M.C
17 godina
protjeran
microman kaže...
Originalni_manic kaže...
Zippo kaže...

Na najprimitivniji i najgluplji način.Prvo ne vidim smisla u toj količini Vrama.Drugo:Tu su grafu onda trebali radit kada je izašla GTX295,a ne sada kada če polako u penziju.
 mozda ce kostati puno, ali daj molim te budi tiho, grafulja ce biti 10x bolja od hd4870x2
King of the South!
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2009 12:17 (epic).
18 godina
malina22 kaže...
crozoki kaže...

gddr5 je vec u upotrebi preko godinu dana...prva graficka sa tom mermorijom je radeon 4870...
 mislio sam na nvidiu
17 godina

xD vrijedi se pokusat kupit korišteni zar ne?

MSN @ unimatrixbax@hotmail.com - ICQ @ 459422075
18 godina
neaktivan

ovdje ima screenshot sa gpu-z-om

http://www.geeks3d.com/?p=4112

Intel Pentium 4 630 3,46 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 22 giga de-de-er-a 400...
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

za ovu mrcinu sigurno treba mala elektrana Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
epic kaže...
microman kaže...
Originalni_manic kaže...
Zippo kaže...

mozda ce kostati puno, ali daj molim te budi tiho, grafulja ce biti 10x bolja od hd4870x2
 I duplo skuplja nego 4870 X2
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2009 17:13 (BORG).
18 godina
neaktivan

cijena će sigurno biti 4-5k  kn

ali fakat lijepo izleda Belji se

P.S.  ovo bi bugovci mogli stavit kao glavnu nagradu u 200 broju BUG-a

hehe

kad bi barem stavili...........

Q6600 3,3Ghz Corsair Dominator 4X1gb 1100mhz XFX 8800GTS 512mb OC Sve 100% stabilno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice