Apple razvija televizore?

poruka: 35
|
čitano: 8.446
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple razvija televizore?".
15 godina
neaktivan

money money money

tu sam samo radi vijesti o apple-u
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

iTV.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Moj PC  
13 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kako glupi naslov...

Što Apple TV ima veze s proizvodnjom televizora?!

I am awesome.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Apple razvija televizore?
dj_beni kaže...

Kako glupi naslov...

Što Apple TV ima veze s proizvodnjom televizora?!

Ovde se ne misli na apple tv uređaj, nego televizor.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
17 godina
neaktivan
Po meni je ovo samo glasinq i ne vjerujem da bi se Apple upustio u proizvodnju televizora. Vec ima Apple tv koji se spoji na tv i imaš sve filmove koji ti trebaju. Eventualno možda misle ugraditi Apple tv u sam televizor ali ukoliko se to dogodi neznam bas dali će im prodaja ići, ovako kupis taj itv i spojis ga ma koji god televizor hoćeš a onako bi izgubili dosta korisnika samo zbog pohlepnosti. No nikad se nezna, Apple i dalje nastoji raditi dobre proizvode ali sve vise ciljaju samo na lovu a ne ja zadovoljstvo korisnika, a to bi im se moglo obiti o glavu.
Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
protjeran

a tko danas ne cilja na lovu?ako naprave TV onda im netreba ova kutijica nego je vec ugrade u TV.lijep dizajdn,nekoliko velicina,full HD,jabukica i to će ic sasvim dobro.u amerki pogotovo

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Sjeća li se netko HG-Spota?!Još malo i u dučanima čemo kupovati pečnice i mikrovalne sa logotipom jabuke, a šale na račun Applea o proizvodima tipa iRon i iVar bi uskoro mogle postati stvarnost.

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

The new revolutionary iTv!!!!

You can watch TV in high resolution!

We offer you 720p model and 1080p model!

Buduća reklama {#}

Hacking is not a crime
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.2.2011 14:09 (lzgr).

2 4 hvala 0
16 godina
protjeran

Nokia je imala i monitore i televizore desetljećima prije Applea... {#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
17 godina
protjeran

Isto kao što je iPad veliki iPod,tako će iTv biti veliki iPad.

I prodavat će se masovno,kao i ostali Apple proizvodi prvenstveno jer naivnih ljudi željnih šminke po nesrazmjernoj cijeni uloženo\dobiveno očito ima jako puno.

No isto kao što su ima mp4 player lošeg zvuka,telefoni bez osnovnih funkcija,tableti beskoristni\neupotrebljivi već u samom konceptu - takvi će im po pitanju kvalitete i funkcionalnosti biti i televizori.

Moj PC  
3 3 hvala 0
15 godina
neaktivan

LG televizori će dobiti novu naljepnicu.

Kako je o Apple-u riječ, pretpostavljam da će se svaka promjena kanala naplaćivati preko iStore-a.

8 0 hvala 0
17 godina

Pioneer je imao najbolje televizore pa su ga unistili trgovci nabijanjem cijena. Zamislite ako apple i napravi tv koliko ce kostat. To nema sanse za uspjeh.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
lzgr kaže...

Buduća reklama {#}

Njet. 720p bu bil G1, a 1080 G2.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
18 godina

This changes everything. Again. And again. And again.

- Psiho246
Moj PC  
6 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Buduća reklama {#}

i naravno sound app 9.99$ godisnje

tu sam samo radi vijesti o apple-u
18 godina
neaktivan
apoteka kaže...
lzgr kaže...

Buduća reklama {#}

i naravno sound app 9.99$ godisnje

Prije će biti 6.66 $

Hacking is not a crime
18 godina
Don Kihoty kaže...

Nokia je imala i monitore i televizore desetljećima prije Applea... {#}

Ali ovaj puta ce televizori napokon postati popularni... {#}

Think locally, act globally...
17 godina
neaktivan

ne da nisu dobri proizvodi nego balkanski sindrom NEMANJE PARA.  

art
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
oliver kaže...

ne da nisu dobri proizvodi nego balkanski sindrom NEMANJE PARA.  

Često uzrokovan nepismenošću.

17 godina
protjeran
Father_Dougal kaže...
lzgr kaže...

Buduća reklama {#}

mam kakvi, prvo moraju poceti sa SD rezolucijama

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
15 godina
neaktivan

Ovo je još samo jedna glupa pretpostvka... jer apple ima Appel TV (koji funkcionira odlično), ne vidim ni logike ni razloga da idu proizvoditi TV. 

0 0 hvala 0
18 godina
grimyHR kaže...
Father_Dougal kaže...
lzgr kaže...

Buduća reklama {#}

mam kakvi, prvo moraju poceti sa SD rezolucijama

I bez daljinskog.

Korisnik ce se morat ustajat do televizora da bi mogao promijeniti kanal.

Al nema veze, to ce Apple napraviti zbog naseg dobra jer je zdravo kretati se, a ne stalno sjediti u kaucu.

- Psiho246
15 godina

Čitam temu i lagano mi pada na pamet kako vi ljudi ponekada napadate malo prerano i na prvu, dajte malo usporite svoje konje, zašto, evo zašto!

Nadam se da ste čuli za ove firme; METZZ, LÖEVE ili Bang&Olouffson, e ako niste, samo da znate da su to recimo Bentily, RR, Aston Martin ili Pagani u automobilskoj industriji. sada se pitate kakve to ima veze mađarskom trgovačkom mornaricom, koju ovi btw i imaju?! Svi oni jako polažu na DESIGN, tako da se ne bih začudio ako Apple i netko od ona 3 TV makera ne naprave join venture. Kako god tko imao mišljenje o Apple kao brandu, ali morate priznat kako imaju nenadhebiv dizajn, čast ostalima ali tu pomalo kaskaju za Apple-om.

BTW, u Bangle&Olouffsonu, prvo zamisle snagu nekog gadgeta koji onda upakiraju u vrlo fancy dizajn, kvaliteta i skorom ručni rad. Njihova kombinacija bi mogla dati uber stvari na ovaj freakcontrol hot user market! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ATJLučko kaže...

Čitam temu i lagano mi pada na pamet kako vi ljudi ponekada napadate malo prerano i na prvu, dajte malo usporite svoje konje, zašto, evo zašto!

Nadam se da ste čuli za ove firme; METZZ, LÖEVE ili Bang&Olouffson, e ako niste, samo da znate da su to recimo Bentily, RR, Aston Martin ili Pagani u automobilskoj industriji. sada se pitate kakve to ima veze mađarskom trgovačkom mornaricom, koju ovi btw i imaju?! Svi oni jako polažu na DESIGN, tako da se ne bih začudio ako Apple i netko od ona 3 TV makera ne naprave join venture. Kako god tko imao mišljenje o Apple kao brandu, ali morate priznat kako imaju nenadhebiv dizajn, čast ostalima ali tu pomalo kaskaju za Apple-om.

BTW, u Bangle&Olouffsonu, prvo zamisle snagu nekog gadgeta koji onda upakiraju u vrlo fancy dizajn, kvaliteta i skorom ručni rad. Njihova kombinacija bi mogla dati uber stvari na ovaj freakcontrol hot user market!

bang & olufsen prodaju u najboljem slucaju proizvode osrednje kvalitete(da ne kazem smece), a po nevjerovatno skupim cjenama, nikad vise nebi uzeo niti jedan njih proizvod ni u razmatranje, a kamoli da kupim

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
18 godina
ATJLučko kaže...

Dizajn Appleovih proizvoda jest na visokom stupnju, no Appleov problem je sto taj dizajn obicno nije popracen funkcionalnoscu, barem ne kod prvih par generacija nekog proizvoda i to je ono sto se sprda. {#}

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Dizajn Appleovih proizvoda jest na visokom stupnju, no Appleov problem je sto taj dizajn obicno nije popracen funkcionalnoscu, barem ne kod prvih par generacija nekog proizvoda i to je ono sto se sprda. {#}

A koji bi to proizvod bi.. pošto ja nisam imao problema ni sa jednim!!!

18 godina
Mystic01 kaže...
Psiho246 kaže...

A koji bi to proizvod bi.. pošto ja nisam imao problema ni sa jednim!!!

Nisam ja rekao da ima problema (iako je i toga bilo) vec da njihovi proizvodi cesto i nisu funkcionalni.

Konkretan primjer iPhone.

Prva verzija nije imala prednju kameru, jadnu zadnju kameru, nije imala mms, multitasking, slanje podataka preko bluetootha, 3G, nije podrzavao Javu, flash, nije imao GPS, baterija kratkog vijeka, mass storage itd...

Druga verzija je ispravila neke od mana, iako su mnoge ostale. 3GS je pak ispravio jos neke mane dok je novi 4G usudim se reci i solidan mobitel s nekim iritirajucim manama.

- Psiho246
18 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Naširoko poznate firme s kvalitetnim proizvodima prodanima u milijardama primjeraka. {#}

Zvuče kao neke jeftine firme čija je glavna zgrada od plastike. {#}

Hacking is not a crime
17 godina
neaktivan
lzgr kaže...
ATJLučko kaže...

Naširoko poznate firme s kvalitetnim proizvodima prodanima u milijardama primjeraka. {#}

Bang & Olufsen je Danska firma nastala 1920 i neke godine i jedna je od najboljih i najpriznatijih kompanija što se audiofilske opreme tiče...

Proizvode iz te plastične zgrade audiofili plačaju tisućama dolara {#}

I am awesome.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.2.2011 19:19 (dj_beni).
18 godina
dj_beni kaže...
lzgr kaže...
ATJLučko kaže...

Bang & Olufsen je Danska firma nastala 1920 i neke godine i jedna je od najboljih i najpriznatijih kompanija što se audiofilske opreme tiče...

Proizvode iz te plastične zgrade audiofili plačaju tisućama dolara  {#}

Band & Olufsen je design firma koja ima bolje komponente ugrađene u uređaje od većine komercijalnih marki, ali ništa više od toga. Prodaju design i ime koje su stvorili 70-desetih... Identično kao Harman Cardon...

Pitaj bilo kojeg audiofila da li bi ikada kupio i toliko platio nešto od njih pa ćeš se začuditi....   (Ime Krell, Mark Levingson, Accuphase znači 100x više svakom audiofilu od B&O)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice