Apple megakupac

poruka: 9
|
čitano: 3.196
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple megakupac".
18 godina
neaktivan
Apple megakupac

"Procjenjuje se da će prihodi Applea za drugi fiskalni kvartal koji će biti zaključen krajem mjeseca biti između 22,94 i 23,2 milijarde dolara."

Na ovo se moze reci samo wow i svaka im čast...

Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
Moj PC  
12 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Apple megakupac

Zbog toga kasni playbook{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Apple megakupac

Svaka cast Apple.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Apple megakupac

Smatram da bi i ostali proizvođači to napravili da mogu. Appleu se isplati riskirati i platiti unaprijed, kad znaju da će im proizvod po ko zna već koji put ići ko vruće kifle i na taj način su si osigurali prednost. Ostali proizvođači, čak i oni koji imaju financija za takav pothvat nemogu biti sigurni da će im se isto i isplatiti pa to niti ne pokušavaju. Ali da, slažem se da je ovo Appleu iznimno dobar potez.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Apple megakupac

Sasvim očekivano. 

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Apple megakupac

Pazi sad: """""""""""""""analitičari"""""""""""""""""" su izbacili svoju procjenu. Kad eplovci budu objavili ostvarene poslovne rezultate sljedeći put i ispadne da je promet bio 10 miliona dolara manji (od ukupnog iznosa ~23 mlrd dolara) od procjene tih """"""analitičara"""""""", past će im vrijednost dionice 20%.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Apple megakupac

Hvala bogu imamo tebe da pobijes te analitičare.

17 godina
neaktivan
Re: Apple megakupac

Apple je trenutno u velikoj prednosti s iPadom 2, sa iPhonom ima konkurencije, dok medu tabletima je vodeci na trzistu, samim time je za ocekivati velike prihode za ovu godinu a i rast dionice, mozda bi sada bilo dobro vrijeme za kupnju dionice (ko ima love i zeli riskirati) posto iako je dosta narasla sama dionica ocekujem njen daljnji rast doklegod je ovakva situacija, a i situacija u Japanu im je pomogla posto i da izade neki tablet na visini novog iPada tesko da ce imati dovoljno komponenta za zadovoljiti eventualnu veliku potraznju. 

Apple ima trenutno prednost ali pitanje je koliko ce ista trajati u buducnosti.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
neaktivan
Apple megakupac
Jako pametan potez i zanimljivo nadmudrivanje konkurencije. Bas me zanima kako će se to sve skupa odraziti na prodaju i konkurenciju...
Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice