evo od sada ovo koristi, sve sto kucas se enkriptira.
kliknite hvala juzeru @siketa na av topicu.
evo od sada ovo koristi, sve sto kucas se enkriptira.
kliknite hvala juzeru @siketa na av topicu.
E ljudovi ja imam drugaciji problem i treba mi pomoc da bi spasio BC2 i CoDMW2.
Naime meni na starom steam accountu pise "VAC status:ban(s) on the record".Otiso sam trazit na steamsuport stranincu sta to znaci i naso ali nista od toga ne odgovara mom problemu.
--
.
Molim vas da mi nekako pomognete jer sam dosta platio za obje igre.
I htio bi ih jos dosta puta igrat jer je
do jaja.xD al prvo moram rijesit problem.
E ljudovi ja imam drugaciji problem i treba mi pomoc da bi spasio BC2 i CoDMW2.
Naime meni na starom steam accountu pise "VAC status:ban(s) on the record".Otiso sam trazit na steamsuport stranincu sta to znaci i naso ali nista od toga ne odgovara mom problemu.
--
.
Molim vas da mi nekako pomognete jer sam dosta platio za obje igre.
I htio bi ih jos dosta puta igrat jer je
do jaja.xD al prvo moram rijesit problem.
Da nisi haxao i koristiio aimbote/wallhacke nebi ti se ovo dogadalo.
To je to, ispravka nema. Mozes bacit igre.
Ma nisam nis izuzet level hacka na MW2 al za to neznam dali je zabranjeno.Ali sam taj lev hack usao vec prije 8 mjeseci nego sto mi se dogodilo ovo.
Ma nisam nis izuzet level hacka na MW2 al za to neznam dali je zabranjeno.Ali sam taj lev hack usao vec prije 8 mjeseci nego sto mi se dogodilo ovo.
Tako ti VAC (Valve anti cheat) djeluje, on banna, ne odmah, nego kad hakeri zaborave kad su varali, (nebitno dal je to lvl hack) koji je protiv pravila te igre. To Varalicama zadaje muke i glavobolje, jer neznaju kad ni gdje su ulovljeni! VAC FTW!
Prije koristenja bilokakvih programcica informiraj se prije jesu li zabranjeni ili nisu.
u ovome slucaju izgubio si igre, možeš samo kupiti ispocetka na novi steam acc.
Eto uči se na greškama (znam to po sebi).
Pormiri se sa time da si izgubio igre! 
OK.
A ako ja instaliram jos igra na novi steam acc,a jos uvijek imam level hack na kompu dA li ce mi opet zablokat novi acc?
Prijavi policiji. Ako je onaj klinac naje.. jer je onim curama upao u fejs i pisao poruke onda će i ovaj tvoj naje...
Ma meni nitko nije uletio nego me steam kickao jer sam koristio level hack.
eee dal se meni mozda sada moze dogodit da mi i novI acc zabrija jer jos uvijek imam onaj lev hack?
†Dal se meni mozda moze dogodit ako imam novi steam acc i jos uvijek lev hack na kompu al ne aktiviran da mi i on zabrija†?
I dal se moraju bas sve ove novije igre igrat ko Steama.
MOLI VAS ODGOVORITE NA OVO JER MI JE JAKO VAZNO!!!
†Dal se meni mozda moze dogodit ako imam novi steam acc i jos uvijek lev hack na kompu al ne aktiviran da mi i on zabrija†?
I dal se moraju bas sve ove novije igre igrat ko Steama.
MOLI VAS ODGOVORITE NA OVO JER MI JE JAKO VAZNO!!!
Da sm ja Steam, dobio bi opet Ban jer varaš.
I molim te, ne deri se, nije pristojno
A ako pobrisem taj levl hack s kompa dal ce me onda opet banat?
oće
A ako ja napravim nov acc i nova lozinka i ukklonjen level hack do kraja hoce li me onda banat.
I dal se mora BC2 igrat preko steama?
ako kupis na steamu da ak negdje drugdje onda ne
Evo i meni neko maznuo steam....neznam kako pass je stvarno generiran i nemože ga se skužiti...
Idem retrive pass jer znam username i mail,te mi dođe onaj kod ali neznam odgovor na tajno pitanje...imam račun još od jedne igre kupljene na taj acc...šta da napravim?
...šta da napravim?
Da skeniras racunalo od virusa. Pogotovo od keylogera
Jesam...za sada nema ništa slično...
Problem je što fali samo steam acc...niti jedan drugi...Još da nisam zaboravio tajni odgovor bilo bi dobro...
Vidjet ću što će mi steam reći :D
HitmanPro i Panda Cloud je odgovor. Namjerno ti ne kazem za druge antiviri proizvode
Ali..od Hitmana i MBAM-a nemas stete. Firewall ti je must have! Ali firewall mora da ti bude "na rucno" ...
HitmanPro i Panda Cloud je odgovor. Namjerno ti ne kazem za druge antiviri proizvode
Ali..od Hitmana i MBAM-a nemas stete. Firewall ti je must have! Ali firewall mora da ti bude "na rucno" ...
Hvala ti na ovome....svakako ću paziti više na zaštitu računala...
Sjetio sam se odgovora tako da je acc vračen....ali svakako hvala ;)
I keyscrambler bi bio pozeljan radi enkripcije i zastite onoga sto tipkas protiv keylogera.
Čudno, već godinama koristim sve moguće servise tek uz Avast/Aviru, pa mi se ovakve stvari ne dešavaju.
Nema potrebe da si našorate računalo sa 100 raznih zaštita, dovoljno je biti pažljiv.
Vidim da je to sam Gmailom postala svakodnevnica. 
Danas mi zarucnicu zvala frendica da joj neko roknio Gmail i FB...naravno promjenjini svi login podaci.
Eh, tako je to kada koristis stvarno bijedne zaporke i na 99% stranica iste.
Ovaj vikend radim za svaki slucaj redovitu mjesecnu promjenu passworda posto nebi bas bilo lijepo da ostanem bez nekih accounta (makar ako provale na neke moje acc onda stvarno imaju volje).