Kod iphona se nikad do kraja ne gubi signal.Istina problem postoji samo na mjestima slabe 3g pokrivenosti(na 2g nisam nikod vidio da ima problem)Isto tako su odmah su o tome problemu svi mediji brujili i to je tako rašireno da ako malo pogledate strane forume da svako male netko piše da su ih pitali ako imaju probleme s signalom.To ima svaki mob samo je to negdje sakriveno i nije tako medijski insponirano kao iphone 4 antennagate.
Ja živim u zagorju tamo nema baš puno 3g pokrivenosti ali je iphone 4 našao 3g dok nijedan drugi mob nije ga našao(nokia x6,t-mobile pulse,5800 xpress music,desire i razni obični mobiteli poput k610i)Ima oko 2-3 crtice dosta je slaba pokrivenost da ako ga držiš minutu prebaci na 2g to se isto događa na sony ericsson x10 ima 1 crticu i kad ga primem odmah prebaci na edge.
Gle shvati da su ti ovdje određeni forumaši papige, ponavljju nešto što su pročitali negdje, što je napisao netko, a još k tome su toliko retardirani da se svađaju oko toga kao da su sami iskusili isto.
Ja isto nisam imao problema sa signalom kod iPhone-a 4 , a gdje sam imao problem, tu sam imao i sa iPhone 3G, Nokia E51, BlackBerry i drugim mobitelima.