Adobe Creative Suite 6

poruka: 9
|
čitano: 2.825
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Adobe Creative Suite 6".
14 godina
neaktivan
Adobe Creative Suite 6

Here I come!

Dafuq I just read?
Moj PC  
4 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Adobe Creative Suite 6

A jel moguće da ja kupim preko neta US verziju?
Koja je procedura? Koja je razlika između US i Internacionalne verzije?

Da li na takav način mogu kupiti cs6 na firmu, jel bi bilo nekih problema sa carinom ili sa pdv-om?

Pitam jer konkretno verzija design i web premium, košta 1899$ dok za EU košta 1899€, pa se vidi da je razlika poprilična, a nema nikakvog troška osim mog internet računa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Adobe Creative Suite 6

Kako može biti carinski problema ako kupiš i skineš preko neta {#}

Ako hoćeš na firmu onda bolje pitaj knjigovođu.

17 godina
Schtefek kaže...

Da li na takav način mogu kupiti cs6 na firmu, jel bi bilo nekih problema sa carinom ili sa pdv-om?

Pitam jer konkretno verzija design i web premium, košta 1899$ dok za EU košta 1899€, pa se vidi da je razlika poprilična, a nema nikakvog troška osim mog internet računa.

Prema Adobeovoj EULA-i, ne bi bio licenčno ispravan.

17 godina
neaktivan
Adobe Creative Suite 6
Ne mozes kupit prek neta jer ti nije moguce placanje. Ne budi skrt i pomozi drzavnim sluzbenicima i kupi kod nas po duplo vecoj cijeni :)

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Adobe Creative Suite 6

S obzirom da su nadogradnje moguće isključivo putem Adobeovog weba, vjerujem da je prihvatljivo. Mora biti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Darmarko kaže...
Schtefek kaže...

Je li to sigurno? Ne nalazim npr. u Photoshopovoj EULA-i da se spominju ikakva teritorijalna ograničenja. Pitam jer se poznanik također raspituje kako nabaviti legalnu verziju.

16 godina
odjavljen
Adobe Creative Suite 6

Da li se zna što o datumima mogućih izlazaka alata koji su u beti, Muse i Edge?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DigiMagic kaže...
Darmarko kaže...
Schtefek kaže...

Je li to sigurno? Ne nalazim npr. u Photoshopovoj EULA-i da se spominju ikakva teritorijalna ograničenja. Pitam jer se poznanik također raspituje kako nabaviti legalnu verziju.

nisam 100% siguran ali prije nešto vremena sam se raspitivao(zbog kupnje softwarea za fiirmu) i saznao slijedeće. ne znam zašto ali za osobnu upotrebu je ok uzeti preko neta s tim da podliježeš plaćanju carine ali za potrebe pravne osobe obavezno moraš uzeti kod zastupnika jer u protivnom kad ti dođe inspekcija dobiš kaznu kao da imaš ilegalan software. Zašto? ne pitaj, nemam pojma ali nešto ovako mi je ostalo u uhu od prije dosta vremena kada sam proučavao te pravne propise oko softwarea. moguće da griješim.

između ostalog.... da se može bez beda kupiti netom zašto bi bila potreba tuzemnog zastupništva za software? i tako 99% onih koji koriste adobe sigurno imaju flat net i znaju kupovati putem interneta. mislim da kod nas sve ide preko findera i njegovih lokalnih zastupnika.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 23:28 (hondo).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice