Paaaaa, ako bi se na tome moglo normalno vidjeti web stranice za razliku od sličnog uređaja od Apple na kojem to nije moguće i ako bi se u to moglo štekai USB uređaje, to bi načelno bilo dobro, ali neako mi se čini da bi win 7 bili bolji, andoroid mi je nekako više za manje ekrane mobitela.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Paaaaa, ako bi se na tome moglo normalno vidjeti web stranice za razliku od sličnog uređaja od Apple na kojem to nije moguće i ako bi se u to moglo štekai USB uređaje, to bi načelno bilo dobro, ali neako mi se čini da bi win 7 bili bolji, andoroid mi je nekako više za manje ekrane mobitela.
LOL
Jel ti znaš kolko Win 7 drek zauzme prostora? Oko 12Gb. Možda neka lite verzija eventualno, ali ne vjerujem jer je MS toliko sve integrirao da je nemoguce lite-ati Win7 kao što se moglo Win98 ili Win XP.
“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
vidi, vidi ARM procesor su ugurali
od kada to win 7 ide na ARM?
od kada to win 7 ide na ARM?
Filozofiram o tabletu kao konceptu, a ne o ovom konkretnom uređaju koji je kakav je. Ako tako gledamo na to, onda bi mogli reći da bi tebi bilo optimalno kad bi tablet vrtio isti linux kao i tvoje klasično računalo. Napišeš nešto na računalu, prebaciš na tablet, zavališ se u fotelju i na tabletu pročitaš tekst još jednom, makneš stilske i gramatičke greške, vratiš na normalno računalo i prelomiš u nekom programu za prelom teksta. Takve, sasvim normalne stvari, je jako otežano izvoditi ako jedan OS imaš na računalu, a drugi na tabletu. Moja teza je da tablet još nije zrela tehnologija i da će to biti zrela tehnologija kad će biti moguće izvoditi takve stvari a da je tablet još uvijek tabled, da nije suviše krupan i da ima solidnu autonomiju.