Cestitke!
jučer odigrao i prisjetio se starih vremena, zasigurno moje prve PC igre uz Tetris, kojeg i danas još igram
Jucer je naš dragi Google umjesto Google logotipa stavio Pacman :) još možete i danas zaigrati.
pacman mozete igrati i na Google-u.. samo kliknete na "Ubacite novčić"
lol sinoc sam se odro igrajuci ga na google
joj ljudi nezz kak to drugima ide al ja sam eto prvi puta u zivotu uspio bez smrti zavrsiti pacman :DDDDDD
sad sam bas dobre volje ^^
K vragu, jučer su me izludili s onim zvukom. Dok u Firefox-u nisam skinuo "Coolpreviews" ništa. U Chrome-u sam morao zagasiti Googleovu početnu stranicu da se riješim zvuka. Dobro da je prošla obljetnica.....
Dobar stari Pacman! Kasnite, Bugovci, na Googleu je još jučer bila objavljena 30. godišnjica.
Jedna od mojih prvih igara koje sam zaigrao.
zaigrao sam jednu na google,slab sam
preso je iz prve na google xD
preso je iz prve na google xD
I ja isto... duhovi su prilicno neagresivni na googlu...
Dobra fora, sjećam se kad sam ju prvi put zaigrao na nekakvom Game Boy-u ili tako nešto.
Smece od igre
Crysis je puno bolji
Smece od igre
Crysis je puno bolji
:D 1st class troll!
Smece od igre
Crysis je puno bolji
Onda odi igrat krajsis i takva sranja naspram ovoga!(super su to igre itd... i sam sam fan tih igara,ali naspram pacmana to su sranja)
Inače sretan rođendan pacmanu!!
Smece od igre
Crysis je puno bolji
Onda odi igrat krajsis i takva sranja naspram ovoga!(super su to igre itd... i sam sam fan tih igara,ali naspram pacmana to su sranja)
U kojim elementima igre Pacman te toliko odusevio da kada si pomislio na Crysis osjetio si mucninu u zelucu i hladan znoj na licu, t s gadjenjem i gnusanjem potrgao DVD medij s doticnim?
Smece od igre
Crysis je puno bolji
U kojim elementima igre Pacman te toliko odusevio da kada si pomislio na Crysis osjetio si mucninu u zelucu i hladan znoj na licu, t s gadjenjem i gnusanjem potrgao DVD medij s doticnim?
Mislim da me nisi shvatio,ja nisam rekao da je Crysis loš i da je smeće,ali naspram pacmana je smeće!
Smece od igre
Crysis je puno bolji
Kako uopće možeš uspoređivati?!? 
Smece od igre
Crysis je puno bolji
Ljudi, ne obazirite se na njega, on svaki put zaboravi stavit neki smiley, da se kuži da se šalio...
Smece od igre
Crysis je puno bolji
Meni je ovo bolje 
legendarna igra, svaka čast...
Smece od igre
Crysis je puno bolji
ma ajde molim te kakav crysis
PWNED by pacman!!!
stvarno legendarna igrica
U kojim elementima igre Pacman te toliko odusevio?
Iako mene nisi ništa pitao ja ću iznijesti svoje mišljenje.
Pac-Man je klasik,igra je vrlo jednostavno zamišljena i koncipirana i vrlo zabavna.
Oduševio me svojom igrivošću i fenomenalnom idejom a za grafiku me u ovakvom tipu igre zaista zabole eggs.
Ako želim uživat u grafici naravno da ću igrati Crysis,ali mislim da je svima gameplay važniji od grafike.
U kojim elementima igre Pacman te toliko odusevio?
Iako mene nisi ništa pitao ja ću iznijesti svoje mišljenje.
Pac-Man je klasik,igra je vrlo jednostavno zamišljena i koncipirana i vrlo zabavna.
Oduševio me svojom igrivošću i fenomenalnom idejom a za grafiku me u ovakvom tipu igre zaista zabole eggs.
Ako želim uživat u grafici naravno da ću igrati Crysis,ali mislim da je svima gameplay važniji od grafike.
Nekužim tko je pametan usporedio sa crysisom ugl. nemožemo sada nju staviti na tron ali prije 30 godina možemo. Šta misliš oće se igrati crisys za 30 godina. Rijetko koja igra dospije ovoliku poznatost. Stvar je u njezinoj zaraznosti,kada je netko uvati igrati igra dok ne postigne najscore i onda misliš pa to mi je tata igrao na automatu. Nevjerujem da će crisys dospjeti na googlovu naslovnicu 
Ma pac man je pravo mocan, sta vam je? 
Legendarna igra, a Google se bogme isfurao.
Smece od igre
Crysis je puno bolji
da, normalno da češ to reći jer je ipak prošlo 30 godina, ali ova igra i dalje živi XD .Krajsis će za 10 god bit zaboravljen garant.Svaki dan neka nova igra na lageru.
Tetris je isto zakon :D
EDIT:
ako netko koristi iGoole evo link za packa :D
http://www.google.com/ig/directory?url=www.schulz.dk/pacman.xml