Obama ce izgubiti jer predstavlja jedan opasni lobij koji se zalaze za zatvaranje Amerike. Iako bi (za nas, izvan USA) ekonomski i tehnoloski bilo bolje da Obama pobijedi (po predstavljenom programu).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Obama ce izgubiti jer predstavlja jedan opasni lobij koji se zalaze za zatvaranje Amerike.
Obamin potpredsjednički kandidat Joe Biden uopće ne simpatizira ideju o neutralnom i slobodnom Internetu, štoviše saveznik je zloglasnoj RIAA-i:
A s njegovim dolaskom se promijenila i službena Obamina politika o istoj stvari:
http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/09/23/obama-backtracks-technology
A nije ni McCain protivnik neutralnosti Interneta već je samo jednom prilikom rekao da je protiv toga da se ista zakonski osigura ili regulira, već da umjesto toga ISP-ovi trebaju slijediti pravila slobodnog tržišta (link nažalost nemam ali sam čitao na Slashdotu).
Tako da ja osobno navijam za McCaina, naravno to nema veze s Obaminom bojom kože, bilo bi lijepo da USA konačno dobije tamnoputog predsjednika ali Obama nudi previše praznih obećanja, a i previše je lijevo-liberalno orijentiran za većinu Amerikanaca.
internet mi se čini totalno nebitna tema u usporedbi s ostalima ako dođe do promjene na njihovoj vlasti..
To što predsjednik ima određene ideje ne znači da se iste automatski pretvaraju u zakon.
Obama ce izgubiti jer predstavlja jedan opasni lobij koji se zalaze za zatvaranje Amerike.
Da, republikanci su uvijek bili radikalniji pa i u Americi...
GNAA se protivi ovome tako da nisam siguran.