Android jedina konkurencija iPadu

poruka: 12
|
čitano: 2.558
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android jedina konkurencija iPadu".
17 godina
Slazem se sa ovim, ali mislim da ce on biti konkurencija tek kad google prilagodi os za tablete, znaci da redizajniraju i prilagode cijeli os za veci ekran i da omoguce podrsku za android market. Do tada to je za mene samo uvecani smartphone sa jos manje funkcionalnosti od ipad kad je bez pristupa marketu. Mislim da bi bilo najbolje da sam google napravi svoj tablet kao sto imaju svoj nexus one(samo da ga prodavaju u ducanima a ne samo preko neta) i onda mislim da bi mogli imati neki konkretan proizvod. A imam feeling da dok to google bude sredio da ce onda vec poceti curiti informacije o ipadu 2 i tako cemo se stalno vrtiti u krug ;)
Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Bug kaže...
... iako Windowsi mogu pokretati tablete...

A da nije trebalo pisati iako tableti mogu pokretati Windowse? =)

Stalno čekam kad će izaći tablet verzija androida s 3D desktopom, s obzirom da je Google kupio BumbTop...:)

BumpTop BumpTop
Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)

0 0 hvala 0
17 godina

E vidiš, zaboravio sam na taj bumptop(a još ga i na kompu imam instaliranog xD) vrlo zanimljiv koncept. Ali očito sve to google mora zakuhati jer samo on to može, ostali proizvođači mogu petljati samo sa onim što postoji a to je android 1,5/1,6/2,0/2,1 i uskoro 2,2 i svi su oni primarno za mobitele predviđeni, te onda oni moraju sami prilagoditi os da bi bio funkcionalan na tabletu. 

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

pa i iPadov OS je primarno namijenjen za mobitele. zato iPad i jest to što jest (peace of junk).

Moj PC  
2 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Android jedina konkurencija iPadu
Možda su zato rekli da če nove verzije androida za mobitele izlaziti na godišnjoj bazi.sigurno su se bacili na posao androida za tablete,no ko zna...
18 godina
funat kaže...

pa i iPadov OS je primarno namijenjen za mobitele. zato iPad i jest to što jest (peace of junk).

*piece

- Psiho246
18 godina
Ja sam ga bas jucer koristio, i nisam stekao isti dojam kao i ti, pa me zanima kad si ga ti to probao i sto je to meni jucer promaklo. BTW nisam pio a nit se ne drogiram...
e.......
18 godina
Istina. Osim ako Microsoftov novi OS Phone 7 ne bude nesto apsolutno revolucionarno. Medutim, postoji puno aplikacija koje rade iskljucivo na Windowsima, pa ce prije ili kasnije tableti morat moc vrtit i punokrvne windoze.

0 0 hvala 0
18 godina

ima tu i webOS, a i MeeGO.

Ali sve u svemu bez brige, Windowsi će imati isto dobar udjel u svemu tome.

0 0 hvala 0
17 godina

Ma to bi bilo super kad bi svi OS-ovi bili podjednako izjednačeni sa udjelom da nikog nema sa velikom prednosti, jer onda će biti jaka konkurencija i svi će se klat za svakog korisnika. Tada ćemo mi profitirati jer ćemo imati kvalitetne proizvode prilagođeni našim preferencijama i sve će biti superOsmijeh

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Stoja kaže...

Ma to bi bilo super kad bi svi OS-ovi bili podjednako izjednačeni sa udjelom da nikog nema sa velikom prednosti, jer onda će biti jaka konkurencija i svi će se klat za svakog korisnika. Tada ćemo mi profitirati jer ćemo imati kvalitetne proizvode prilagođeni našim preferencijama i sve će biti superOsmijeh

Pa, ja bi rađe da bude situacija kao i sa iPhone-om.

Dakle iPad postane hit (već je) i osvoji hrpu tržišta. Dolazi novi OS (android u slučaju iPhone-a) i bolji uređaji bazirani na njemu. U početku se ne prepoznaje koliko su dobri i cijene se spuštaju. Na kraju dobijemo jeftiniji, a močniji/e uređaj/e od iPad-a..=)

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 22:27 (DamageHigh).
18 godina
neaktivan

iPad je Apple, a Apple je Apple. Prvi iPhone bio je smece ali je graficki imao nesto sto drugi nisu imali (za druge je bilo raznih dodataka). iPad nije nista bolji. Isto je i sa Macovima. Razlika Appleovih produkata od drugih je u jednostavnosti koristenja, a i to sto Apple ima muda izdati nesto drugacije od drugih. Tableta poput iPada bilo je i prije ali nisu dozivili boom. Ipak, Apple je Apple.

Ja osobno ne bi nikada kupio nista ako mi se ogranicava operater i aplikacije koje mogu vrtit - upravo ono sto Apple radi. iPad je za mene totalno beskoristan. Cemo to upoce sluzi? Veliki iPhone sa silnim ogranicenjima.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice