Bulletproofz.com|Cod2 pro clan zaključana tema

poruka: 63
|
čitano: 20.321
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Bulletproofz.com|Cod2 pro clan
kostolomac kaže...
toxic kaže...
markoal kaže...

tek9, oni su mene zvali u clan za cod2 u 6 mjesecu.

ofc. cesto regrutaju pa su i tebe zvali, a sta da ti kazem na ovo no comment.

btw. samo mi reci u kojem klanu odigras kolko sati imas u cod 2 i od kada imas cb account to ce mi dovoljno reci o tebi kao igracu.
drugo di su oni culi za tebe i kako su te zvali bas me zanima.
 pa tome koliko je on odigrao sati i u kojem klanu ti nemožeš nikakvu predožbu napravit o njemu kao igraču, jer neko ko ima 20 sati igre može biti bolji od onogo ko ima 50 sati igre, tako da su usporedbe na temelju toga glupe i nemgu ti dati točnu sliku o igraču!
 ovdje se ne igra o 20 il 30 sati nego se igra o 1000 na vise sati, btw usput toga sam ga pito kolko dugo ima acc na cbu al sam ga zaboravio i kolko pitat kolko dugo ima acc na xf-u

tako da...
znam sta trazim
Asus P5N-T Deluxe | Intel C2D E8400@Scythe Orochi | Patriot Extreme Performance 2 x 2 gb DC | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb + HITACHI 500gb| Fortron 650w| 22" Benq Wide Screen
16 godina
neaktivan
Bulletproofz.com|Cod2 pro clan

Interesantno.....jbt mi smo teški cheateri.....jucer vidim ja sebe igram sa mombotom i skuzio sam da sam cheater....

Ito vidio sam mombot na youtubeu koji navodno ja koristim....mi imamo previse godina da bi se upuštali u nekakve vaše pizd**ije........osim toga svi članovi našeg klana su pozvani u main LAN klanove...Igramo u LAN-u otkad znamo za sebe od CS-a, preko BF:Vietnama.....sad nam je iskreno žao što smo uopce dobili Max adsl.....nismo mi hrvati za internet ocito...

Evo uzeli smo orginal kex-codove i igramo na clanbasu....

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
16 godina
toxic kaže...
kostolomac kaže...
toxic kaže...
markoal kaže...

btw. samo mi reci u kojem klanu odigras kolko sati imas u cod 2 i od kada imas cb account to ce mi dovoljno reci o tebi kao igracu.
 pa tome koliko je on odigrao sati i u kojem klanu ti nemožeš nikakvu predožbu napravit o njemu kao igraču, jer neko ko ima 20 sati igre može biti bolji od onogo ko ima 50 sati igre, tako da su usporedbe na temelju toga glupe i nemgu ti dati točnu sliku o igraču!
 ovdje se ne igra o 20 il 30 sati nego se igra o 1000 na vise sati, btw usput toga sam ga pito kolko dugo ima acc na cbu al sam ga zaboravio i kolko pitat kolko dugo ima acc na xf-u

tako da...
znam sta trazim
 ja sam tih 20 i 50 sati da samo radi  primjera a neke stvarne brojke, ali ok ,ti imaš pravo pitat što želiš
Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara
17 godina
kostolomac kaže...
toxic kaže...
markoal kaže...

I tek je ovo sto si ti provalio cista glupost jer TOXIC nije mislio na 20 sati razlike, nego na 1000 (tisuce), brojem i slovom da ti predocim, a i koliko vremena ima CB acc nije uzaludno pitanje, jer na taj nacin mozes vidjeti jeli netko ozbiljan igrac ili neko djete koje igra na PUBLIC serverima s pocetnicima, pa mu se omakne da je prvi na listi par dana i odmah je PRO. Isto tako sigurno nece regrutati ljude iz nekih žnj klanova koji nemaju nikakvu reputaciju na nekoj ligi ili turnirima.
Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
17 godina
Tale kaže...

Interesantno.....jbt mi smo teški cheateri.....jucer vidim ja sebe igram sa mombotom i skuzio sam da sam cheater....

Ito vidio sam mombot na youtubeu koji navodno ja koristim....mi imamo previse godina da bi se upuštali u nekakve vaše pizd**ije........osim toga svi članovi našeg klana su pozvani u main LAN klanove...Igramo u LAN-u otkad znamo za sebe od CS-a, preko BF:Vietnama.....sad nam je iskreno žao što smo uopce dobili Max adsl.....nismo mi hrvati za internet ocito...

Evo uzeli smo orginal kex-codove i igramo na clanbasu....

Dobro je da ste nabavili te kex-codove nadam se da su ukusni! Namigiva A i zelim vam puno srece na clanbasu da budete jednako uspjesni kao sto ste i na onoj snimci s Wall Hackom. . .
16 godina

vidim da ne kužiš, ja sam time htio reći da netko tko ima manje sati može( a i nemora ) biti bolji od onog koji ima više sati, a to znači ako ja imam 20 sati a ti 50 sati ne znači da si ti bolje od mene.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara
17 godina
kostolomac kaže...

vidim da ne kužiš, ja sam time htio reći da netko tko ima manje sati može( a i nemora ) biti bolji od onog koji ima više sati, a to znači ako ja imam 20 sati a ti 50 sati ne znači da si ti bolje od mene.

gle ako ja imam 20 sati a ti 50 u tom slucaju smo i jedan i drugi neiskusni i pobjeduje onaj sta ima vise iskustva u mp igrama i tu je tocka na i............       kada se radi od tisucama sati (1000 na vise) i kad neko ima 500- 600 sati nije to isto. znaci ovaj sa 1000 ce ga polomit sa svojim iskutvom i boljim poznanstvom i intuicijom na samoj mapi ,jedino ako nije neki public skiller kao sta je reko devil zato sam i trazio cb acc i xf acc da vidim zasto ga je tek 9 zvao jer ocito ga nije zvao ako ima acc 2 mjeseca i ima 300 sati igranja i igra u noname tj low med klanovima.eto nadam se da ti je sada sve jasnije. sa samim cb accom mogu mu provjerit guid sta je sve radio u kojim klanovima se kretao te dali je dobar ili los itd..
Asus P5N-T Deluxe | Intel C2D E8400@Scythe Orochi | Patriot Extreme Performance 2 x 2 gb DC | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb + HITACHI 500gb| Fortron 650w| 22" Benq Wide Screen
17 godina

lol, svi se posvađali radi mene, ma kad su me zvali u clan imao sam malo vise od 900 sati,
sad trenutno imam 964 h(nisam ga igrao od 7 ili 8mj. do 12).
A bio sam u malo clanova jer nisu me samo tek9 zvali bilo ih je dosta, a većinom bi odbio, xfire imam vise od 2 god., clanbase skoro pa i nemam(lol)!
Taj tip(iz tek9) koji me zva je rekao da me prate mjesecima!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
markoal kaže...

lol, svi se posvađali radi mene, ma kad su me zvali u clan imao sam malo vise od 900 sati,
sad trenutno imam 964 h(nisam ga igrao od 7 ili 8mj. do 12).
A bio sam u malo clanova jer nisu me samo tek9 zvali bilo ih je dosta, a većinom bi odbio, xfire imam vise od 2 god., clanbase skoro pa i nemam(lol)!
Taj tip(iz tek9) koji me zva je rekao da me prate mjesecima!

eto po ovome ti mogu reci da te nije zvao pravi tek9 nego sigurno njihova neka kopija. jer pazi njima su vazne stvari poput cb-a i iskustva u njima te lanovi i ostala natjecanja.
cod 2 postoji jako dugo i ocekuje se da minimalan broj sati koji bi neki igrac imao je nekih 1500 za neki osrednji hrvatski klan. dok stvarno iskusni igraci imaju od 2000 pa nadalje.
kod coda 4 bi ti bio vrlo iskusan igrac al jos ne dovoljno sa tih 960 sati posto nemas cb acc . drugo zanima me kolko dugi igras cod 2 jer je i to bitna stavka u svemu tom. (no ne izbacujem cinjenicu da su te ipak mogli zvati jer si mozda talent i slucajno te neko od njih opazi al to su sanse nekih 1%) govorim svoje misljenje i svoj stav. tek9 je ekipa koja ti putuje na svakojake lanove i vjerujem da bi od tebe ocekivala isto znaci to su ti raznoraznia otkazivanja radi gaminga znaci moro bi ici daleko izvan hr po nekoliko dana i to vise puta godisnje to izuskuje financije te ne garantira uspijeh na tom natjecanju. eto pa ti vidi dali je to bio taj tek9 ili neki treci.
16 godina

Molim vas da se pridruzite mom clanu SOS ko hoce nek kaze...Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ova snimka od noxa je bila davno i davno je razjasnjena svima i to je jedina snimka sa wh koja je bila prije godinu i vise dana neki tu snimku pokusavaja iskopati i prikazati ljudima koji nisu na cod2 1.0 sceni i koji neznaju sto je bilo i kako je bilo i vec godinu dana niko nema ikakav cheat ako se dokazalo da neko ima wh bia je kickan i slobodno ko oce neka se spoji na nas server i prati nase igrace i nek snima i nek radi sto oce viditi ce se da niko od bulletproofza nema cheat , a vi kameni momci (ko nezna klan u cod2 boxer je njihov chlan) nemozete sakriti ljubomoru i to je jasno vidljivo no nezelin se pripirati svama ubrzo idemo na clan base 100% di se nece moci pricati ovakve gluposti o nama.

uostalom vise bi volia da nisan nikad bia na internetu jer mi svi smo mi divlji narod pun ljubomore i mrznje !!!!

I <3 COD2

0 0 hvala 0
17 godina
Z1t3 kaže...

ova snimka od noxa je bila davno i davno je razjasnjena svima i to je jedina snimka sa wh koja je bila prije godinu i vise dana neki tu snimku pokusavaja iskopati i prikazati ljudima koji nisu na cod2 1.0 sceni i koji neznaju sto je bilo i kako je bilo i vec godinu dana niko nema ikakav cheat ako se dokazalo da neko ima wh bia je kickan i slobodno ko oce neka se spoji na nas server i prati nase igrace i nek snima i nek radi sto oce viditi ce se da niko od bulletproofza nema cheat , a vi kameni momci (ko nezna klan u cod2 boxer je njihov chlan) nemozete sakriti ljubomoru i to je jasno vidljivo no nezelin se pripirati svama ubrzo idemo na clan base 100% di se nece moci pricati ovakve gluposti o nama.

uostalom vise bi volia da nisan nikad bia na internetu jer mi svi smo mi divlji narod pun ljubomore i mrznje !!!!

1) U citavom postu si stavio samo 1 zarez i 1 tacku, nezna ti se ni pocetak ni kraj recenice. Daj poradi malo na tome..

2) Ova tema mi je bila ne zanimljiva i nisam htio nista da komentarisem, jer sam vidio da  je  taj  Nox jos u vasem klanu. Medjutim kad sam otisao na vasu stranicu i vidio vasa moralna dvolicna sranja koja ste pisali o cheaterima i kako se predstavljate, a Nox jos u klanu onda sam bio isprovociran vasim blebetanjem i stavio link na snimak. Jer klan koji za sebe kaze da je "PRO" u svojim redovima nema cheatera!! Nije to sportsko ponasanje...

Ovo tvoje "ako se dokazalo da neko ima wh bia je kickan" nije tacno, jer medju svojim clanovima predstavljate i Noxa koji je koristio wh!
Da ste izbacili noxa iz klana, ne bih stavljao link...ovako " S kim si, takav si!"

3) "a vi kameni momci (ko nezna klan u cod2 boxer je njihov chlan) nemozete sakriti ljubomoru"
Gdje si izvukao "ljubomoru" majke ti? Jadan ti je ovaj izgovor. Zasto bi itko iz Kamenih bio ljubomoran na vas? Zbog cega?
Daj da pretpostavim, vi ste "pro" klan, a Kameni Momci nisu?? Boli nas stojko tko je pro a tko nije, mi igramo Call of Duty prvenstveno iz zabave i ne zamaramo se previse sa "pro-mega-uber-alles" klanovima.

4) "jer mi svi smo mi divlji narod pun ljubomore i mrznje !!!!"
Puno generaliziras, a ja cu biti konkretan. Niti vas mrzimo niti smo ljubomorni. Za mrznju i nacionalizam se mogu jedino optuziti Pasto i Nox i jos jedan kojemu se ne mogu sjetiti nicka, koji su samo dolazili da prave nerede na nasem serveru svojim nekulturnim ponasanjem, gdje su nacionalno vrijedjali pripadnike drugih nacionalnosti (psovali  majku, Boga itd.) Bili su upozoreni prvo, a kasnije protjerani.

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
16 godina
neaktivan
boxer kaže...
4) "jer mi svi smo mi divlji narod pun ljubomore i mrznje !!!!"
Puno generaliziras, a ja cu biti konkretan. Niti vas mrzimo niti smo ljubomorni. Za mrznju i nacionalizam se mogu jedino optuziti Pasto i Nox i jos jedan kojemu se ne mogu sjetiti nicka, koji su samo dolazili da prave nerede na nasem serveru svojim nekulturnim ponasanjem, gdje su nacionalno vrijedjali pripadnike drugih nacionalnosti (psovali  majku, Boga itd.) Bili su upozoreni prvo, a kasnije protjerani.

(evo sa tackama i zarezima)
Nisam mislio na vas (Kamene momke osim ako se ne nazivate narodom) nego opcenito na balkanski narod. Ja se nadam da nas ne mrzite jer mrznja ne donosi dobro, vec prijateljstvo.
Samo nevolin da neko kopa po starome i izvlaci ono sto je davno prestalo i zaboravljeno je, nox vec pola godine ne igra cod2, i nije izbacen jer je jedan od osnivaca klana. Jos sa jednom stvari se nebi slozio citiram "S kim si, takav si" ti vjerovatno mislis da sam i ja cheater posto sam sa noxom u klanu, kad god oces i di oces dokazat cu ti suprotno i bilo ko iz bulleta to sam siguran.
I <3 COD2
16 godina
neaktivan

Bio sam na serveru kad se ovo igralo u timu di su dva citera u (prvi u britancima) i na say tim su pricali da im niko nemoze nist zbog hcka jer je njihov server ma loware

Sonex Sonex
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2009 14:03 (Bulletchiterz.com).

0 0 hvala 0
17 godina

A sta ces to su ti crackani serveri i takvi keyevi, decki neznaju sta je streamed server tako da.. kada ce igra protiv pravih ekipa na cbu , esl nece moc igrat bez takvog servera ne samo org nego mora biti i streamed, osim toga nece znat hodat po mapi.

EVGA 790i FTW | Intel C2D E8400@Scythe Orochi@4.2ghz | Patriot 2 x 1gb DDR3 | 3 x 9800gtx/+ 512mb | WD 320gb + HITACHI 500gb| Silverstone Zeus 750w| 22" Benq Wide Screen
16 godina
neaktivan
Bulletchiterz.com kaže...

Bio sam na serveru kad se ovo igralo u timu di su dva citera u (prvi u britancima) i na say tim su pricali da im niko nemoze nist zbog hcka jer je njihov server ma loware

neznam tko ovo pise ali ako je sonex chita dok je igrao ovu mapu to bi se trebalo vidjet na tom ss-u
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2009 15:16 (m4k1).
16 godina
neaktivan

ma boli me k mislite sto ocete sto cu van ja govoris da je sonex i ivan cheater a nidi dokaza i sto je maki reka ako je ono sonex slika triba bi  se viti wh na ss jer ti si zakljucia da sonex ima cheat jer ima dobar score ma bravo ljubim te tako pametna

I <3 COD2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
toxic kaže...

A sta ces to su ti crackani serveri i takvi keyevi, decki neznaju sta je streamed server tako da.. kada ce igra protiv pravih ekipa na cbu , esl nece moc igrat bez takvog servera ne samo org nego mora biti i streamed, osim toga nece znat hodat po mapi.

ma bravo niko nezna sto je cb i sto je 1.3 bravo vise od pola nas je na 1.3 i pola njih je na cb jer imaju original i ja sad iden na cb kad mi dodje cd key 

Edit: sry moderi za dva posta za redon
I <3 COD2
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2009 19:20 (Z1t3).
17 godina

E sad je doslo vrijeme da se malo ozbiljnije oglasim. Prilozeni su dokazi kako je PRO bulletproofz.com|Nox***** koristio WH na serveru Kamenih Momaka, video ste sami imali priliku pogledati par postova gore, ali ako je nekome promaklo evo jos jednom sam link. . .

Pa vam ovdje dajem copy/pate od bulletproofz.com|Rulez***** gdje sam priznaje kako je bulletproofz.com|Nox***** na onom snimku te da je testirao WH! A ispod naravno prilazem link da nebi neki PRO izjavio kako sam ja to napisao! ;D

"da, istina je da se moze stvoriti takav utisak da NoX stalno koristi cheat, ali ja samo mogu potvrditi da je to krivo... neznam, jednostavno, tada kada ste ga uhvatili sa wh-om, tek smo ga bili nabavili na netu, i bilo nam je zabavno malo vidit kako funkcionira... i mi tada jos nismo imali server tako da ga nismo mogli na nasem serveru isprobat.... ali nakon toga, nitko nije vise koristio cheat... zbog toga sto je cheat najvece smece koje postoji... mi se jednostavno zadovoljimo postenom igrom i druzenjem..."

http://www.kamenimomci.com/index.php?option=com_smf&Itemid=2&topic=195.15

Nakon sto sam ovo prilozio vrijeme je da pojasnim zasto bulletproofz.com PRO clan nije pozeljan na serveru Kameni Momci. Rekli biste zbog cheata ali ne, bezobrazluku nije tu kraj. Jednog lijepog dana bulletproofz.com|Pasto***** je dosao na nas PUB server s jos nekoliko svojih igraca te je u tagu imao bulletproofz.com|PastoADMIN na sto ga je Kameni*Momak/Boxer ljubazno zamolio da skine iz tagg-a ADMIN. Naravno bulletproofz.com|Pasto***** se ogusio na zahtjev te je bio odstranjen sa servera da bi se momentalno vratio i psovao Boxeru sve po spisku na NACIONALNOJ osnovi u cemu mu se srcano pridruzio ostatak njegovog PRO team-a. Nakon tog su svi bili banovani sa servera i foruma te je to bio razlog prekida kontakata sa bulletproofz.com PRO klanom, jer su dokazali da nisu samo cheateri nego nezreli, neodgojeni i nekulturni NACIONALISTI!

I isto kao sto sam prilozio copy/paste priznanja kako je bulletproofz.com|Nox***** cheater sada cu da dam copy/paste da se vidi ko je i sta je bulletproofz.com|Pasto***** i naravno link da nebi opet rekli da ja izmisljam. .

http://www.kamenimomci.com/index.php?option=com_smf&Itemid=2&topic=195.0

"sto se paste tice, one uvrede su bile upucene u ljutnji, ovaj put konkretno prema nekome iz vaseg klana... meni je zao zbog toga, zato sto poznajem pastu, i znam da on inace nije takav, samo sta vrlo lako plane....da, ja se slazem s tobom.... ja isto mrzim bilo koji nacionalizam, ali isto tako, s obzirom da ih poznajem, znam da nisu bas takvi kao sto si gore napisao... istina je da su vrijedjali na takav nacin, sto nije bilo u redu, ali opet nisu mislili tako.... kazem ti, jednostavno se ljudi lako izivciraju i onda napisu tako neku glupost na osnovi rasne, eticke ili narodne pripadnosti....

ma sve je to istina.... prvo, s obzirom da smo taj cheat testiralio bezveze, a nismo bas igrali na mnogo servera, vec samo na domacim, nazalost, tako se to sve odvilo na vasem serveru.... pa mislim ljudi, prvo, da je nox stvarno koristio cheat, nebi to bas bilo tako ocito, a ima bi i bolji score.... vec se cisto vidi da smo se zezali, jer je wh tada bio novost... i jos se vidi iz toga da uopce nije mijenjao nick, jer smo doslovno samo htjeli to malo isprobat, i mislili smo da nece doci do ovoga svega, te da se to razvlaci da je nox cheater...
dalje, sto se tice nacionalnih ispada, kao sto sam vec po stoti put rekao, jedino sto nam preostaje za to je ispricati se.... zato sta stvarno ljudi nisu tako mislili, vec je to bilo izreceno u afektu..."

I za sam kraj prilazem privatnu poruku od samog bulletproofz.com|Pasto***** koji tako brzo plane ali je jako kulturan i skolovan. . .

"kad ti budes imao skolu koju JA iman javi mi se,oke! a da ti dokazem da smo pro 1 vs 1 bi ti bilo dovoljno!!!!! a ti i tvoja kopilad iz klana nece nikad sa 1.0v izac jer ste teski noobovi,a mi smo vec dugo i na 1.0v i na 1.3v!!!! zato moj bezzubi molio bih te da se suzdrzis od svojih maloumnih komentara i malogrđanskih komentara (mada ti ni neznas pricat kao građanin,zato sto si obican seljo),jer i sam znas da nemozete protiv mene i moga klana! ustvari mozete nesto,a to je ljubit nam cipele!
zato razmisli prije nego sta pocnes pisat! mene je tebe žao,vidim da si u djetinjstvu sigurno imao traume pa se sad iskaljuješ vamo! e pa to se ne lijeci tako nego se ode kod psihijatra nekliko sati da ti prepiše lijekove i da di da terapiju!! imam jedu poruku za tebe
Za sve seljake radit narodnjake!

zato pa-pa,nemoj mi nista vise pisat,jer bilo sta da mi napises ide delete. i vidimo se na nisanu :*
kissi kissi"

Eto nadam se da vam nije bilo tesko citati ovaj ogromi post, te da modovi nece zamjeriti na neprimjerenom sadrzaju i psovkama jer nisu upucene od mene, ali smatram da je potrebno pokazati pravo lice bulletproofz.com PRO klana. . .

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Neznam stvarno sto da kazen, iznenadilo me ovo nije lijepo vrijedjati ljude jos na nacionalnoj osnovi jer znan kako bi meni bilo. Ali opet da me netko i uvrijedi oprostia bi mu ako se lijepo isprica.

Ja vjerovatno nisan ni bio u klanu kad se taj "sukob" desio tako da puno ni neznan o tome, za vrijedjanje nemogu poreci da nije istina, ali nije istina da mi varamo!

Evo i ja se ispricavam ako san ikoga uvrijedio sa ovon temon ili mojim postovima u njoj, samo nezelin da se svadjamo zbog gluposti.

LP

I <3 COD2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma Zite sta si se uvatio s njima pricat...sto ti znaci njihovvo poštovanje u životu?

Zar je važno dali te iko cijeni zato što igraš igricu? 

Slusaj govorin teorijski ali dali ce ti iko od ovih likova ,koji te sad gnjave zbog ovih pizd**ija, doć pomoč u životu kad ti bude potrebna?

Iskreno, mislim da neće. Oni samo "seru" o tome kako je što odakle je što. Niti ne shvačaju smisao foruma, zar ne?

Forumska tema bulletproofz clan nije smišljena da se taj klan posere...nego eventualno ako se ima savjeta da se dadu i/ili zamjerki da se zamjeru na kulturan način.

Razmisli Žite kad ti bude trebalo bit jamac za stan dotijedan od njih će ti reć "neman vrimena", "nemoj me sad", dok neki ljudi iz našeg klana bi ti možda i bili jamci za stan...stoga mišljenje nekih forumaša mi zaista nije bitno (za povijest).....

odluči što ti je bitno....

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
16 godina

Ajte svi van na nogomet. Nemojte se svađat svi tu oko tako bitnih stvari. I kupite BONTON: KAKO DA NE POSTANEM KLIPAN-ICA U 100 LEKCIJA od Zvonimira Baloga.

Ako se nastavite svađat ovako surovo nastat će pravi rat, klanovi protiv klanova, a pošto ste vi svi tako izvježbani s puškom doći će do okršaja koji će uništiti svijet. Prestanite, preklinjem vas! Zbog mog brata!

16 godina
neaktivan
DaffyDuck kaže...

Ajte svi van na nogomet. Nemojte se svađat svi tu oko tako bitnih stvari. I kupite BONTON: KAKO DA NE POSTANEM KLIPAN-ICA U 100 LEKCIJA od Zvonimira Baloga.

Ako se nastavite svađat ovako surovo nastat će pravi rat, klanovi protiv klanova, a pošto ste vi svi tako izvježbani s puškom doći će do okršaja koji će uništiti svijet. Prestanite, preklinjem vas! Zbog mog brata!

a lol covik ima pravo amo prestat zbog njegovog brata, ali stvarno!!!
I <3 COD2
17 godina

=EUnet|= ni nema PRO u nazivu kao vi bulletproofz.com PRO!!!!

Samo realno pogledaj od kad postoji =EUnet|= a od kad postojite vi, pa odi na http://www.eunetarmy.com/ pa pogledaj nase statistike meceve a pogledaj vase, na Call of Duty 4 od samog izlaska igre igramo na orginalnim streamovanim serverima, igramo na http://www.eurodomination.net/ ligi dok vi glumite nesto na 1.0.

Vi glumite neke PRO autoritete a nemate cime da to podrzite jer niste nista bolji od kamenih koje tako mrzite jer oba klana igraju na 1.0 nepriznatim serverima bez stream-a. Ali kameni bar kazu da igraju FOR FUN dok vi forsirate neki  PRO (to sto skupis par prijatelja u svojoj sobici, ili negdje u rodnom gradu ne naziva se lanom, niti se s time treba hvaliti. To ti je trening a ne LAN) Tek sad pokusavate sa CB iako na vasem forumu vidim kako pljujete po 1.3 te pola vas izjavljuje da trebate ostati na 1.0. . . Pitam se samo zasto?!? Namigiva Dok u isto vrijeme na =EUnet|= RED TEAM zari i pali na CB-u i stalno igraju meceve na 1.3, uostalom ako ste tako dobri hajde da vam ugovorim mec, nas server samo bez orginala nema igre! Smijeh

Po mom misljenju ni sam =EUnet|= ne zasluzuje PRO u tagu a vi. . . . Ha ha ha ha samo me nasmijavate. . . ;D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
brucEEE kaže...

brum brum...

da se i brucek malo oglasi...

ja bi kao prvo se ogledao malo na ove postove ljudi neke s desna koji odma haxor haxorz itd itd...nemoj te pricati i necemu o cemu nemate pojma i niste upuceni...nije u redu a i pokazuje vas prag "visoke" inteligencije...devil i joker fakat imate pravo komentirati tko je cheat i osudivati govoriti tko je pro tko ne i drzati prodike...klanovi eunet i rival...pa dajte na zemlju se spustite ti klanovi nikad nista nisu postigli nikad nisu bili na lanu ili sta ja znam i onda nam vi serete o svemu i svacemu. JA VAM MOGU GARANTIRATI DA JE BULLETPROOFZ KLAN POSTEN KLAN KOJI NE HACKA...nox je bio znatizeljan kada je pocinjao igrati (vidi se na videu jos onaj tag koji smo imali prva 2 tjedna) ...a za kamene nemam rijeci...vi dugo an 1.3 ...vi dobri...pa dajte njubeki  sam vas sve satarem kolko ste botasti...rade odite tamo njive kopat krumpire saditi i krave musti...boxer ti si u najmanju ruku kreten koji pokusava...ponavljam pokusava biti inteligentan...

pozzdrav i uzivajte u zabludi i namjestaljkama kamenih PRO momaka

jos jednom
BULLETPROOFZ KLAN NE CHEATA I JA TO GARANTIRAM!

danke

Mislim kao prvo ovo sta si ti spomenu eunet i rival nema nikakve veze sa vezom. Sada govorim o mom klanu Rival posto si zainteresiran.

Taj klan ne igra Cod2 igramo ga ponekad for fun i svi imamo 1.3 verzije i orginal keyeve, drugo igramo cod 4 odkada postoji takoder orginal keyevei cb. i enemy down. Tako da samim time nemas sta usporedivat svoj "pro" klan sa mojim klanom. Kao neznam koje u mom klanu ne igraju djeca znaci svi su 20+ godina ima nas 8 u klanu i to dokazuje samu ozbiljnost klana, sta da ti jos kazem nigdje nisam reko da smo proo i mjesas neke teme kao neznam jos koje u eunet klanu pogotovo u rivalu nema sanse da se nade netko ko je uopce i pomislio na cheat a kamoli nesto drugo. Jos jedno nismo bili kao klan na lanu ali ima nas par sa velikim iskustvom u lanovima tako da..

a one vase slikice sta ste doma spojili tri kompa i nabacili neki warcek nazivate lan?? pa di vi zivite, naravno da ste u 1.0 verziji kada nemate orginale uopce me ne cudi. Jos jedno ja nisam nikome reko da je chiter od vas ali... filmici i tekstovi upravo to sami govore.

Sta se tice ljubomore na tvoj klan ili neceg treceg samo cu reci mwuahahaha eto toliko.

Javite mi se kada cete imat minimalno 1 godinu iskutva na cbu ili necem slicnom te imat orginale i igrat na postenoj verziji . A sta se tice warova bar pokusajte igrat s&d vjerujem da ste protiv normalnih ekipa kanta za napucavanje tj. rupa bez dna.
Kao sta rece Devlil zato i ne zelite proci na 1.3 verziju al necu ulazit u to, to je vasa stvar.

A sada idemo sve to svest na jednu kratku recenicu.  NEMOZES UCI NA FORUM SA CINJENICOM DA STE VI PRO KLAN,  A NIKAD U ZIVOTU NISTE ODIRALI WAR NA ORGINALNOM SERVERU, NISTE IGRALI CB NITI NESTO SLICNO A BOGAMI NISTE NITI ISLI NA PRAVE LANOVE DI SE SKUPLJAJU KLANOVI NJIH 20-30.

KOD NAS U HRVATSKOJ NEMA PRO KLANA TO TI MORA BITI JASNO, PRO KLANOVI ZARADUJU LOVU , KOD NAS IMAS SAMO HIGH KLANOVA KOJI TU I TAMO ZARADE NESTO NA LANOVIM I ONLINE NATJECANJIMA A TO SU:  RABBITSI, IMEX TJ. OVERDOSE, WARDANCE, I TU I TAMO ULETI KOJI DRUGI KLAN PRIJE TIH KLANOVA ZNAMO KO JE RULAO HRVATSKOM COD 2 I COD 4 SCENOM ILI?? TEAM EXQTE.

ETO OVO SE SVE DOGODILI ZATO STA STE USLI U FORUM SA BAHATIM STAVOM KAKO STE VI PRO. a sada molim Vas sve da prestanete vise srat o ostalim klanovima koji nemaju veze sa chitovima dok vi imate to je ocito, jednom citer uvijek citer a mos ti pricat sta god oces...
EVGA 790i FTW | Intel C2D E8400@Scythe Orochi@4.2ghz | Patriot 2 x 1gb DDR3 | 3 x 9800gtx/+ 512mb | WD 320gb + HITACHI 500gb| Silverstone Zeus 750w| 22" Benq Wide Screen
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2009 16:21 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nemojte se opterecivat tim stvarima ako bi ikome to tribalo smetat onda bi meni tribalo..... a za kamene momke oni su poseban slucaj nisu oni  krivi... prilicno su ljubomorni na nas pa se bave ovim stvarima, jer da nisi ljubomorni nebi ovo radili iz cista mira. imaju klan osnovan 3 godine a imaju 3 odigrana wara to ti sve govori.... admin im ima 50 godina umisto da se brine za obitelj kuci on se vata coda i to ti govori kakvi su ljudi. ima na svom serveru priko 30. 000 kileva to vjecito visi da je toliko provea vrimena sa zenom i dicom bilo bi mu bolje. takvi su oni svi teski uzivljenici i ovisnici neznaju cod2 gledat kao igru, kao zabavu nego samo gledaju di ce koga provocirat. ocito njih puca pubertet u 50 godinama,a ti devil izadji koji put vani nadji curu i manje lazi okolo samo gledas di mi imamo kreiran klan na kojem forumu odma dodjes i pises ovagve stvari. JA NIKADA NIKOGA NISAM POVRIDIJA BEZ RAZLOGA A TO KAD BI VAMA NESTO REKA tO BI REKA KAD SAM MAKSIMALNO LJUT I ISPROVOCIRAN. PAR PUTA MI JE BIO NICK ANTE GOTOVINA NA VASEM SERVERU I REKLI STE MI ANTE MINJAJ NICK BICES KIKAN, A TO BI STAVIJA NICK KAD BI VIDIJA DA JE NETKO SA SUPROTNIM NICKOM BIO JE JEDAN RATKO MLADIC I KARADJORDJEVIC I NJIH NISTE KIKALI, A GOVORITE KAKO STE NEKI HRVATI I KAKO SAM JA NACIONALISTA MISLIM STVARNO. jos ti jedan put kazen makni se od nas imate vi dosta briga u svom klanu time se radje pozabavi ako smo mi citeri i sta ti vec kazes onda si i ti jer kako ono ide skim si takav si. pusti nas na miru ja se nediram u tebe nemoj ni ti u nas prvi ste poceli.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

cek nerazumin ako smo mi PRO TEAM sta bi to to tribalo smetat jeli mi tim nazivom nekoga vrijedjamo, jeli mi time nekoga provociramo, jedi vi imate problema uglavi a to ja i dalje stojim da smo pro team i bicemo eto momci nemojte razbijat glavu time

17 godina
logara kaže...

cek nerazumin ako smo mi PRO TEAM sta bi to to tribalo smetat jeli mi tim nazivom nekoga vrijedjamo, jeli mi time nekoga provociramo, jedi vi imate problema uglavi a to ja i dalje stojim da smo pro team i bicemo eto momci nemojte razbijat glavu time

Ako si pro team onda se i ponasaj u skladu sa time i igraj u skladu sa time a ne totalno suprotno. To je ono glavno, neznam zasto ste tolko uvjereni da ste pro ovo ono a bogami me niti ne zanima, procitaj moj post jos jednom i vidjet ces sta sam napiso i kako sam napiso. to ta je taj lik bas spomenu moj klan ne vidim veze sa vezom, ja tu nikog ne mrzim al bogami ovakva sranja po forumu se jos nisam nacitao.

Ako lijepo mozete napisat da ste PRO onda se i predstavite kao PRO, ali ocito vas mnogi znaju po loseme,ja osobno nisam nikada cuo za vas dok niste ovdje dosli a u cod sceni sam vec ohoho, najvjerojatnije je razlog sta niste bili na orginalima i tako to. vidio sam vase servere jedino al kao klan cuo nisam , tako da protiv vas nemam nista samo sam izrekao cinjenice koje su na svojem mjestu.

Sada je na vama da obranite svoje stavove i misljenja. Znam osobno mnogo klanova koje je propalo radi citerskih sranja valjda vi necete i zelim vam svu srecu iako poslje ovoga kada ljudi napisu nesto na forum to moze vidjet bilo tko i bilo kada, to vam nejde na ruku.

A reputaciju u gamingu je jako tesko stec a izgubit ju mozes samo tako. moj savjet rjesite se svih stvari koje su lose po vas klan zatim vas niko nece imat za sta optuzivat i vama mirna dusa ,a ostatku srednji prst eto.

17 godina
neaktivan

Poštovani korisnici,

molimo vas da obratite pažnju na pravila ponašanja na BUG Online Forumu jer ćete u suprotnom biti uklonjeni s istog.

Ovaj forum ne služi privatnim malim klanskim ratovima, pa se suzdržite od VRIŠTANJA, psovanja, vrijeđanja i sličnih elemenata nedostatka kućnog odgoja.

Podijeljeno je tek nekoliko žutih kartona, ali u arsenalu imamo još cijelu paletu uistinu prekrasnih boja.

Idući koji mi pošalje whine-privatnu poruku/mail imat će poseban tretman u instant aranžmanu.

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
brucEEE kaže...

brum brum...

da se i brucek malo oglasi...

ja bi kao prvo se ogledao malo na ove postove ljudi neke s desna koji odma haxor haxorz itd itd...nemoj te pricati i necemu o cemu nemate pojma i niste upuceni...nije u redu a i pokazuje vas prag "visoke" inteligencije...devil i joker fakat imate pravo komentirati tko je cheat i osudivati govoriti tko je pro tko ne i drzati prodike...klanovi eunet i rival...pa dajte na zemlju se spustite ti klanovi nikad nista nisu postigli nikad nisu bili na lanu ili sta ja znam i onda nam vi serete o svemu i svacemu. JA VAM MOGU GARANTIRATI DA JE BULLETPROOFZ KLAN POSTEN KLAN KOJI NE HACKA...nox je bio znatizeljan kada je pocinjao igrati (vidi se na videu jos onaj tag koji smo imali prva 2 tjedna) ...a za kamene nemam rijeci...vi dugo an 1.3 ...vi dobri...pa dajte njubeki  sam vas sve satarem kolko ste botasti...rade odite tamo njive kopat krumpire saditi i krave musti...boxer ti si u najmanju ruku kreten koji pokusava...ponavljam pokusava biti inteligentan...

pozzdrav i uzivajte u zabludi i namjestaljkama kamenih PRO momaka

jos jednom
BULLETPROOFZ KLAN NE CHEATA I JA TO GARANTIRAM!

danke

Vidim razumijes se u poljoprivredu. To ti iz vlastitog iskustva kako i sta treba raditi?

Hebiga, znas odmah koliko je sati kad treba da se regaju novi clanovi na forumu, da bi glumili bedaste advokate kako bi uvjerili nekoga da ono na snimci nije bulletproofz cheater, nego netko sasvim drugi. Znas, ipak treba puno filozofije da se nekoga uvjeri da ne vjerujuje svojim ocima. 
logara kaže...

nemojte se opterecivat tim stvarima ako bi ikome to tribalo smetat onda bi meni tribalo..... a za kamene momke oni su poseban slucaj nisu oni  krivi... prilicno su ljubomorni na nas pa se bave ovim stvarima, jer da nisi ljubomorni nebi ovo radili iz cista mira. imaju klan osnovan 3 godine a imaju 3 odigrana wara to ti sve govori.... admin im ima 50 godina umisto da se brine za obitelj kuci on se vata coda i to ti govori kakvi su ljudi. ima na svom serveru priko 30. 000 kileva to vjecito visi da je toliko provea vrimena sa zenom i dicom bilo bi mu bolje. takvi su oni svi teski uzivljenici i ovisnici neznaju cod2 gledat kao igru, kao zabavu nego samo gledaju di ce koga provocirat. ocito njih puca pubertet u 50 godinama,a ti devil izadji koji put vani nadji curu i manje lazi okolo samo gledas di mi imamo kreiran klan na kojem forumu odma dodjes i pises ovagve stvari. JA NIKADA NIKOGA NISAM POVRIDIJA BEZ RAZLOGA A TO KAD BI VAMA NESTO REKA tO BI REKA KAD SAM MAKSIMALNO LJUT I ISPROVOCIRAN. PAR PUTA MI JE BIO NICK ANTE GOTOVINA NA VASEM SERVERU I REKLI STE MI ANTE MINJAJ NICK BICES KIKAN, A TO BI STAVIJA NICK KAD BI VIDIJA DA JE NETKO SA SUPROTNIM NICKOM BIO JE JEDAN RATKO MLADIC I KARADJORDJEVIC I NJIH NISTE KIKALI, A GOVORITE KAKO STE NEKI HRVATI I KAKO SAM JA NACIONALISTA MISLIM STVARNO. jos ti jedan put kazen makni se od nas imate vi dosta briga u svom klanu time se radje pozabavi ako smo mi citeri i sta ti vec kazes onda si i ti jer kako ono ide skim si takav si. pusti nas na miru ja se nediram u tebe nemoj ni ti u nas prvi ste poceli.

Daj frajeru spucaj sebi 2-3 samarcine da se saberes, jer ocito nisi svjestan sta pricas. Jebote koji jadan argument, to ti je kad se hvatas za slamcicu. Nemas sta realno ruzno reci o covjeku (jer zapravo i nema sta) pa vadis ovakve bedaste fore. On je i uhvatio Nox-a kako igra sa wallhackom i protjerao vas sa servera.
Sto se tice ovih provokatorskih nickova, igraci se prvo upozore, a ako nece da saradjuju i mjenjanju nick u neki normalan, kicka se sa servera bez obzira sta on glumio. Vjeruj mi i ti ostali koji su imali  provokatorske nickove su sigurno bili kikani odmah poslije tebe, zato sto nitko nece da gleda kako se budale sa provokatorskim nickovima svadjaju i vrijedjaju jedni druge i da mu kvare igru.
"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice