Asus EeeKeyboard tijekom mjeseca

poruka: 37
|
čitano: 2.799
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Asus EeeKeyboard tijekom mjeseca".
16 godina
odjavljen

Ovo je multimedijski "commodere 64" ovog vremena. A ne ono cudo od phenixa.

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&u3=3732154][/URL]

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nitko ne pita koja je svrha ovoh cuda sa tako malim ekranom?

Da je iza jabuka odmah bi svi poceli sr** kako nema koristi i kako je overpriced.

7 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Asus EeeKeyboard tijekom mjeseca
meddle kaže...

Da je iza jabuka odmah bi svi poceli sr** kako nema koristi i kako je overpriced.

Da, ali ovo ima koristi. Može biti HTPC recimo, i vjerujem da mu je to i cilj. I za to nije overpriced, ako mene pitaš. A kad ideš na WC ga poneseš sa sobom, ili u krevet kad legneš i dopisuješ se sa nekim na dobroj i ugodnoj tipkovnici. Ovo je koristan uređaj i ima smisla.

16 godina
neaktivan

Ne vidim smisao toga Asus-a.....

Mozda bi bio ok da nije onog malog LCD-a......i nadam se da ce biti verzije bez LCD-a koju ces moci spojiti na neki vanjski LCD.....a ne ovu malu glupost.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
odjavljen
meddle kaže...

Jedan precijenjeni HTPC. Na par komentara u subotu ujutro (dek većina ljudi još spava) ti izvodiš ovakav zaključak. Ma bravo!

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
18 godina

To je iPad Killer. Belji se

Think locally, act globally...
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako ce to bit htpc pa da se spoji na TV, ok, super! Ali opet, kako se moze koristit tipkovnica ako je spojeno na tv? Sa kabelom od 5 metara ili se dizat kad treba pauzirat? I htpc bez npr. tv kartice?

A za samostalno koristenje ne vidim svrhu. Tipkat sa tim u ruci je tesko (probajte drzat tipkovnicu u ricu i tipkat sa drugom rukom. Kad se stavi na noge onda je ekran pre mali da bi se moglo ugodno koristit....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
meddle kaže...

Ako ce to bit htpc pa da se spoji na TV, ok, super! Ali opet, kako se moze koristit tipkovnica ako je spojeno na tv? Sa kabelom od 5 metara ili se dizat kad treba pauzirat? I htpc bez npr. tv kartice?

A za samostalno koristenje ne vidim svrhu. Tipkat sa tim u ruci je tesko (probajte drzat tipkovnicu u ricu i tipkat sa drugom rukom. Kad se stavi na noge onda je ekran pre mali da bi se moglo ugodno koristit....

Ja bi proveo 5 metara kabla fino ispod tepiha do TV-a. I šta će ti TV kartica u HTPC-u? Meni to nikad nije ni palo na pamet. Kad je već priključen na TV, jedino ako hoćeš snimat program ali za to imam maxTV. I mislim da bi se moglo koristit ekran dok ti je na krilu, ako je dovoljno velik font. Ili još bolje, staviš ga na neki stol pa je još bolje. Za nuždu može bit koristan taj ekran, 5" je dosta za chat i slične stvari.

Mislim da bi moglo ovo računalo nać kupce.

16 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...

To je iPad Killer. Belji se

iPad i to su dva razlicita pojma i nemaju bas nikakvu slicnost.....

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.4.2010 12:49 (win32).
16 godina

Imaju; beskoristan i jedan i drugi..Namigiva

Dijelim pozivnice za Demonoid.com! // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
neaktivan
potpuno beskorisna sprava, jos ima i xp, cijeli proizvod - totalna greska.
“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
18 godina
neaktivan
win32 kaže...

Ne vidim smisao toga Asus-a.....

Mozda bi bio ok da nije onog malog LCD-a......i nadam se da ce biti verzije bez LCD-a koju ces moci spojiti na neki vanjski LCD.....a ne ovu malu glupost.

A HDMI izlaz ti služi za što nego za spajanje na vanjski monitor?

Inače po meni odlična stvar za urede i tvrtke jer je malen i lagan. Postoje i AIO računala, ali ovo je definitivno lakše i izdržljivije za prenositi (s obzirom da nema veliki ekran), a i bolji jer se može odabrati veličina monitora, rezolucija i druge karakteristike monitora prema vlastitim željama. Mali touch ekran je idealan za neke kratice ili neke male podsjetnike. Jedino je nezgodno što samo ima HDMI a ne i VGA ili DVI port.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina

Netbook je puno bolji izbor od ovog Asus EeeKeyboarda.

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Asterix kaže...

Netbook je puno bolji izbor od ovog Asus EeeKeyboarda.

ovo tu niti nema namjenu netbooka.

To je ko da kazes high end pc j puno bolji od ovoga ili ps3 je puno bolji od ovoga.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
16 godina
nailer kaže

To je ko da kazes high end pc j puno bolji od ovoga ili ps3 je puno bolji od ovoga.

Dobro nema namjenu netbooka ali imaju iste komponente osim ekrana, Asus EeeKeyboard košta koliko i dva netbooka.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.4.2010 16:23 (Asterix).
18 godina
neaktivan
Asterix kaže...
nailer kaže

Dobro nema namjenu notebooka ali imaju iste komponente osim ekrana, Asus EeeKeyboard košta koliko i dva notebooka.

koji ti to notebook kosta 250$?

17 godina
neaktivan

To je sranje, nevidim svrhu toga Keyboarda, HP i Asus su poblesavjeli. Više neznaju sami napraviti nesto inovativno nego to mora biti Apple. 

Da razmislim ovo je Asus zamislio da ce netko nositi uokolo, recimo u vlaku i pisati si nekakve biljeske, recimo ovo ce koristiti ljudi kojima je dioptrija 10+ ili vise a imaju ogromne ruke i vole pisati romane :D 

Već vidim da ce ljudi hodati i pitati se tko je ona budala sa velikom tipkovnicom ? 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
16 godina
asus asus
dell dell
18 godina
neaktivan

ajde ti neki novi i neki sa pouzdanije stranice.

18 godina
neaktivan
linuxuser kaže...

To je sranje, nevidim svrhu toga Keyboarda, HP i Asus su poblesavjeli. Više neznaju sami napraviti nesto inovativno nego to mora biti Apple. 

Da razmislim ovo je Asus zamislio da ce netko nositi uokolo, recimo u vlaku i pisati si nekakve biljeske, recimo ovo ce koristiti ljudi kojima je dioptrija 10+ ili vise a imaju ogromne ruke i vole pisati romane :D 

Već vidim da ce ljudi hodati i pitati se tko je ona budala sa velikom tipkovnicom ? 

nitko nece nositi jer ovo nije namjenjeno za to.

I nitko nece ovo furati u vlak.

Onaj touch screen moze posluziti i kao touch pad, a mozes koristiti i kao touch screen.

trebali su omoguciti da se taj TS moze odvojiti.

18 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Jedino je nezgodno što samo ima HDMI a ne i VGA ili DVI port.

Ma ima kabel HDMI to VGA ili DVI. Ja takav koristim.

Nego, bas sam neki dan mislio, kako bi bilo dobro da ima bezicna tipkovnica s touchpad-om da ti ne treba mis, jedan slozen HTC kod TVa i samo tipkovnica na stolu. Ali ovo bi moglo biti bolje.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
18 godina
neaktivan
nailer kaže...

ajde ti neki novi i neki sa pouzdanije stranice.

http://www.seflorida.bbb.org/Business-Report/TigerDirect-Inc-27000500

goodye kaže...
Paolo2612 kaže...

Jedino je nezgodno što samo ima HDMI a ne i VGA ili DVI port.

Ma ima kabel HDMI to VGA ili DVI. Ja takav koristim.

Nego, bas sam neki dan mislio, kako bi bilo dobro da ima bezicna tipkovnica s touchpad-om da ti ne treba mis, jedan slozen HTC kod TVa i samo tipkovnica na stolu. Ali ovo bi moglo biti bolje.

Znam da ima, ali stvar je u tome što je po meni idealan za urede i tvrtke koji gotovo uvijek naručuju PC-e u većim količinama, a ovako trebaju naručiti i platiti još stotinu dodatnih kabela (ako nemaju monitore s HDMI ulazom).

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
nailer kaže...
Asterix kaže...
nailer kaže

Dobro nema namjenu notebooka ali imaju iste komponente osim ekrana, Asus EeeKeyboard košta koliko i dva notebooka.

koji ti to notebook kosta 250$?

Citaj 250 Eura u europi ili vise

17 godina
neaktivan

Ne kužim tko će ovo željeti koristiti? Rađe bi kupio iPad nego EeeKeyboard. IMO to je prenapuhani daljinski. Ako želim prebacit kanale na televiziji, valjda ću uzet daljinski, a ne QWERTY tipkovnicu iz koje ide petometarski HDMI kabel i preko kojeg je velika šansa dam ak mi se po noći pripiša, padnem i povučem plazmu od 50 centimetara zajedno sa sobom na pod. Ako želim na brzinu pogledati obavijesti na Facebuku valjda ću uzeti mobitel ili nešto praktičnije a ne tu istu plazmu od 50 centimetara koja je pala na pod kad mi se pripišalo. Jedino za što bi ovo moglo rabiti jest da gledam filmove sa te mutirane tipkovnice na televiziju, ali tada bih rađe iskoristio normalan HTPC sa bežičnom tipkovnicom. Kao što je pametan čovjek nekoliko postova iznad rekao - da ima jabuku odozada ova tema bi brojala već šestu stranicu o tome kako to ne valja. Na što ja mogu samo dodati - i da ima Windowsov logo ovo bi bilo popljuvano. Ovome forumu očito ništa ne valja.

If a program actually fits in memory and has enough disk space, it is guaranteed to crash. If such a program has not crashed yet, it is waiting for a critical moment before it crashes.
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Ovo bi bilo odlično da postoji bežična veza između tipkovnice i recimo već navedene plazme.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
wyks kaže...

Ovo bi bilo odlično da postoji bežična veza između tipkovnice i recimo već navedene plazme.

I štaš onda, vrtit CoD2: MW na Atomu? Zaista ne vidim smisao ovog uređaja, osim da ga nosikaš sa sobom okolo i praviš se faca. Za što bih rađe koristio iPad.

If a program actually fits in memory and has enough disk space, it is guaranteed to crash. If such a program has not crashed yet, it is waiting for a critical moment before it crashes.
17 godina
neaktivan
i542 kaže...
wyks kaže...

I štaš onda, vrtit CoD2: MW na Atomu? Zaista ne vidim smisao ovog uređaja, osim da ga nosikaš sa sobom okolo i praviš se faca. Za što bih rađe koristio iPad.

Ne nego kako su neki naveli, smeta im žica, a ja bih to koristio za gledanje filmova, surf i sl.

Kako je ovo teoretski, ovo nikako ne bih kupio jer je preskupo i za sad osim gledanja filmova i praktičnosti u uredu ne vidim koristi.

za ovo boldano mogu reći da na takvu glupost uopće nisam pomislio.

17 godina
neaktivan
wyks kaže...

Ne nego kako su neki naveli, smeta im žica, a ja bih to koristio za gledanje filmova, surf i sl.

Kako je ovo teoretski, ovo nikako ne bih kupio jer je preskupo i za sad osim gledanja filmova i praktičnosti u uredu ne vidim koristi.

Dobro, gledanje filmova se nekako još i drži, no iskreno sumnjam da će ijedan ured u Hrvatskoj, a i malo koji u svijetu, uvesti taj EeeKeyboard. Uzevši u obzir da se u Hrvatskoj u nekim firmama i dalje drži Windows 2000 na mašinama koje bi mogle lansirati raketu na Kubu, mislim da se takav pomak u uredima neće dogoditi.

17 godina
neaktivan
i542 kaže...
wyks kaže...

Dobro, gledanje filmova se nekako još i drži, no iskreno sumnjam da će ijedan ured u Hrvatskoj, a i malo koji u svijetu, uvesti taj EeeKeyboard. Uzevši u obzir da se u Hrvatskoj u nekim firmama i dalje drži Windows 2000 na mašinama koje bi mogle lansirati raketu na Kubu, mislim da se takav pomak u uredima neće dogoditi.

Naravno ovo je sve what if...

Za 600$ se u Hrv da kupiti dovoljno dobro računalo s monitorom, a cijena će kod nas biti dosta veća pa se ovo nikako ne isplati.

16 godina
neaktivan
wyks kaže...
i542 kaže...
wyks kaže...

Kako teoretski? Pa postoji bežični HDMI, samo je problem ako bi njemu trebalo napajanje, ali možda bi se moglo složit da se preko USB-a napaja; a i mislim da su još uvijek malo preskupi

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice