Stoja
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stoja
A da nije trebalo pisati iako tableti mogu pokretati Windowse? =)
E vidiš, zaboravio sam na taj bumptop(a još ga i na kompu imam instaliranog xD) vrlo zanimljiv koncept. Ali očito sve to google mora zakuhati jer samo on to može, ostali proizvođači mogu petljati samo sa onim što postoji a to je android 1,5/1,6/2,0/2,1 i uskoro 2,2 i svi su oni primarno za mobitele predviđeni, te onda oni moraju sami prilagoditi os da bi bio funkcionalan na tabletu.
pa i iPadov OS je primarno namijenjen za mobitele. zato iPad i jest to što jest (peace of junk).
pa i iPadov OS je primarno namijenjen za mobitele. zato iPad i jest to što jest (peace of junk).
*piece
e.......
ima tu i webOS, a i MeeGO.
Ali sve u svemu bez brige, Windowsi će imati isto dobar udjel u svemu tome.
Ma to bi bilo super kad bi svi OS-ovi bili podjednako izjednačeni sa udjelom da nikog nema sa velikom prednosti, jer onda će biti jaka konkurencija i svi će se klat za svakog korisnika. Tada ćemo mi profitirati jer ćemo imati kvalitetne proizvode prilagođeni našim preferencijama i sve će biti super
Ma to bi bilo super kad bi svi OS-ovi bili podjednako izjednačeni sa udjelom da nikog nema sa velikom prednosti, jer onda će biti jaka konkurencija i svi će se klat za svakog korisnika. Tada ćemo mi profitirati jer ćemo imati kvalitetne proizvode prilagođeni našim preferencijama i sve će biti super
Pa, ja bi rađe da bude situacija kao i sa iPhone-om.
Dakle iPad postane hit (već je) i osvoji hrpu tržišta. Dolazi novi OS (android u slučaju iPhone-a) i bolji uređaji bazirani na njemu. U početku se ne prepoznaje koliko su dobri i cijene se spuštaju. Na kraju dobijemo jeftiniji, a močniji/e uređaj/e od iPad-a..=)
iPad je Apple, a Apple je Apple. Prvi iPhone bio je smece ali je graficki imao nesto sto drugi nisu imali (za druge je bilo raznih dodataka). iPad nije nista bolji. Isto je i sa Macovima. Razlika Appleovih produkata od drugih je u jednostavnosti koristenja, a i to sto Apple ima muda izdati nesto drugacije od drugih. Tableta poput iPada bilo je i prije ali nisu dozivili boom. Ipak, Apple je Apple.
Ja osobno ne bi nikada kupio nista ako mi se ogranicava operater i aplikacije koje mogu vrtit - upravo ono sto Apple radi. iPad je za mene totalno beskoristan. Cemo to upoce sluzi? Veliki iPhone sa silnim ogranicenjima.