Audiofili hodočaste Too Loud Fest

poruka: 32
|
čitano: 11.556
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Audiofili hodočaste Too Loud Fest".
16 godina

ti skupi tj preskupi hi-fi sistemi su bacanje para i snobizam,meni je glazba i hi-fi hobi nekih 15 godina,u ovoj godini kupio sam novo rotel pojačalo a 12 i cd player isto rotel cd 14 plus dali zensor 7 zvučnici i jednostavno sam prezadovoljan pogotovo što mi se hi-fi napokon usvirao poslije par stotina sati slušanja,evo primjerice jučer sam poslušao par cd-a naravno originali na kraju poslušao sam i od haustora album treći svijeti ostao sam oduševljen količinom detalja koji su izlazili iz mog hi-fi sistema,davati ogroman novac da bismo čuli svaki ton ili kupiti skupi hi fi sistem da bismo slušali testne i takozvane audiofilske albume je po meni običan snobizam

nije važno sudjelovati važno je pobijediti
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.11.2017 16:54 (blackalbum).
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
protjeran

Koje preseravanje sa tim cijenama

http://www.soundstream.com/

0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Audiofili hodočaste Too Loud Fest
blackalbum kaže...

dali zensor 7

Odlicno mi izgledaju te kutije, sigurno su uzivo jos bolje kako izgledom tako i zvukom

17 godina
blackalbum kaže...

ti skupi tj preskupi hi-fi sistemi su bacanje para i snobizam,meni je glazba i hi-fi hobi nekih 15 godina,u ovoj godini kupio sam novo rotel pojačalo a 12 i cd player isto rotel cd 14 plus dali zensor 7 zvučnici i jednostavno sam prezadovoljan pogotovo što mi se hi-fi napokon usvirao poslije par stotina sati slušanja,evo primjerice jučer sam poslušao par cd-a naravno originali na kraju poslušao sam i od haustora album treći svijeti ostao sam oduševljen količinom detalja koji su izlazili iz mog hi-fi sistema,davati ogroman novac da bismo čuli svaki ton ili kupiti skupi hi fi sistem da bismo slušali testne i takozvane audiofilske albume je po meni običan snobizam

ne kužim, frende, sad sam gledo ti si dao brat bratu 15-20 tisuća kuna za svoju muziku a mogo si kupit liniju kakvu oćeš za 1-2 tisuće? možda samo ovi ljudi kaj kupuju to iz članka imaju više novca od tebe, a razina snobizma je ista?

Reporter: What is your ambition in life? Parvulescu: To become immortal, and then to die.
17 godina
odjavljen
goddard kaže...
blackalbum kaže...

ne kužim, frende, sad sam gledo ti si dao brat bratu 15-20 tisuća kuna za svoju muziku a mogo si kupit liniju kakvu oćeš za 1-2 tisuće? možda samo ovi ljudi kaj kupuju to iz članka imaju više novca od tebe, a razina snobizma je ista?

Kakvu to '' liniju '' mozes kupiti za 1000-2000 kn ( i to jos kakvu hoces ) ?? Ako mislis na ove igracke od micro sustava to nema veze s vezom . 2-3 tisuce € je sasvim prihvatljiva cijena za nesto sto ce imati godinama . Ali doslovno . Nema to veze sa snobizmom vec pametnim ulaganjem . Te mini igracke traju do isteka jamstva..ili malo vise ako se bas drze pod staklenim zvonom . 

People who boast about their IQ are losers - Stephen Hawking
17 godina
neaktivan

a jel ima na tom hodočašću kakvih ukazanja, ozdravljenja, odrješenja ...? 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Ajar kaže...

a jel ima na tom hodočašću kakvih ukazanja, ozdravljenja, odrješenja ...? 

Kako ne... odrijesis kesu  , kupis neku sitnicu i krepas od gladi. Ne treba ti ukazanje jer onaj tko vjeruje u to  ide odmah gore ( ili dolje ) na konacni obracun 

15 godina
@goddard kakva crna linija za 2000kn.. to nema veze sa hifijem.

Slazem se sa kolegom iznad, za 3-4k eura se slozi nesto sta ce te pratiti cijeli zivot, vrhunskog zvuka.

E sad, 30-40k eura.. to je vec mozda preseravanje :)
17 godina
mcf kaže...
@goddard kakva crna linija za 2000kn.. to nema veze sa hifijem.

Slazem se sa kolegom iznad, za 3-4k eura se slozi nesto sta ce te pratiti cijeli zivot, vrhunskog zvuka.

E sad, 30-40k eura.. to je vec mozda preseravanje :)

ja baš ne kužim taj argument - ako za x novaca možeš kupit nešto za slušanje glazbe, kako to da kupiti glazbu za 10x nije snobizam, a kupiti za 30x je snobizam?

rekao bih da ili je oboje snobizam ili nije nijedno.

ok, kupiti za 2x a da nemaš grijanje ili toplu vodu - to apsolutno. al razlike u minimumu i maksimumu za neke sporedne stvari - hobije - nisu iste u Zagrebu i u Berlinu, da ne spominjemo Bangalore i Manhatan. 

Reporter: What is your ambition in life? Parvulescu: To become immortal, and then to die.
13 godina

Ako ljudsko uho vise ne cuje razliku nakon neke cifre, pa se preserans preseli na materijal i izradu i brand, jel onda preseravnje?

coffe,coffe,coffe.....
17 godina
odjavljen
goddard kaže...
mcf kaže...

ja baš ne kužim taj argument - ako za x novaca možeš kupit nešto za slušanje glazbe, kako to da kupiti glazbu za 10x nije snobizam, a kupiti za 30x je snobizam?

rekao bih da ili je oboje snobizam ili nije nijedno.

ok, kupiti za 2x a da nemaš grijanje ili toplu vodu - to apsolutno. al razlike u minimumu i maksimumu za neke sporedne stvari - hobije - nisu iste u Zagrebu i u Berlinu, da ne spominjemo Bangalore i Manhatan. 

Jedno je slusanje glazbe sto mozes i na tranzistoru iz 80-tih a drugo je uzivanje u glazbi . Onaj tko nema za grijanje ili toplu vodu o tome i ne razmislja . Realnost je takva kakva je . 

Po tome tvom argumentu snobova u Hrvatskoj ima nevjerovatno puno jer ce kupiti uredjaj ( mobitel prvenstveno ) koji je iznad njihove kupovne moci a taj isti ce za godinu dvije biti obsolete . Neke stvari ne zastarijevaju tako brzo . Neke su za pokazivanje...druge za uzivanje ..

Btw..ni da mi je racun sa devet znamenki ne bi dao toliko. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.11.2017 18:55 (unimatrix001).
17 godina
metallic kaže...

Ako ljudsko uho vise ne cuje razliku nakon neke cifre, pa se preserans preseli na materijal i izradu i brand, jel onda preseravnje?

znači, ko kod auta otprilike........sve što ide iznad 130 na sat.

15 godina
@goddard jednostavno - izmedju 2000 i 20000kn razlika je ogromna. Izmedju 20000 i 200000 bas i nema tolike razlike.

I kao sto rekoh, linija od 2000 ce ti trajati koju godinu, dobar modularni sustav moze i cijeli zivot, pa se i cijena amortizira.

Uostalom, odi u neki snobovski hifi centar pa poslusaj.

Ako netko nema za grijanje, jasno da nece kupiti komad opreme ni za 200kn, nazalost.
17 godina
odjavljen
goddard kaže...
metallic kaže...

znači, ko kod auta otprilike........sve što ide iznad 130 na sat.

Samo sto auto ne mozes gaziti preko 130  bilo gdje bez posljedica...a sa ovim mozes sta te volja u tvojoj kuci i ne placas ni registraciju niti osiguranje svake godine...a ni gorivo . Ovdje kupujes nosace zvuka s vremena na vrijeme  :) 

Ako zelis brzu voznju..plati. Jbg..sve ide iz onoga koliko si zelis udovoljiti 

17 godina
neaktivan

mogli su danas, na crni p'takh, malo popustiti pa onu liniju prodavati po samo 485.000 EUR. al bi raja navalila ... 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Iskreno , nije mi po ukusu . Za uzivanje u glazbi mi ne bi trebalo nesto toliko predimenzionirano . Ok...dao bi nesto malo vise ali isto tako bi gledao da pored odlicnog zvuka i izgleda privlacno, bar meni.
Recimo Sonus Faber Amati ...ili Focal Sopra ( crni ) ....sve skupa da bas ono imam love k'o blata dao bi do 60 000 € ...Ali samo u tom slucaju . Dizati kredit za takvo nesto ( sto neki i rade ) ...nope .

p.s ...zato i imam u planu kupiti slusalice Focal Utopia ..jednostavno , pored iznimno dobrog zvuka meni i imaju izgled za 5+++ . Pored kvalitetnih materijala sto jesamo dodatni plus . Ali to ce sacekati..prvo dolazi foto oprema :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.11.2017 19:44 (unimatrix001).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
goddard kaže...
blackalbum kaže...

hahahaha što me nasmijah

17 godina
odjavljen
Dead kaže...
unimatrix001 kaže...

Iskreno , nije mi po ukusu . Za uzivanje u glazbi mi ne bi trebalo nesto toliko predimenzionirano . Ok...dao bi nesto malo vise ali isto tako bi gledao da pored odlicnog zvuka i izgleda privlacno, bar meni.
Recimo Sonus Faber Amati ...ili Focal Sopra ( crni ) ....sve skupa da bas ono imam love k'o blata dao bi do 60 000 € ...Ali samo u tom slucaju . Dizati kredit za takvo nesto ( sto neki i rade ) ...nope .

p.s ...zato i imam u planu kupiti slusalice Focal Utopia ..jednostavno , pored iznimno dobrog zvuka meni i imaju izgled za 5+++ . Pored kvalitetnih materijala sto jesamo dodatni plus . Ali to ce sacekati..prvo dolazi foto oprema :)

Uhh Focal Utopia izgledaju prekrasno i vrlo su hvaljene u magazinu Stereophile. Glavni konkurenti Audeze LCD seriji. Ne znam da li si razmišljao i o Audeze proizvodima? Imaš ih u Sonus Arta.

Audeze nece vise u moju kucu . Definitivno . Imao sam EL8 ( otvorene i zatvorene ) i probao sam LCD seriju 1 , 2 , 3 i X te XC ... ne hvala . Cak i ove moje Focal Elear su mi bolje kako zvucno tako i po udobnosti . Generalno mozda ne zvuce ''bolje'' ali meni puno vise odgovaraju . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Dead kaže...
unimatrix001 kaže...

U ćemu ti je sve bio problem s Audeze? Sakupljam iskustva jer u bližoj budućnosti mijenjam slušalice. Trenutno sam na zatvorenim AKG K550. Imam ih 5 godina i dešava se nešto što ne mogu objasniti. I dalje zvuče divno, ali materijal koji se nalazi na kućištima, koji je bio podatan, ugodan na dodir, nešto kao originalna maska za iPhone, najednom je postao kao ljepljiv. Kao da je promijenio kemijsku strukturu.

Audeze mozda zvuce dobro i ugladjeno te su svestrane ali meni je ta njihova tezina jednostavno lose rasporedjena te u svakom trenutku ih osjetis a s vremenom to postaje neudobno i tesko . Koji je smisao ako ih ne mogu koristiti i nekoliko sati ako zelim . Druga stvar je sto se Audeze relativno brzo kvare , otvorene imaju prilicno iritantno ''suskanje'' drivera kod stavljanja na usi . Tj..cuje se film izmedju magneta kod pomicanja zbog izmjene pritiska . 

Za akg mozes kupiti i promijeniti jastucice .

Ovo je vec off topic :) 

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.11.2017 20:18 (unimatrix001).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
unimatrix001 kaže...

Kakvu to '' liniju '' mozes kupiti za 1000-2000 kn ( i to jos kakvu hoces ) ?? Ako mislis na ove igracke od micro sustava to nema veze s vezom . 2-3 tisuce € je sasvim prihvatljiva cijena za nesto sto ce imati godinama . Ali doslovno . Nema to veze sa snobizmom vec pametnim ulaganjem . Te mini igracke traju do isteka jamstva..ili malo vise ako se bas drze pod staklenim zvonom . 

Imam Sanyo liniju s početka CD ere u Hrvata i dan danas radi kao prvog dana. Nošena je po zabavama a i na njoj se do sad izmijenilo 5-6 računala. Starija je od većine Bugovih forumaša a radi ko prvog dana. Plaćena 300DEM.

Ta linija je izvrtjela bar 1000 puta više CD-ova od Marantzovog CD playera plaćenog 1200€ kojemu je u 3 godine dvaput otišla optika a jednom motor, tako da dio rečenice "za nešto što će imati godinama" nije pravilo. Dapače, dok sam se zadovoljavao nekim osrednjim zvukom oprema mi je puno duže trajala nego danas kad kupujem komad po 2k-3k€ pa i više (ne zbog nekvalitete nego zbog stalnog isprobavanja nečeg novog).

I u pravu je što se tiče cijena. Tebi je (i meni) oprema od par tisuća eura optimum uloženog/dobivenog dok ljudi koji kupuju opremu od par desetaka tisuća eura na takvu opremu gledaju isto ko što ti gledaš na mini linije. Na kraju se sve svodi na to koliko novca možeš dati za nešto.

Ja kupovinu zvučnika od 50k€ ne smatram snobizmom. Da mjesečno zarađujem toliko, a puno ljudi zarađuje više od toga, ja bi ih kupio. 

17 godina
odjavljen
BlueMax kaže...
unimatrix001 kaže...

Imam Sanyo liniju s početka CD ere u Hrvata i dan danas radi kao prvog dana. Nošena je po zabavama a i na njoj se do sad izmijenilo 5-6 računala. Starija je od većine Bugovih forumaša a radi ko prvog dana. Plaćena 300DEM.

Ta linija je izvrtjela bar 1000 puta više CD-ova od Marantzovog CD playera plaćenog 1200€ kojemu je u 3 godine dvaput otišla optika a jednom motor, tako da dio rečenice "za nešto što će imati godinama" nije pravilo. Dapače, dok sam se zadovoljavao nekim osrednjim zvukom oprema mi je puno duže trajala nego danas kad kupujem komad po 2k-3k€ pa i više (ne zbog nekvalitete nego zbog stalnog isprobavanja nečeg novog).

I u pravu je što se tiče cijena. Tebi je (i meni) oprema od par tisuća eura optimum uloženog/dobivenog dok ljudi koji kupuju opremu od par desetaka tisuća eura na takvu opremu gledaju isto ko što ti gledaš na mini linije. Na kraju se sve svodi na to koliko novca možeš dati za nešto.

Ja kupovinu zvučnika od 50k€ ne smatram snobizmom. Da mjesečno zarađujem toliko, a puno ljudi zarađuje više od toga, ja bi ih kupio. 

Prvenstveno sam aludirao na ove danasnje igracke od micro sustava koji nisu napravljeni da traju ..kao sto i sam znas ( a kostaju 1000-2000 kn u vecini slucajeva ) . Nije isto usporediti nesto kupljeno prije 20-30 godina i danas . 300 DEM je tada imalo vrijednost kao danas u najmanju ruku 1000 € ako cemo gledati tadasnja primanja , stopu inflacije i sve ostale parametre ...

17 godina
odjavljen
Dead kaže...
unimatrix001 kaže...
Dead kaže...
unimatrix001 kaže...

Nije off topic jer je su u temu ušle Focal Utopia slušalice koje su u Sonus Arta 31 000 kn. Hmmm, ako je to slučaj s Audeze slušalicama onda nije dobro. A kod mojih nije problem u jastučićima već u materijalu koji oblaže vanjski dio oba kućišta i dio obruča. Kao da je neko prolio po tome sok od....višnje. Sve je ljepljivo.

Moguce da se s vremenom nakupio tanki film zbog rukovanja . Sigurno ih nisi koristio istovremeo jeduci cevape ali i sa relativno cistim rukama na metalu i plastici se moze stvoriti takni film masnoca . Microfiber krpu i isopropanol i lagano prebrisi . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BlueMax kaže.

Tebi je (i meni) oprema od par tisuća eura optimum uloženog/dobivenog dok ljudi koji kupuju opremu od par desetaka tisuća eura na takvu opremu gledaju isto ko što ti gledaš na mini linije. Na kraju se sve svodi na to koliko novca možeš dati za nešto.

Točno. Stvar je koncepta, a ne iznosa.

Gledati na stvari isključivo iz vlastite perspektive je neozbiljno.

Iz vlastite perspektive se donose odluke temeljem usvojenog koncepta - konceptualno donošenje odluke (o kupnji, npr.) bilo bi, dakako, katastrofalno.

Koncept ove priče je da postoje neke vrlo skupe stvari. Al to nije jedina takva pojava na svijetu - ko bi ovdje prisutan popio bocu Chateau Margauxa iz 1963. godine?

A i to neko pije, i isto tak ima i likova koji uopće ni ne uživaju u tom gutljaju, al svejedno naruče.

Jbg, tak je to.

17 godina
odjavljen
Dead kaže...
BlueMax kaže...

I ja se slažem s time, ali pod uvjetom da ih kupuje osoba koja će ih istinski iskoristit, kojoj neće služit samo za ukras u velebnom dnevnom boravku, koja ih neće stić ni usvirat jer će u međuvremenu nabavit još skuplje. U tom slučaju takva osoba je snob.

Upravo tako . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Svaka roba ima svog kupca,kako ona stara ide "100 ljudi 100 čudi,100 žena 200 sisa"

Baš šteta sto nisam u mogucnosti protegnut noge do ZGa,dobar frend audiofil je jedan od organizatora sajma tim više mi je žao sto me nema!!Svi koji vole dobar zvuk nek izdvoje malo vremena posebno kad ima manje ljudi da mogu u miru slusat i gledat!!

Meni ostaje da upalim jedan dobar jazz album i uz čašu dobro vina ubijam tugu!!

AUDIOFIL
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Nisam ja nesklon Audeze-u...daleko od toga . Kako sam vec napisao ,zvucno su svestrane i nema toga sta ne mogu "odsvirati" lijepo . Da , moj dojam je da im je tezina nezgrapno rasporedjena , najvise sam to krckanje osjetio u modelu EL8 i non fazor ( prvoj reviziji ) modela LCD 1 i 2 ...kod 3 ne bas ... Ali i generalno gledajuci ipak sam skloniji dinamickim driverima nego planarkama. Pogotovo nakon sto sam ih dobro usporedio . Planari mozda jesu brzi u odzivu ali dinamicki driveri ipak mogu isporuciti topliji zvuk kakav meni vise odgovara . Vise sam nesklon opcenito planarkama nego pojedinom brandu ali bacit cu uho cim budem mogao na HIFIMAN seriju X ili cak 1000 s ako naletim na njih . 

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.11.2017 7:23 (unimatrix001).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
volegradele kaže...

Svaka roba ima svog kupca,kako ona stara ide "100 ljudi 100 čudi,100 žena 200 sisa"

Baš šteta sto nisam u mogucnosti protegnut noge do ZGa,dobar frend audiofil je jedan od organizatora sajma tim više mi je žao sto me nema!!Svi koji vole dobar zvuk nek izdvoje malo vremena posebno kad ima manje ljudi da mogu u miru slusat i gledat!!

Meni ostaje da upalim jedan dobar jazz album i uz čašu dobro vina ubijam tugu!!

Krasan Pathos . 

Shit...sad sam ''prodan'' . Iako danas putujem nazad i nemam bas previse vremena mislim da cu se uputiti prema hotelu i bar na kratko baciti oko ..i jos vise uho :) Stvarno bi bila steta ne otici . 

Kako bi mi tu sjeli Focal Electra kabineti...mmmmmmljac :) 

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.11.2017 7:32 (unimatrix001).
17 godina
odjavljen
Dead kaže...
unimatrix001 kaže...

Nisam ja nesklon Audeze-u...daleko od toga . Kako sam vec napisao ,zvucno su svestrane i nema toga sta ne mogu "odsvirati" lijepo . Da , moj dojam je da im je tezina nezgrapno rasporedjena , najvise sam to krckanje osjetio u modelu EL8 i non fazor ( prvoj reviziji ) modela LCD 1 i 2 ...kod 3 ne bas ... Ali i generalno gledajuci ipak sam skloniji dinamickim driverima nego planarkama. Pogotovo nakon sto sam ih dobro usporedio . Planari mozda jesu brzi u odzivu ali dinamicki driveri ipak mogu isporuciti topliji zvuk kakav meni vise odgovara . Vise sam nesklon opcenito planarkama nego pojedinom brandu ali bacit cu uho cim budem mogao na HIFIMAN seriju X ili cak 1000 s ako naletim na njih . 

Uh HIFIMAN je pripadnik velikog trostva trenutno FOCAL-AUDEZE-HIFIMAN. A gdje ćeš ih probati jer ne znam da li mi imamo zastupnika u Hrvatskoj?

Skoro ti zavidim na posjeti sajmu. Ajde pa napiši par riječi o dojmovima ako stigneš.

Obzirom da vec nesto vise od dvije godine zivim u Irskoj ne oslanjam se toliko na Hr zastupnike. Posjetim povremeno Richer Sounds u Belfastu a i imam vec nekoliko poznanika koji svoje prste puno prije mene stave na tekve stvari...pa se i ja ogrebem :) ( a i kupim ponekad nesto )

Ipak...posto vec popodne idem nazad a vrijeme leti necu moci na sajam/izlozbu iako sam vec kupio kartu jutros . Ako netko zeli neka mi se javi u pp sa mailom pa mu proslijedim  pdf kartu koju samo treba isprintati ili si poslati na mobitel i pokazati na ulazu . 

Vazno - ulaznice cu proslijediti najkasnije do 15:00 jer nakon toga vec necu imati vremena zezati se s time . 

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.11.2017 10:23 (unimatrix001).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo pastea onog što sam im napisao na FBu nakon jučerašnje posjete:

Svatko koga imalo interesira kvaliteta zvuka bi trebao posjetiti ovaj sajam pošto na jednom mjestu imate vrlo širok spektar rješenja za kućno kino, stereo sustav ili slušalice kako bi uživali u zvukovlju koje volite bez ometanja članova obitelji ili susjeda. Ekipa iz HD-multimedije je bila izuzetno susretljiva i ponudila za testiranje više modela in ear slušalica od kojih ću si jedne priuštiti čim im model koji me interesira stigne za prodaju. Bilo je i više slovenskih firmi, poput npr. Erzeticha koji proizvode vlastita pojačala za slušalice, a bogme i planar sluške koje su ultra high end i zanimljive za vidjeti kao prikaz realizacije koncepta. Sonos imaju rješenje za kućno kino koje zauzima majušan prostor, a zvuči ogromno i ne koštaju mnogo za ono što nude. Ne znam tko je bio zaslužan za headroom gdje su se mogle čuti slušalice, no iznenadilo me što osim Momentuma (prezenter nije znao reći koju verziju modela imaju izloženu) nije bio niti jednih drugih od najzastupljenijeg proizvođača slušalica na našem tržištu. Osoblje je bilo puno profesionalaca koji su mnogi i privatno hifi entuzijasti, no imao sam dojam da su neki bili tamo...eto da čuvaju opremu pošto o njoj nisu znali baš ništa niti su imali ikakav interes za komunikaciju sa posjetiteljima. Boje Zvuka su imali više zapakiranih modela Sennheisera (HD650 me jako interesirao) koji se nisu mogli vidjeti niti čuti te su predložili da ih čujem u njihovom dućanu...što je nekak kontraintuitivno za reč nekome tko je došao na sajam kako ne bi morao obilaziti razne dućane. Isto je tako bilo Porsche slušalica (vjerojatno rebrand) od prodavača čije ime ne pamtim koje su isto bile izložene, no također se nisu mogle probati (nisam uspio shvatiti zašto). Pošto je prvi dan sajma bio u petak mnogima bi bilo draže da je izlaganje trajalo duže od 19h (sa sajmovima je inače pravilo da rade do 21h, ako to ne možete isfurati radi osoblja ili lokacije...promijenite osoblje i lokaciju) pa u slučaju realizacije idučegodišnjeg izdanja razmislite o tome.
Sajam je otvoren na Black Friday, a koliko sam primjetio nije bilo niti jednog jedinog popusta pa mi je to bilo malo...zbunjujuće. Sve u svemu, drago mi je što sam otišao i svakako ću opet.

2 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Bit ce prilike. Mozda ne u Zg...vec tko zna gdje .😁
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice