Sto taj microsoft masta....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Posle seste verzije tesko da ce ko povjerovati da je sedmica bolja,,,,,,,sumnjam....sve su to lose kopije iPhonea..
Posle seste verzije tesko da ce ko povjerovati da je sedmica bolja,,,,,,,sumnjam....sve su to lose kopije iPhonea..
sto to spada pod sve? ako se smije znati
Pa šesta verzija je gadno popušila u zadnje vrijeme od Androida i iPhone OS-a koji su na papiru slabiji i sa manje mogućnosti. Microsoft je to uvidio i vjerovatno planira napraviti korak dalje. Uopće ne sumnjam da će na Win7 biti stvari i za poslovne korisnike. A iskreno ja nikada nebih kupio winmo 6.5 mobitel baš zbog toga OS-a pa se nadam da će me novi iznenaditi.
Pa šesta verzija je gadno popušila u zadnje vrijeme od Androida i iPhone OS-a koji su na papiru slabiji i sa manje mogućnosti. Microsoft je to uvidio i vjerovatno planira napraviti korak dalje. Uopće ne sumnjam da će na Win7 biti stvari i za poslovne korisnike. A iskreno ja nikada nebih kupio winmo 6.5 mobitel baš zbog toga OS-a pa se nadam da će me novi iznenaditi.
Ne znam jeste li možda pratili razvoj WP7ice, ali to bi vrlo lako mogao biti revolucionaran mobilni OS (ako po ničemu, onda po [odličnom] interfejsu).
Po meni preoptimistične procjene (makar nikada ne treba otpisati Microsoft), ali volio bi da uspiju. Što više dobre konkurencije - to bolje za kupce.
Jako se radujem novom WP7. Ima potencijal uzdrmat i Apple i Android tržište. Sve ovisi o prvoj reakciji ljudi - ako ih popljuju u reviewima, mogu se pozdravit, ako pak kažu da je dobar, ljudi će dva puta razmislit o novom WP7. Iskreno se nadam da će bit uspještan (pogotovo kao Silverlight i XNA programer :) ).
A kao da je WM6 loša, pa izašla je prije 3 i pol godine. Koji mobilni OS traje toliko? WM6.1 i WM6.5 su samo nadogradnje.
Neka se M$ samo nada? Nekako sumljam da će imati popularnost kao što su imali, kada su taj OS koristilji ljudi koji su znali iskoristiti puni njegov potencijal.
ms ima jednu jedinu prednost pred drugima, a to je poznato i rasireno programsko okruzenje, posto se koriste isti alati
ms ima jednu jedinu prednost pred drugima, a to je poznato i rasireno programsko okruzenje, posto se koriste isti alati
To se slažem.
Koriste se isti alati, međutim problem sa Windows Phone 7, je što se mora razvijatu u C# i Silverlightu, stare aplikacije nisu lako portabilne (Skype nece raditi verziju za WP7), a postojeće aplikacije za Windows Mobile ne rade na WP7.