30 milijuna WP7 uređaja?

poruka: 12
|
čitano: 2.188
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "30 milijuna WP7 uređaja?".
16 godina
neaktivan
30 milijuna WP7 uređaja?

Sto taj microsoft masta....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
30 milijuna WP7 uređaja?

Posle seste verzije tesko da ce ko povjerovati da je sedmica bolja,,,,,,,sumnjam....sve su to lose kopije iPhonea..

Moj PC  
0 13 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: 30 milijuna WP7 uređaja?
Sk8eR kaže...

Posle seste verzije tesko da ce ko povjerovati da je sedmica bolja,,,,,,,sumnjam....sve su to lose kopije iPhonea..

sto to spada pod sve? ako se smije znati

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
neaktivan
Sk8eR kaže...

Pa šesta verzija je gadno popušila u zadnje vrijeme od Androida i iPhone OS-a koji su na papiru slabiji i sa manje mogućnosti. Microsoft je to uvidio i vjerovatno planira napraviti korak dalje. Uopće ne sumnjam da će na Win7 biti stvari i za poslovne korisnike. A iskreno ja nikada nebih kupio winmo 6.5 mobitel baš zbog toga OS-a pa se nadam da će me novi iznenaditi.

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
17 godina
neaktivan
nCh! kaže...
Sk8eR kaže...

Pa šesta verzija je gadno popušila u zadnje vrijeme od Androida i iPhone OS-a koji su na papiru slabiji i sa manje mogućnosti. Microsoft je to uvidio i vjerovatno planira napraviti korak dalje. Uopće ne sumnjam da će na Win7 biti stvari i za poslovne korisnike. A iskreno ja nikada nebih kupio winmo 6.5 mobitel baš zbog toga OS-a pa se nadam da će me novi iznenaditi.

Ne znam jeste li možda pratili razvoj WP7ice, ali to bi vrlo lako mogao biti revolucionaran mobilni OS (ako po ničemu, onda po [odličnom]  interfejsu).

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 19:03 (diletant).
18 godina
neaktivan
30 milijuna WP7 uređaja?

Po meni preoptimistične procjene (makar nikada ne treba otpisati Microsoft), ali volio bi da uspiju. Što više dobre konkurencije - to bolje za kupce.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
30 milijuna WP7 uređaja?

Jako se radujem novom WP7. Ima potencijal uzdrmat i Apple i Android tržište. Sve ovisi o prvoj reakciji ljudi - ako ih popljuju u reviewima, mogu se pozdravit, ako pak kažu da je dobar, ljudi će dva puta razmislit o novom WP7. Iskreno se nadam da će bit uspještan (pogotovo kao Silverlight i XNA programer :) ).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Sk8eR kaže...

A kao da je WM6 loša, pa izašla je prije 3 i pol godine. Koji mobilni OS traje toliko? WM6.1 i WM6.5 su samo nadogradnje.

Pray nightfall release me! Then I could wander. Wander to deep sleep.
18 godina
30 milijuna WP7 uređaja?

Neka se M$ samo nada? Nekako sumljam da će imati popularnost kao što su imali, kada su taj OS koristilji ljudi koji su znali iskoristiti puni njegov potencijal.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
30 milijuna WP7 uređaja?

ms ima jednu jedinu prednost pred drugima, a to je poznato i rasireno programsko okruzenje, posto se koriste isti alati

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
grimyHR kaže...

ms ima jednu jedinu prednost pred drugima, a to je poznato i rasireno programsko okruzenje, posto se koriste isti alati

To se slažem.

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
18 godina
grimyHR kaže...

Koriste se isti alati, međutim problem sa Windows Phone 7, je što se mora razvijatu u C# i Silverlightu, stare aplikacije nisu lako portabilne (Skype nece raditi verziju za WP7), a postojeće aplikacije za Windows Mobile ne rade na WP7.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice