Ja mislim da novi IE bude najbolji pregledanik.Ja sam probao bio prije onaj preview i bio je jako brz.
Chrome ga dere u svakom pogledu !
Ja mislim da novi IE bude najbolji pregledanik.Ja sam probao bio prije onaj preview i bio je jako brz.
Naravno IE 9 će biti najbolji browser za skidanje Firefoxa ili nekog drugog.
Sa novim IE, još brže ću stići do stranice svog browsera.
Nikad IE neće biti ni blizu ostalim browserima, postoji već 15 godina pa je i dalje najlošiji, a onaj preview IE 9 i dalje ne prolazi Acid 3 test, to sve govori
Nikad IE neće biti ni blizu ostalim browserima, postoji već 15 godina pa je i dalje najlošiji, a onaj preview IE 9 i dalje ne prolazi Acid 3 test, to sve govori
genije ie9 je BETA verzija, dakle nemora podržavat sve standarde i proći sve testove....
koristi neke stvari koji ostali tek trebaju razviti (podršku za html5 u punom smislu, a ne samo šminkica kao što neki sad to imaju)
genije ie9 je BETA verzija, dakle nemora podržavat sve standarde i proći sve testove....
koristi neke stvari koji ostali tek trebaju razviti (podršku za html5 u punom smislu, a ne samo šminkica kao što neki sad to imaju)
kladim se da ni full verzija neće prolazit Acid 3 , i da neće bit ibrža od Opere i Chrome-a, ipak je to microshrotov proizvod
Sretan Rodendan
Od prvog rođendana pa do danas sam koristil sve samo ne njega.
Netscape, Opera i sad dramim na Firefoxu.
Taj test nije validan.
Chrome i Opera nemaju Direct2D podršku.
Dok Firefox 4.0 i IE 9 imaju.
Firefox je bolji u Direct2D od IE 9.
ke? kako može firefox konkurirati Chrome-u i Operi po pitanju brzine? čak ni beta firefoxa v.4 im ne konkurira, kako će jedan IE?
IE9 puno obećaje i puno se od njega očekuje ... ako uspiju napravit ga dobrim da konkurira najboljim opet će imat najveći udio!
Sretan rođendan!
ke? kako može firefox konkurirati Chrome-u i Operi po pitanju brzine? čak ni beta firefoxa v.4 im ne konkurira, kako će jedan IE?
Sigurno onda imaš objašnjenje zašto mi je u Chrome ovaj test drive jako usporen, a IE9 ga izvršava odlično?
Sigurno onda imaš objašnjenje zašto mi je u Chrome ovaj test drive jako usporen, a IE9 ga izvršava odlično?
Zato što Chrome i Opera ne koriste GPU akceleraciju!
Dok Firefox i IE koriste!
(Direct2D)
U JavaScripti Chrome i Opera su brži.
Ne znam koliko će se JS kod IE ubrzati još, ali znam da je od Firefoxa na dobrom putu.
15 godina postoji i nisu nešto. Evo sa 9kom su se poboljšali.
Da je Microsoft uložio više para u njega možda bi i bio dobar.
možda zato što ga je radio Microsoft?
Sretan rođendan.
BTW, nisu mi jasni ovi komentari u svezi preglednika, kako ovi drugi su bolji, IE glupost od preglednika itd.
Pa barem je lako deinstalirati IE i staviti ono sto ti odgovara. I svi problemi oko IE su rjeseni.
Sretan rođendan.
BTW, nisu mi jasni ovi komentari u svezi preglednika, kako ovi drugi su bolji, IE glupost od preglednika itd.
Pa barem je lako deinstalirati IE i staviti ono sto ti odgovara. I svi problemi oko IE su rjeseni.
deinstalirati IE? možeš mi objasniti kako?
Staviš linux
Ali na sedmici ima opcija da sakrije programe što daje privid da su izbrisani, tojest samo drži mjesto na disku ali ga nigdje nećeš naći
jedostavno, da imaš legalane win7 za eu tržište pod koje spada i hr ne bi imao instaliran ni windows media player niti ie9. a sad tvoj je problem što imaš win7 sa torenta...
prije nekoliko mjeseci ti je bila izdan dodatak za win7 kao update, koji ti je nudio da u dva klika izabereš i instaliraš jedan od 5 najpopularnijih brausera.
a ie zaista jako puno zauzima sa svojih par megabajta, na disku od par giga....
Koristim IE i Firefox, oboje imaju svoje muhe.
Ali IE če ostati IE i svako djete če uvijek znati što je IE, zato sretan mu rođendan :D
Koristim IE i Firefox, oboje imaju svoje muhe.
Ali IE če ostati IE i svako djete če uvijek znati što je IE, zato sretan mu rođendan :D
da ja jos imam traume iz djetinjstva uzrokovane njime
pokusavam sto prije zaboravit
btw unlocker rjesava ie bez problema
Hehe slave rodjendan.
Za mene je mrtav vec 5 godina.
Opera rulz.
sretan rođendan, nadam se da bu ie9 bolji i brži :)
Chrome ga dere u svakom pogledu !
naravno da ga dere kad niš ne podržava...
...
kladim se da ni full verzija neće prolazit Acid 3 , i da neće bit ibrža od Opere i Chrome-a, ipak je to microshrotov proizvod
A kladim se da svaka stranica na internetu koju ti posjećuješ koristi sve živo što se nalazi u ACID testovima tako da ti je to najvažnija stvar na svijetu.
I za tvoju informaciju (IE9- ACID3 test):
Developer Preview 1 (16.03.2010) - 55/100
Developer Preview 2 (25.05.2010) - 68/100
Developer Preview 3 (23.06.2010) - 83/100
Developer Preview 4 (04.08.2010) - 95/100
Stvarno se vidi da su očajno smeće bez napretka
Control Panel - Uninstall a Program - Turn Windows features on or off
I naravno sretan rođendan
Postoje 15 godina a nist nisu napravili....
Kao sto je icecold rekao bit ce dobar za skinut firefox :D
jedostavno, da imaš legalane win7 za eu tržište pod koje spada i hr ne bi imao instaliran ni windows media player niti ie9. a sad tvoj je problem što imaš win7 sa torenta...
prije nekoliko mjeseci ti je bila izdan dodatak za win7 kao update, koji ti je nudio da u dva klika izabereš i instaliraš jedan od 5 najpopularnijih brausera.
a ie zaista jako puno zauzima sa svojih par megabajta, na disku od par giga....
Pa ja imam legalne Windowse (skinuti preko MSDNAA programa) za naše tržište, pa opet imaju i IE i WPM predinstaliran...
...
A kladim se da svaka stranica na internetu koju ti posjećuješ koristi sve živo što se nalazi u ACID testovima tako da ti je to najvažnija stvar na svijetu.
I za tvoju informaciju (IE9- ACID3 test):
Developer Preview 1 (16.03.2010) - 55/100
Developer Preview 2 (25.05.2010) - 68/100
Developer Preview 3 (23.06.2010) - 83/100
Developer Preview 4 (04.08.2010) - 95/100
Stvarno se vidi da su očajno smeće bez napretka
You're missing the point. Problem s IE-om nije samo s osobama koje gledaju stranice - IE zadaje strasno puno problema web-dizajnerima - recimo, ides raditi stranicu i ona normalno izgleda u Firefoxu i Chromeu (izgleda kako bi i trebala izgledati, jer si je pokusao raditi po web-standardima), ali ne i u IE-u! I onda moras raditi posebne prilagodbe kako bi je svi mogli normalno vidjeti (tipicni problem je recimo taj da div moras centrirati pomocu text-align! i onda u pod-divovima vracati text-align na left, jer ti je i tekst centriran). Znaci, IE bezveze stvara probleme tamo gdje ih ne bi trebalo biti. Da ne zaboravimo na nebulote tipa da prije IE7 nije podrzavao prozirnost PNG-ova! Jedna od onih stvari koja bi trebala biti razumna sama po sebi. Dok nisi probao napraviti web-stranicu, ne znas koliko je smece IE.
Uglavnom, toplo se nadam da ce IE9 konacno poceti postivati web-standarde (sudeci po Developer Previeweu izgleda da idu prema tome) i da ce istisnuti sve starije verzije. Da je tako bilo ispocetka, jos od IE6 - zivot bi svima bio laksi.