Android na PlayBooku

poruka: 8
|
čitano: 1.584
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android na PlayBooku".
17 godina
protjeran
Android na PlayBooku

potez za svaku pohvalu! :)

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android na PlayBooku

RIM bi mogao (trebao) napravit nešto "ozbiljnije" od ovoga, npr. omogućiti instaliranje Android aplikacija na BB.

(Ne)Vezano uz ovu vijest, pokretanje Android aplikacija će biti moguće i na ostalim OS-ima, zasad se planira za Maemo i MeeGo OS!

http://www.myriadgroup.com/Device-Manufacturers/Android-solutions/Alien-Dalvik.aspx

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Android na PlayBooku

još da se sjete stavit android appove na wm 6.5, ne bih nikad isao mijenjat mob (dok mi ne padne u vodu naravno:)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Android na PlayBooku
svaka cast ovo mi se svida,ovakav nacin suradnje je za svaku pohvalu,nek se jabuka ugleda na njih u svakom pogledu
RazorNapster
17 godina
neaktivan
Barnie kaže...
svaka cast ovo mi se svida,ovakav nacin suradnje je za svaku pohvalu,nek se jabuka ugleda na njih u svakom pogledu

svi probaju kopirati Apple ti kako da nezivis na ovoj planeti

art
18 godina
Šef kaže...

(Ne)Vezano uz ovu vijest, pokretanje Android aplikacija će biti moguće i na ostalim OS-ima, zasad se planira za Maemo i MeeGo OS!

http://www.myriadgroup.com/Device-Manufacturers/Android-solutions/Alien-Dalvik.aspx

Kada si već započeo, već su nešto i napravili oko toga, pokrenulu Android app na N900

18 godina
protjeran
Android na PlayBooku

Dobar stari Maemo.. što Elop i njegovi predhodnici napraviše!! Hebate megnager.. da WP7.. bljuv!!!

Preostale su mi dvije opcije, ili RIMov QNX ili WebOS.. oboje punokrvni linux OS kao što je bio pokojni Maemo. Android je igračka u usporedbi sa ova tri mobilne OS opcije.

Edit: QNX nije linux ali nije problem vrititi linux aplikacije na njemu

OO.org na WebOS.u

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 13:46 (Mayo).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Šef: RIM bi mogao (trebao)...

Kak ona reklama za Ožujsko: "U zemlji sa 1,000,000 menadžera..." {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice