Džaba to kad će imati priliku samo oni iz Zagreba odraditi to...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pih a kaj mi odrasli smrdimo
Lijepo, čini se da je to sve na dosta visokoj razini. Ne razumijem jedino zašto se ne napravi neka radionica o kreativnom pisanju ili hrvatskom jeziku općenito, također na takvoj razini? To bi moglo biti puno zanimljivije ako se dobro organizira.
Lijepo, čini se da je to sve na dosta visokoj razini. Ne razumijem jedino zašto se ne napravi neka radionica o kreativnom pisanju ili hrvatskom jeziku općenito, također na takvoj razini? To bi moglo biti puno zanimljivije ako se dobro organizira.
Mislim da je to ne ophodno, jel znanje Hrvatskog jezika je prilićno loše, i, ako se to u istinu dogodi, to če biti odlićna stvar za one kojima neide Naš jezik. Naprijmer, poslodavcima je važno kako se prijavitelj za posao izražava.
Edit: naprimijer*
Ukoliko nisi sarkastičan, izgleda da ni tebi ne bi na odmet bio koji sat.
Ipak, rađe bih u tvrtku uzeo nekog ko će napraviti posao koji treba pa makar pravio i gramatičke i pravopisne greške, nego imat grammar nazije u cijeloj firmi koji će skakati jedan drugome i svima ostalima za vrat na ije/je pogrešku.
Također, odkada se kaže računaRstvo a ne računaLstvo?
Ukoliko (ako) nisi sarkastičan, izgleda da ni tebi ne bi na odmet(naodmet) bio koji sat.
Ipak, rađe (radije) bih u tvrtku uzeo nekog tko će napraviti posao koji treba pa makar pravio i gramatičke ili pravopisne pogreške, nego imat (imao) grammar nazije u cijeloj firmi (svojevrsni pleonazam) koji će skakati jedan drugome i svima ostalima za vrat na ije/je pogrešku.
On je sarkastičan i dobro mu ide. Ti se trudiš, ali ti ne ide.
dok se Boole prevrće u grobu.. ja ronim suze...
računar=osoba
računalo=stvar.
Po Aniću, "računarstvo" je djelatnost računara, djelokrug rada računara. "Računar" je onaj koji sređuje i vodi računske poslove. U hrvatskom jeziku, pod "računarom" se razumijeva osoba, odnosno barem bi bilo dobro da se prihvati takav dogovor, a da bi se "računar" razlikovao od naprave, "računala". Iz ovoga slijedi da je "fakultet računarstva..." obrazovna ustanova koja "proizvodi" (znam da je ovo grub izraz) osobe, računare, a ne
"računala". "Računari" se bave, ili se mogu baviti, "računalima".
Prema tome, ako je namjera bila dati ime fakultetu prema nazivu
zanimanja ljudi koji tamo stječu naobrazbu, onda je ispravnije reći "fakultet računarstva..".
Džaba to kad će imati priliku samo oni iz Zagreba odraditi to...
Mogu se prijaviti svi. Prošle godine su nudili čak i nekakve popuste za nekakve motele u blizini ukoliko baš vas izaberu.
Također, mislim da u svim radionicama postoji besplatan ručak, pa eto još jedan trokšak manje i razlog više za dolazak.
prijavio sam se u sve 3 beplatne skole i u sve 3 sam upo,a i frend se prijavio za jednu skolu i upo je
malo mi je sumnjivo to da od 400 kandidata po skoli su mene prihvatili u sve 3 skole,zanima me jesu i svi ostali koji su se prijavili dobili poziv ili sam ja imo ludu srecu da su me u sve 3 izabrali
prijavio sam se u sve 3 beplatne skole i u sve 3 sam upo,a i frend se prijavio za jednu skolu i upo je
malo mi je sumnjivo to da od 400 kandidata po skoli su mene prihvatili u sve 3 skole,zanima me jesu i svi ostali koji su se prijavili dobili poziv ili sam ja imo ludu srecu da su me u sve 3 izabrali
Mislim da to više ovisi o onome što si napisao u prijavi nego o sreći.