Apple prelazi na AMD?

poruka: 54
|
čitano: 7.200
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple prelazi na AMD?".
18 godina
Apple prelazi na AMD?

Šta ne može stvarno ama baš niti jedan dan biti bez Apple-a u vijestima. Neznam jel ovo već prelazi u pretjeranost ili dosadnost... ili pak Apple plaća neku reklamu ili štaveć...

Da nema baš drugih vijesti nego samo Apple, Apple i opet Apple, toliko ga ima kao da smo mi Ameri pa ga ljudi koriste na stotine tisuća komada...

22 13 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Apple prelazi na AMD?

Da neki apple kupi barem maja morales pa da i ona bude na slici kak kljucka po ipadu. Barem bi imali u sta gledati ;)

18 godina
protjeran
Apple prelazi na AMD?

Bas mi je drago zbog AMD-a, i mislim da su zasluzili da se prosire i na  podrucje jabuke.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
Moj PC  
15 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
makopos kaže...

Šta ne može stvarno ama baš niti jedan dan biti bez Apple-a u vijestima. Neznam jel ovo već prelazi u pretjeranost ili dosadnost... ili pak Apple plaća neku reklamu ili štaveć...

Da nema baš drugih vijesti nego samo Apple, Apple i opet Apple, toliko ga ima kao da smo mi Ameri pa ga ljudi koriste na stotine tisuća komada...

A pojedinci poput tebe nisu niti približno svjesni da su još dosadniji sa sličnim komentarima. Ako te ne zanima, jednostavno zaobiđi topic.

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
17 godina
neaktivan
Vjerujem da íz bug-a žele na portalu stavljati sviježe novosti,i nevidim zašto preskakati jabuku.nisu oni krivi što svaki dan izlaze ili najave ili nagađanja...
16 godina
neaktivan
Apple prelazi na AMD?

Živio AMD =)

7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Apple prelazi na AMD?

Sasvim prirodan razvoj branda koji se iz hermetičnosti svojih platformi postupno otvara, kao Kina prema tržišnoj ekonomiji...a i ipak je fer prema potencijalnim kupcima koji nakon kvarat stoljeća korištenja x86 arhitekture se okuraže na financijsku ekshibiciju kupiti Mac za u dnevni boravak da im bude ugodniji interijer te ne moraju prekrivati komp plahtom prije nego im stignu gosti, a da ipak imaju izbor kao i kod svakog drugog normalnog proizvođača koju će kombinaciju AMD/Intel/ATI/NVidija hrdweraja koristiti.

0 3 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ja sam sve svoje komponente kupovao da lijepo izgleaju osim jednog koji prekrivam peskirom kad neko dodje. Peformanse su potpuno nebinte kao i cijena. Valjda tako radi svaki profesionalac ;)

Pazite sta covjek napisa: kupnja maca je finansijska egzibicija i kupuje se radi izgleda ;)

EPIC ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.4.2010 9:56 (logic).
18 godina
Apple prelazi na AMD?

Nije mi samo jasno kako misle poboljšati dostupnost, ako im Intel ne može isporučiti dovoljno primjeraka bilo čega... Pa poznato je da je u vrijeme Athlon64 / Pentium4 bitke AMD imao problema upravo zbog toga što nije mogao zadovoljiti potražnju. S druge strane, drago mi je zbog AMD-a, ali i Applea, to bi mogla biti lijepa kombinacija.

Gledam te!

3 0 hvala 0
18 godina
crowap kaže...
Vjerujem da íz bug-a žele na portalu stavljati sviježe novosti,i nevidim zašto preskakati jabuku.nisu oni krivi što svaki dan izlaze ili najave ili nagađanja...

To je ok, ali da nema baš nikakvih drugih vijesti nego na BOL-u mora biti uvijek zastupljen Apple. Ne može mi netko reći da nema drugih IT vijesti nego uvijek mora biti samo Apple na BOL-u. Ako im Apple plaća da ih stavljaju tako stalno pod vijesti onda bih još razumio...

Zašto recimo ne objave ovu vijest o 3D tehnologiji ?

Ako hoćemo biti iskreni, stalno imati Apple vijesti mi se čini vrlo vrlo subjektivno za IT novinare koji u kolumnama/komentarima pričaju priče i pljuju druge novine vezane uz IT vijesti.

17 godina
neaktivan
Apple prelazi na AMD?

Ako istinito los marketinski potez.Apple je brand za snobove a amd slovi opravdano ili ne budget firma za bogece.Nemojte sad uopce ulazit u ati ili servere ili ista slicno.Ja sam tvrdim da amd je u percepciji prosjecnog covjeka second best kad nemas love.

1 13 hvala 0
18 godina
Apple prelazi na AMD?

Pa ovo je super vijest za sve hackintosh korisnike :D

Ako zaista apple pređe na AMD to znaci da ce Snow Leopard dobiti i podrsku za AMD arhitekturu, i AMD chipsete (s kojima ima uvijek najviše problema prilikom isnaliranja maca na PC), super stvar :D

www.stripovi.tk

10 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
makopos kaže...

Ma nije problem što nas svako jutro dočeka jedna Apple vijest, već je problem što je u barem 75% slučajeva ta vijest temeljena na glasinama. Apple je jedina firma za koju su vijesti temeljene na glasinama na BOL-u pravilo, a ne iznimka.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
17 godina
neaktivan
Apple prelazi na AMD?

I taj dan je došao...

Poznajem jednog teškog ejplovca/intelovca koji kupuje intel i mekove samo zbog toga što misli da su amd-ovi inferiorniji.

Link na ovu vijest ću mu zašiliti u email :D

Viva AMD, viva la konkurencija!

9A3BMQ
Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Apple prelazi na AMD?

Hmmmm. iMac sa AMD Llano procesorom... veri najs :)

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
makopos kaže...

Ovo je IT portal. O kojoj bi firmi trebali pisati? O ZET-u? Ne smeta ti kad procitas neki clanak o serverskom Xeonu a sigurno ga manje ljudi u Hrvatskoj ima ili ce imati nego Mac?

Mislis da bi na ovom portalu trebale biti iskljucivo vijesti o i5 750, AMD 955 i 965, 23" LG monitorima i ostalom  hrvatskom hi-techu?

17 godina
neaktivan
Apple prelazi na AMD?

Svi članci su sažeti prijevodi sa www.engadget.com . Jedino što se tamo može isfiltritati apple sadržaj :D

PS. Ovaj Cupertino ih zbilja odaje.

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Katana kaže...

I taj dan je došao...

Poznajem jednog teškog ejplovca/intelovca koji kupuje intel i mekove samo zbog toga što misli da su amd-ovi inferiorniji.

Link na ovu vijest ću mu zašiliti u email :D

Viva AMD, viva la konkurencija!

haha... i ja sam svome fan boyu već poslao na fejs na zid nek čita...

17 godina
neaktivan
crowap kaže...

Malo je ipak premali postotak ostalih vijesti, s obzirom na zastupljenost Applea :)

16 godina

uz dužno poštovanje amd-u,intelovi procesori vrijede tu razliku u cijeni

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
18 godina
protjeran
Apple prelazi na AMD?

Kako će se ponašati po pitanju trošenja baterije AMD izbor, jer Intel i dalje u štedljivosti ima prednost.

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Apple prelazi na AMD?

Ma trebali su jadnostavno ostat na IBM-u i gotovo, koga je uopce briga koliko mu proc trosi struje u radnoj stanici od par tisuca dolara

“Let the future tell the truth, and evaluate each one according to his work and accomplishments. The present is theirs; the future, for which I have really worked, is mine.”

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Beeri kaže...

Ma trebali su jadnostavno ostat na IBM-u i gotovo, koga je uopce briga koliko mu proc trosi struje u radnoj stanici od par tisuca dolara

Mislis da je pitanje bilo vezano uz radne stanice a ne uz laptope? Ili ne mislis?

16 godina
neaktivan
surki kaže...
Beeri kaže...

Mislis da je pitanje bilo vezano uz radne stanice a ne uz laptope? Ili ne mislis?

Ma da, radi laptopa se prelazak i dogodio... (ne mislim ocito, tek je jutro:) )

Al ne vjerujem da je Appleu cilj imati u ponudi i AMD i Intel iako se radi o istoj arhitekturi - nije njihov stil.

Iako je svejedno, jer je zadnji pravi mac - powermac g5

“Let the future tell the truth, and evaluate each one according to his work and accomplishments. The present is theirs; the future, for which I have really worked, is mine.”
18 godina
protjeran
blackalbum kaže...

uz dužno poštovanje amd-u,intelovi procesori vrijede tu razliku u cijeni

LOL

the_tux kaže...

Kako će se ponašati po pitanju trošenja baterije AMD izbor, jer Intel i dalje u štedljivosti ima prednost.

Pa rekli su da če ako budu išli ič sa novom arhitekturom procesora, vidjet čemo kako če se nosit sa potrošnjom

Beeri kaže...
surki kaže...
Beeri kaže...

Ma da, radi laptopa se prelazak i dogodio... (ne mislim ocito, tek je jutro:) )

Al ne vjerujem da je Appleu cilj imati u ponudi i AMD i Intel iako se radi o istoj arhitekturi - nije njihov stil.

Iako je svejedno, jer je zadnji pravi mac - powermac g5

Mislim da če imat i AMD i Intel, AMD ponajprije zbog ATI-a, a i ovi novi procesori sa GPU-om. Pošto piše da će GPU biti iz serije 5 možemo onda očekivat i neko ozbiljnije igranje na integriranim grafičkama. Vidim da sve više prijenosnika ima ATI grafičke, pa se one nameču kao dobar izbor i za MAC

I don't need sex, T-com fucks me every day
17 godina
protjeran
pinkskin kaže...

Mislim da če imat i AMD i Intel, AMD ponajprije zbog ATI-a, a i ovi novi procesori sa GPU-om. Pošto piše da će GPU biti iz serije 5 možemo onda očekivat i neko ozbiljnije igranje na integriranim grafičkama. Vidim da sve više prijenosnika ima ATI grafičke, pa se one nameču kao dobar izbor i za MAC

ozbiljnije igranje? hahahaha, sad si ga stvarno provalio, a sta ces to igrati na osx-u?

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
18 godina
neaktivan
18 godina
Apple prelazi na AMD?
MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Glamdring kaže...

Svi članci su sažeti prijevodi sa www.engadget.com . Jedino što se tamo može isfiltritati apple sadržaj :D

PS. Ovaj Cupertino ih zbilja odaje.

Au kakva stranica, hvala, ide u bookmarks odmah. Osmijeh

18 godina
protjeran
grimyHR kaže...
pinkskin kaže...

ozbiljnije igranje? hahahaha, sad si ga stvarno provalio, a sta ces to igrati na osx-u?

Pa možeš na MAC-a stavit windowse.

I don't need sex, T-com fucks me every day
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice