Sretan rođendan!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo ja baš sad skinuo Operu 9.64 i moram priznati da je jako dobra i brza!
I od mene sve najbolje. Ne znam koji je razlog, ali Opera zauzima mali udio u tržištu pretraživača, i ako je poprilično solidan, brz i jednostavan Browser.
vec duze koristim operu i stvarno mi je puno bolja od ff.
Koristim Operu još tamo od negdje verzije 6-7 (dok su se još banneri vrtili na vrhu
) i dan danas mi je ostala primarni browser (i jedini ne-opensource softver koji koristim na dnevnoj bazi
). Po meni su jednostavno bolji od Firefoxa, a da ne pričam o IE-u :-P Zgodni i brzi su ovi novi WebKit browseri (Chrome i ekipa), ali nemaju još tu funkcionalnost i mogućnosti Opere... Opera rulz.
Sretan rođendan. 
Operu koristim jos od vremena win98 i smatram da je Opera bez konkurencije browser koji je donio najviše inovacija i dobrih ideja. A obzirom da je i meni danas rodjendan (za operu nisam znao - do danas) iskreno im zelim sretan rodjendan.
.....Ne znam koji je razlog, ali Opera zauzima mali udio u tržištu pretraživača, .....
Sretan rođendan Zaratustra!
loš im je malo strip, ali je browser zbilja najbolji. Happy b-day !
Sretan Rođendan Opera! I puno ti novih verzija i poboljšanja želim! lol
Opera, sretan rođendan i sve naj naj!
Tvoj vjerni user! 
Na Operu sam prešao prije otprilike 2 godine i čini mi se da će tako i ostati. Već duže vrijeme koristim Opera 10 Alpha i nemam nikakvih problema.
Happy Birthday!
Cestitam i nek pozivi sto duze.
također korisnik sa podužim stažem.
živjela ti meni najmanje do v21.64
Nije važno kolko je nešto staro, nego da je kvalitetno.
Usput koristim Firefox, od verzije 1.5.
happy birthday.