Acer na Androidu

poruka: 6
|
čitano: 1.311
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Acer na Androidu".
17 godina
neaktivan
Acer na Androidu

Android se polako probija.

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Acer na Androidu

ma ne treba andoidu "dosta opcija" za razliku od windowsa.. jer google cilja u buducnosti na claud kompijuting ;)

18 godina
ivan262 kaže...

Android se polako probija.

Uskoro ce nas sve asimilirat...
Think locally, act globally...
18 godina
neaktivan
Acer na Androidu

Google udara MS gdje najvise boli.. na operativne sisteme :D... pomoci ce ovi netbookovi opensourceu

Sve što možeš sad ostavi za kasnije

0 0 hvala 0
18 godina
Acer na Androidu

Svi nešto naveliko najavljuju Android u svojim uređajima, dali se radi o mobitelima ili netbookovima ili što već... a činjenica je da od silnih najava za sada imamo samo dva mobilna uređaja. To je dobro.

i vezano za ovo:

"U Aceru ističu kako izdavanjem sustava temeljenih na Androidu neće prestati nuditi sustave temeljene na Windowsima."

još najbolje da odustanu od Windowsa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.6.2009 18:14 (HCSC).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HCSC kaže...

Svi nešto naveliko najavljuju Android u svojim uređajima, dali se radi o mobitelima ili netbookovima ili što već... a činjenica je da od silnih najava za sada imamo samo dva mobilna uređaja. To je dobro.

i vezano za ovo:

"U Aceru ističu kako izdavanjem sustava temeljenih na Androidu neće prestati nuditi sustave temeljene na Windowsima."

još najbolje da odustanu od Windowsa.

drago mi je čuti da Android napređuje, no nemojte zaboraviti i intelov moblin također je isto počeo pucati
Kubuntu 9.04 Jaunty Jackalope :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice