5.000 aplikacija za WP7

poruka: 15
|
čitano: 2.888
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "5.000 aplikacija za WP7".
17 godina
5.000 aplikacija za WP7

Nije bitno kolko ih ima bitno kakve su.

Može bit pol miljuna aplikacija , od toga 200 000 onih koji služe istoj stvari ko ostale, pa onda 100 000 beskorisnih.

A može i 5000 aplikacija ko kod wp7 i za sve kaj treba se nađe jedna.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2010 17:04 (nsoul).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: 5.000 aplikacija za WP7

Bilo je  prije neka slična vijest  samo je bilo riječ o 3000 aplikacija, a za to da Rusija prelazi na linux niste napisali vijest ? 

početnici ili napredni posjetite wiki.open.hr ili www.linuxzasve.com i naučit čete više o linuxu
16 godina
neaktivan
5.000 aplikacija za WP7

Lako se sad hvaliti nabrzim rastom kad za sve živo postoje aplikacije na drugim platformama 

pa ih autori samo preinace. Ne impresionira me to toliko..

**** Sretan Božić svima!!!! **** Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
5.000 aplikacija za WP7

wp7 ne pruža baš previše za razvoj aplikacija, tak da će većina istih biti "quote of the day" tipa. a takve možeš codesmithoom generirati..10 na dan

Moj PC  
0 8 hvala 0
18 godina
funat kaže...

wp7 ne pruža baš previše za razvoj aplikacija, tak da će većina istih biti "quote of the day" tipa. a takve možeš codesmithoom generirati..10 na dan

O cemu ti to?

Think locally, act globally...
17 godina
funat kaže...

Definitivno najgluplja izjava koju san dosad čuja vezano za WP7.

Malo se informiraj vezano za općenito razvoj. I definitvo je da uz support dan od MS-a WP7 trenutno jedna od najprivlačnijih OS-eva za razvoj. Možda ne po pitanju komercijalne isplatljivost ali vezano za same alate i .NET framwork te već odavno spominjani XAML i Silverlight te XNA.

Istina da se mogu raditi aplikacije u jedan dan, ali razvoj neke kompliciranije igrice/aplikacije je jednak kao i na drguim platformama di opet moraš upotrjebiti sve koncepte programskog inženjerstva. A što se tiče samog OS-a, on itekako pruža mogućnosti za razvoj velikih i moćnig mobilnih aplikacija i igrica! A prednost je samo postojanje Silverlight i XNA platforme i prije samog WP7 što automatski ubaciva u igru više desetaka tisuća developera. A o MS-ovoj podršci se već sve zna!!!

18 godina
neaktivan
5.000 aplikacija za WP7

opet ćemo ko s vistom prije 2 godine? talibani protiv ostalih?

wp7 API ti ne pruža ono što ti pruža android (pa čak i iOS) u razvoju - pristup native funkcijama i samoj platformi.

dapače - nemaš ni .NET kako treba, već je sve na SL razini. Da nema XNA, ta bi platforma bila totalno neupotrebljiva, ovako je barem poluupotrebljiva.

dakle kao što rekoh - quote of the day aplikacije (brojim kalorije, igram igrice, čitam vijesti). nekakve ozbiljinije aplikacije (mrežne npr.) za tu platformu je teško ili nemoguće razviti. sam wp7 je poprilično neozbiljna stvar zasada.

naravno - MS talibani će vrištati, al navikao sam. nakon Viste se stvarno ne mogu duriti:D

Moj PC  
0 3 hvala 0
18 godina
neaktivan
funat kaže...

wp7 API ti ne pruža ono što ti pruža android (pa čak i iOS) u razvoju - pristup native funkcijama i samoj platformi.

dapače - nemaš ni .NET kako treba, već je sve na SL razini. Da nema XNA, ta bi platforma bila totalno neupotrebljiva, ovako je barem poluupotrebljiva.

A Android i iOS su to imali 2 mjeseca nakon izlaska na tržište?

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
18 godina
neaktivan
5.000 aplikacija za WP7

bumo vidli kaj će bit..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Paolo2612 kaže...
funat kaže...

A Android i iOS su to imali 2 mjeseca nakon izlaska na tržište?

android je tek nedavno dozvolio direktni pristup hardveru, i onda se ljudi cude jer su mi symbian i wm najdraze i najbolje platforme

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
18 godina
neaktivan
Android je otvoren, tko se zeli igrati, moze. Wmobile nije bio los, samo da su znali napraviti sucelje za njega.
17 godina

Ono što mislim da je najveći minus je najava da će ih interesirati samo gornji segment proizvoda.

Provode politiku suprotno onoj s kojom su postigli uspjeh na PC platformi  - a to je ponuditi sistem

za jeftine PC.je.

Ovako ako za Mobile Winse imaš na raspolaganju mobitele >=4k kuna itekako sužavaš broj korisnika.
Osim toga zašto kupovati tako skupe mobitele kada za puno manji iznos dobiješ gotovo isto.

16 godina
neaktivan
funat kaže...
Android je otvoren, tko se zeli igrati, moze. Wmobile nije bio los, samo da su znali napraviti sucelje za njega.

Slažem se - samo da je bolje sućelje kao na HTC mobitelima:

još uvijek sam na Windows mobile 6.1 sa HTC sučeljem Touch FLO - zakon {#}

18 godina
SasaFrr kaže...

Ovako ako za Mobile Winse imaš na raspolaganju mobitele >=4k kuna itekako sužavaš broj korisnika.

iPhone kosta 8000kn (tj. cca. 4000kn-5000kn ako uzmes lockani), pa ima poprilicno dobar broj korisnika...

Think locally, act globally...
17 godina
SupremeCommander kaže...
SasaFrr kaže...

iPhone kosta 8000kn (tj. cca. 4000kn-5000kn ako uzmes lockani), pa ima poprilicno dobar broj korisnika...

Dobro u pravu si al radi se o specifičnom segmentu korisnika. Razlog za kupovinu iPhonea su vrlo raznoliki al je cijena debelo prevelika.

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Smartphone_share_current.png

Ako žele prihvaćanje široke baze korisnika neće pomoći da se koncentriraju na ljude koji bi plaćali mobitel 4000 kuna.

S druge strane Android je tu puno fleksibilniji.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice