Alphabet prodao Softbanku odjele za robotiku

poruka: 6
|
čitano: 1.231
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Alphabet prodao Softbanku odjele za robotiku".
17 godina
neaktivan
Covjece, kako ce se sinovi ili unuci ovog Atlasa osvetiti svima nama zbog ovakvog maltretiranja... Poslije ce se svi cuditi kako se to dogodilo i zasto imamo Terminatora uzivo, ali ne treba se cuditi. Ovaj kratki YT video sve ce objasniti...
davor07

3 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Kruha i igala...

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Super, kao da terminator nije bio dovoljna prijetnja, sad nam nad glavom visi Japanski terminator!
Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

0 0 hvala 0
17 godina

Zakaj ono mucko djubre mobingira robota u drugom videu? Ni roboti nemaju ljudske uvjete za rad. Dobro da je dao otkaz i zalupio vratima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Izgleda da ipak prodaju bureke. Firma je dio pop kulture, mislim u svakom drugom scfi filmu se pokazuju njihovi roboti (bilo je nekad),moja baka je prije 5 godina vidla filmic o govedu, postali su sinonim za robotiku, znaci investicija ne moze falit ako rade kak treba. Ako ih uz to sve google prodaje....

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Alphabet prodao Softbanku odjele za robotiku
zlosobno kaže...

Izgleda da ipak prodaju bureke. Firma je dio pop kulture, mislim u svakom drugom scfi filmu se pokazuju njihovi roboti (bilo je nekad),moja baka je prije 5 godina vidla filmic o govedu, postali su sinonim za robotiku, znaci investicija ne moze falit ako rade kak treba. Ako ih uz to sve google prodaje....

Da, pokušavali su nekome prodati, od vojske pa nadalje, ali im nije uspjelo.

Meni je zanimljivije što ovo dolazi nakon nedavne kupnje ARM-a.

Vjerojatno će raskopati firmu, uzeti patente i eutanazirati džukelu i govedo.

U Japanu lova je u robotskim osobnim asistentima.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice