ali im dobro ide sad su se i počeli bahatiti,možda im se ponovi povijest kao prije deset godina kad nitko nije želio kupovati njihove proizvode,spominjali su se neki šareni macovi,ta mi se firma nekad i sviđala dok nisam shvatio da su deset puta ljigaviji od ms,samo im je još google tu negdje blizu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a ono nikad dosta para,koliko god se naberu traže još više
mogu kupit omanju državu s tim prihodima..........
Da bar kupe hrvatsku, svima bi nam bilo bolje :))
tko bi podnio steveovu diktaturu,prvi bi im zakon bio da se zovemo ihrvatska,šalu na stranu za nas bi bilo dobro da nas vodi sposoban menađer
tko bi podnio steveovu diktaturu,prvi bi im zakon bio da se zovemo ihrvatska,šalu na stranu za nas bi bilo dobro da nas vodi sposoban menađer
bolje stiv nego ovi sta ih imamo.
sležem se on je po rezultatima pokazao da je jako sposoban za dobro ne samo sebe nego i firme,a ovi naši samo nase misle,da je njima dati jabuku to bi bio masakar svih vremena
IBM ima duplo vece prihode, ove godine 23 milijarde dolara, sta tek oni mogu.
ima i duplo veće rashode pa mu na kraju ostane manja zarada.
oni mogu kupit srbiju 
IBM ima dobit prije oporezivanja 24 milijarde, Apple 14 milijardi. IBM je lider u toliko enterprise kategorija da se pobrojavanje istih ima sto citati, apple proizvodi osobna racunala i gadgete... Te dvije tvrtke nisu za usporedbu, ako rikne ova prva 90% fortuna 500 kompanija moze plakati a ako rikne ova druga...
IBM ima dobit prije oporezivanja 24 milijarde, Apple 14 milijardi. IBM je lider u toliko enterprise kategorija da se pobrojavanje istih ima sto citati, apple proizvodi osobna racunala i gadgete... Te dvije tvrtke nisu za usporedbu, ako rikne ova prva 90% fortuna 500 kompanija moze plakati a ako rikne ova druga...
Sve to stoji ... kao i podatak da apple u zadnjih par kvartala ima veću dobit od IBMa ( i velike većine ostalih velikih u ITju ) ;) IBM ne može riknuti tek tako, kao ni apple uostalom.
Ja samo zelim reci da usporedba ne stoji. To je kao da usporedujes Boeing i Coca Colu, gdje je Apple ovaj drugi. Jedno je raditi avione a sasvim drugo slatku vodicu. To zasto apple ima veliku dobit mi se cini smo nas dvojica vec razglabali.
Ja samo zelim reci da usporedba ne stoji. To je kao da usporedujes Boeing i Coca Colu, gdje je Apple ovaj drugi. Jedno je raditi avione a sasvim drugo slatku vodicu. To zasto apple ima veliku dobit mi se cini smo nas dvojica vec razglabali.
djelomično se slažem. :D iako oboje su više manje u istom biznisu i imaju puno dodirnih točaka samo što se natječu na drugim razinama. Ja sam samo htio pojasniti da promet tj primanja nije isto što i dobit.
Slazem se sa tvrdnjom. Doduse kada me vec vuces za jezik sto se dobiti tice, Q4 2009 Appla - 1.67 milijardi dolara, IBM 4.4 milijarde. Q1 2010 Appla 2.26, IBM 2.6.