decki trebam hitno pomoc neko mi je ukrao gmail racun sa orange box i bfbc2 na njemu sta da radim kako ga mogu dobit nazad jeli kako mogu znat koje ukrao? takoder se to dogadalo prije preko steama ja sam imao orange box i lik mi ga je ukrao nakon toga steam support mi ga je vratio i lik mi ga je nakon 3 dana opet ukrao i sad kad sam poslao steam supportu mail ukrao mi je mail (gmail) sto da radim?? racun je bio verified da neko nemisli da sam glup trebam pomoc hitno i mogu li lika prijavit kako priko google ili steama da ga zaustave u buduce da nestvara probleme drugima?
Probaj odgovoriti na pitanja koja si stavio... ako to ne ide... probaj poslati supportu gmaila...
I stavi nesto tezi password od 12345xyz
Ja bi prvo promjenio sve passworde. Vjerovatno imaš neki keylogger na kompu.
Prvo vrati gmail account a nakon toga ostalo.
Idi ovdje:
http://mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=en&answer=50270
Ispuni sve što te pita i trebao bi acc imati do sutra. Nakon toga odi na steam i vrati account. Izmijeni sve lozinke koje imaš.
Sretno.
evo upravo pribacujen sve na yahoo
evo upravo pribacujen sve na yahoo
Uzalud ti prebacivanje ako imaš keyloger koji će mu javiti novi account i password za njega.
decki ovako prominio sam sve da ide na moj yahoo spasio sam bc2 samo jos mi support mora stavit na moj mail steam to kao inace potrajat ce 2 - 3 dana zato sta su jako spori ali sad bi sve ok trebalo bit instaliro sam anti malware i nije nasao nista vjerojatno zato sta sam ja vec izbrisao sumnjive stvari iz dl foldera
Ma... mislim da je to vec netko pitao, ali ne sjecam se gdje...
Uopce mi nije jasno, na koji nacin netko moze maznuti Steam ili Google account?
Jel vi to stavljate neke blentave passworde, ili je netko vrlo vrijedan i pazljiv bruteforcer? Ja ne znam za niti jedan slucaj da je netko provalio u server farm i maznuo passove. Uopce ne kuzim kako netko moze nekome maznuti Steam acc npr?
Ma... mislim da je to vec netko pitao, ali ne sjecam se gdje...
Uopce mi nije jasno, na koji nacin netko moze maznuti Steam ili Google account?
Jel vi to stavljate neke blentave passworde, ili je netko vrlo vrijedan i pazljiv bruteforcer? Ja ne znam za niti jedan slucaj da je netko provalio u server farm i maznuo passove. Uopce ne kuzim kako netko moze nekome maznuti Steam acc npr?
Pa naivnost je glavni problem, ono što mi pada napamet moguće je;
- Napraviti fake login stranicu; Onda ti odsenda link i ti se naravno naivno logiraš na tu stranicu i njemu stiže password tvoj
- Klasični keylogger.
To rade amateri "hakeri" ako ih se moze tako nazvati.
Pa naivnost je glavni problem, ono što mi pada napamet moguće je;
- Napraviti fake login stranicu; Onda ti odsenda link i ti se naravno naivno logiraš na tu stranicu i njemu stiže password tvoj
- Klasični keylogger.
To rade amateri "hakeri" ako ih se moze tako nazvati.
Ah, dobro onda, jer sam se iskreno od ovih topica poceo malo paranoicno osjecati :-D
P.S. Weky, nesto smo poetski raspolozeni danas, ha :-D :-D :-D
ok bar znam ko je krivac angelxxx njegov prijatelj "smasher" usao mi je u steam i pokrao sve nazalost kompletno mi je sve prominia gotovo je cak ce mi za koji minut i bug racun i zatim hellrazor
prvo yahoo by hellrazor
Your Yahoo! ID is: fi***.*****
Your password for this account has recently been changed. You don't need to do anything, this message is simply a notification to protect the security of your account.
Please note: your new password may take awhile to activate. If it doesn't work on your first try, please try it again later
DO NOT REPLY TO THIS MESSAGE. For further help or to contact support, please see http://help.yahoo.com/help/edit/
You can always change your password by doing the following:
1. Sign in to any Yahoo! service
2. Click on any "My Account" link
3. Choose "Change Password"
If you cannot find a "My Account" link, you can sign in to My Yahoo! (http://my.yahoo.com) and you'll find it in the upper left corner
The following email address (xxhellraz0rxx@hotmail.com) was added to your Yahoo! account (fi********).
You can now use this email address to recover your account incase you ever forget your password. To ensure that your account information remains accurate and secure we notify you whenever this information changes.
This change request was made on September 10, 2010 at 07:04pm UTC.
If the changes described above are accurate, no further action is needed. If anything doesn't look right, follow the link below to make changes:
The following email address ********** was deleted from your Yahoo! account (fi********).
To ensure that your account information remains accurate and secure we notify you whenever this information changes.
This change request was made on September 10, 2010 at 07:05pm UTC.
If the changes described above are accurate, no further action is needed. If anything doesn't look right, follow the link below to make changes:
zatim ANGELXX dolazi da ukrade ostatak
Dear Steam user,
This is an automated message generated by Steam account administration. It is being sent in response to a query made by a Steam user to discover all account names associated with this email address.
Steam account name: c3ngiz_61
You can use the above account name to log in to Steam. If you can't remember your password, click on the "Retrieve lost account" button on the Steam login screen.
Signed,
The Steam Support Team
To contact us, send email to email@support.steampowered.com
Dear Steam user,
This is an automated message generated by Steam account administration. It is being sent in response to a query made by a Steam user to discover all account names associated with this email address.
Steam account name: inferno295
You can use the above account name to log in to Steam. If you can't remember your password, click on the "Retrieve lost account" button on the Steam login screen.
Signed,
The Steam Support Team
Dear Steam user,
Steam account name: ashbaz
Signed,
The Steam Support Team
Da biste pokrenuli postupak poništavanja zaporke za svoj
darkprince267pro@gmail.com Google račun, kliknite vezu u nastavku:
https://www.google.com/accounts/RP?c=CIHr4fv5tfrHQBDjwIGmg67z5ms&hl=hr
Ako to ne uspije, kopirajte i zalijepite URL u
novi prozor preglednika.
Ako ste ovu poruku primili pogreškom, vjerojatno je drugi korisnik zabunom
unio
Vašu adresu e-pošte tijekom pokušaja ponovnog poništavanja zaporke. Ako
niste
pokrenuli zahtjev, ne morate poduzimati nikakve daljnje radnje i možete
zanemariti ovu e-poštu.
Zahvaljujemo što koristite Google.
Ako imate pitanja ili ste zabrinuti zbog svog računa, molimo Vas da
posjetite Centar za pomoć
Google računa na http://www.google.com/support/accounts/
Ovo je samo informativna poruka. Odgovori na ovu poruku se ne prate
i na njih se ne odgovara.
Gotovo je za mene ... To je to samo da znate koje prevarant zz decki
Da.
Recimo kolegi je isto ukraden bio acc, jer je naivno dao pass i id i ipak je uspio vratiti na kraju.
Samo se javiš supportu i to je to. Dalje čekaš njihovu stvar.
Nisam ulazio na nikakve stranice ni logovao samo su me njih 2 tjekom zamjene prevarili stvarno mi nije jasno zasto uvik naletim na budale
cak mi je angelx htio prodati orange box koji mi je ukrao...
ako mu znam ime i prezime ima li smisala da ga prijavim?
evo sad su mi i hotmail rjesili
HijackThis log ako vidite sta recite
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4
Scan saved at 22:04:40, on 10.9.2010.
Platform: Windows 7 (WinNT 6.00.3504)
MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.7600.16385)
Boot mode: Normal
Running processes:
C:\Windows\system32\taskhost.exe
C:\Windows\system32\taskeng.exe
C:\Windows\system32\Dwm.exe
C:\Fraps\fraps.exe
C:\Windows\Explorer.EXE
C:\Program Files\Logitech\GamePanel Software\LGDevAgt.exe
C:\Program Files\Logitech\GamePanel Software\LCD Manager\LCDMon.exe
C:\Program Files\Logitech\GamePanel Software\G-series Software\LGDCore.exe
C:\Program Files\Windows Media Player\WMPSideShowGadget.exe
C:\Program Files\Windows Media Player\wmplayer.exe
C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe
C:\Program Files\Windows Live\Contacts\wlcomm.exe
E:\Steam\Steam.exe
C:\Program Files\Electronic Arts\EADownloadManager\EACoreServer.exe
C:\Program Files\Electronic Arts\EADownloadManager\EADownloadManager\EADownloadManager.exe
C:\Program Files\Opera\opera.exe
C:\Windows\system32\SearchFilterHost.exe
C:\Program Files\Trend Micro\HiJackThis\HiJackThis.exe
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch =
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName =
O2 - BHO: (no name) - {5C255C8A-E604-49b4-9D64-90988571CECB} - (no file)
O2 - BHO: Groove GFS Browser Helper - {72853161-30C5-4D22-B7F9-0BBC1D38A37E} - C:\PROGRA~1\MICROS~3\Office14\GROOVEEX.DLL
O2 - BHO: Windows Live Sign-in Helper - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
O2 - BHO: Google Toolbar Helper - {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} - C:\Program Files\Google\Google Toolbar\GoogleToolbar_32.dll
O2 - BHO: SkypeIEPluginBHO - {AE805869-2E5C-4ED4-8F7B-F1F7851A4497} - C:\Program Files\Skype\Toolbars\Internet Explorer\skypeieplugin.dll
O2 - BHO: Google Toolbar Notifier BHO - {AF69DE43-7D58-4638-B6FA-CE66B5AD205D} - C:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\5.5.5126.1836\swg.dll
O2 - BHO: URLRedirectionBHO - {B4F3A835-0E21-4959-BA22-42B3008E02FF} - C:\PROGRA~1\MICROS~3\Office14\URLREDIR.DLL
O2 - BHO: Google Dictionary Compression sdch - {C84D72FE-E17D-4195-BB24-76C02E2E7C4E} - (no file)
O2 - BHO: Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll
O3 - Toolbar: Google Toolbar - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - C:\Program Files\Google\Google Toolbar\GoogleToolbar_32.dll
O4 - HKLM\..\Run: [Launch LgDeviceAgent] "C:\Program Files\Logitech\GamePanel Software\LgDevAgt.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [Launch LCDMon] "C:\Program Files\Logitech\GamePanel Software\LCD Manager\LCDMon.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [Launch LGDCore] "C:\Program Files\Logitech\GamePanel Software\G-series Software\LGDCore.exe" /SHOWHIDE
O4 - HKCU\..\Run: [msnmsgr] "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" /background
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [Sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /autoRun (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\RunOnce: [mctadmin] C:\Windows\System32\mctadmin.exe (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [Sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /autoRun (User 'NETWORK SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\RunOnce: [mctadmin] C:\Windows\System32\mctadmin.exe (User 'NETWORK SERVICE')
O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~3\Office14\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: Google Sidewiki... - res://C:\Program Files\Google\Google Toolbar\Component\GoogleToolbarDynamic_mui_en_89D8574934B26AC4.dll/cmsidewiki.html
O8 - Extra context menu item: Se&nd to OneNote - res://C:\PROGRA~1\MICROS~3\Office14\ONBttnIE.dll/105
O9 - Extra button: Send to OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office14\ONBttnIE.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Se&nd to OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office14\ONBttnIE.dll
O9 - Extra button: OneNote Lin&ked Notes - {789FE86F-6FC4-46A1-9849-EDE0DB0C95CA} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office14\ONBttnIELinkedNotes.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: OneNote Lin&ked Notes - {789FE86F-6FC4-46A1-9849-EDE0DB0C95CA} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office14\ONBttnIELinkedNotes.dll
O9 - Extra button: Skype add-on for Internet Explorer - {898EA8C8-E7FF-479B-8935-AEC46303B9E5} - C:\Program Files\Skype\Toolbars\Internet Explorer\skypeieplugin.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Skype add-on for Internet Explorer - {898EA8C8-E7FF-479B-8935-AEC46303B9E5} - C:\Program Files\Skype\Toolbars\Internet Explorer\skypeieplugin.dll
O16 - DPF: {E2883E8F-472F-4FB0-9522-AC9BF37916A7} - http://platformdl.adobe.com/NOS/getPlusPlus/1.6/gp.cab
O18 - Protocol: skype-ie-addon-data - {91774881-D725-4E58-B298-07617B9B86A8} - C:\Program Files\Skype\Toolbars\Internet Explorer\skypeieplugin.dll
O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL
O18 - Filter hijack: text/xml - {807573E5-5146-11D5-A672-00B0D022E945} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\OFFICE14\MSOXMLMF.DLL
O18 - Filter: x-sdch - {B1759355-3EEC-4C1E-B0F1-B719FE26E377} - (no file)
O23 - Service: Usluga Google ažuriranje (gupdate) (gupdate) - Google Inc. - C:\Program Files\Google\Update\GoogleUpdate.exe
O23 - Service: Google Software Updater (gusvc) - Google - C:\Program Files\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe
O23 - Service: McAfee Security Scan Component Host Service (McComponentHostService) - McAfee, Inc. - C:\Program Files\McAfee Security Scan\2.0.181\McCHSvc.exe
O23 - Service: NBService - Nero AG - C:\Program Files\Nero\Nero 7\Nero BackItUp\NBService.exe
O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMIndexingService.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (nvsvc) - NVIDIA Corporation - C:\Windows\system32\nvvsvc.exe
O23 - Service: PnkBstrA - Unknown owner - C:\Windows\system32\PnkBstrA.exe
O23 - Service: Steam Client Service - Valve Corporation - C:\Program Files\Common Files\Steam\SteamService.exe
O23 - Service: NVIDIA Stereoscopic 3D Driver Service (Stereo Service) - NVIDIA Corporation - C:\Program Files\NVIDIA Corporation\3D Vision\nvSCPAPISvr.exe
O23 - Service: TunngleService - Tunngle.net GmbH - C:\Program Files\Tunngle\TnglCtrl.exe
--
End of file - 7091 bytes
Sljedeće stavke označi u HJT-u i klikni na Fix checked:
O2 - BHO: (no name) - {5C255C8A-E604-49b4-9D64-90988571CECB} - (no file)
O2 - BHO: Google Dictionary Compression sdch - {C84D72FE-E17D-4195-BB24-76C02E2E7C4E} - (no file)
O23 - Service: Usluga Google ažuriranje (gupdate) (gupdate) - Google Inc. - C:\Program Files\Google\Update\GoogleUpdate.exe
Jesam
Nisam ulazio na nikakve stranice ni logovao samo su me njih 2 tjekom zamjene prevarili stvarno mi nije jasno zasto uvik naletim na budale
cak mi je angelx htio prodati orange box koji mi je ukrao...
ako mu znam ime i prezime ima li smisala da ga prijavim?
evo sad su mi i hotmail rjesili
Zezaš???
Naravno da trebaš prijaviti, to je krađa.
Vidio sam ime na forumu mu je isto ima i na gmailu a i na slici sa facea izgleda onlolko koliko je godina reka moguce da se tako i zove...
Vidio sam ime na forumu mu je isto ima i na gmailu a i na slici sa facea izgleda onlolko koliko je godina reka moguce da se tako i zove...
Pa prijavi ga.
I kaži sve podatke koje znaš o njemu, mislim, ipak je to krađa.
Krađa je krađa.

ode i face :(
Očito da neki keylogger imaš...ja bi na tvom mjestu format c reinstal winsa i tek onda išo po suportima...
evo to sad i radim ...nadam se da ce pomoc
ja cu se jos jedanput ponoviti sa svojim prijedlogom:
- sve bitne acc-ove (paypal,steam, rapidshare,hotfile i sl, uglavnom ono za sto davas novac) vezivati na mail davatelja internet usluge.
kad ti lik klepne paypal, ode sve sa kartice dok tebi gmail u roku 24 sata vrati pass ;)
- nestane ti djuro.kobasica@zg.t-com.hr ,nazoves 08009000 i vracen mail odmah (optima,metronet,svejedno,zavisi kod koga ste)
neznam cemu yahoo,nakon havarije sa gmail-om?
- izlizana tema na antivirus forumu,ali da ponovimo. malo teze se zastiti sa free rjesenjima,kao sto ih koristi 80% juzera.
antiphishing zastita u realnom vremenu je bitna, a to radi kod vecine punih inacica av-a.
webguard ili skeniranje svih linkova prije nego se ucitaju u vas browser. fino kad kliknes phishing link izadje ti obavjest da je link blokiran.
zanimljivo da taj segment antivirusne zastite zahvaca sve znacajniji udio kod antivirusnih programa.
iz iskustva sa avirom premium, svakog dana 4 puta se nadopunjuje njena baza za phishing linkove (webcat.dat)...dakle suvisno komentirati,sve je jasno.
zahvaljujuci pomoci od eplati spasio sam bc2 ty ;) takoder sam ponovno preuzea yahoo ali sve sam vec pribacia preuzea sam face i sada sada krece reinstalacija ako je ostao neki keyloger jos