Sporiji inernet zbog MAXTv-a ?

poruka: 183
|
čitano: 42.291
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Ovo mi na zivce vise ide, *ebem im mrtvu mater . 80 kbs max dobijem sad s ovim sranjem. Uvijek isti tehnicar dode i lupa svoja govna kako je infrastruktura stara ovo ono, ma boli me ku*ac sta je stara hocu brzinu kak spada i od*ebi {#}{#}

Em max tv steka, stisnem za izbornik programa i onda vidim na listi da je film npr " celavi se vuku za kosu ", kliknem na taj program kad ono sasvim sedmo sranje {#}

+ jos steka kad listam po program listi, di on vuce tih 5-6 megabita jaoo...

Nothing lasts forever
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Čitajući ove vaše postove hvatam se za glavu. No hvala Bogu, kuc kuc o drvo, ja nemam takvih problema. No, uskoro će buraz uzet DRUGI MAX Tv uređaj. Znači bit će dva MAX Tv-a, na jednom ruteru. Jel moguće da zbog toga padne brzina Interneta?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Sporiji inernet zbog MAXTv-a ?
ll2p kaže...

Čitajući ove vaše postove hvatam se za glavu. No hvala Bogu, kuc kuc o drvo, ja nemam takvih problema. No, uskoro će buraz uzet DRUGI MAX Tv uređaj. Znači bit će dva MAX Tv-a, na jednom ruteru. Jel moguće da zbog toga padne brzina Interneta?

Pogledaj na statusu od rutera kolika je propusnost parice.

Nothing lasts forever
14 godina
neaktivan

Eh, jbg, nisam kod kuće. Btw, di se to može vidjeti? Ali, uglavnom postoji mogućnost da brzina padne?

16 godina
moderator
ll2p kaže...

Eh, jbg, nisam kod kuće. Btw, di se to može vidjeti? Ali, uglavnom postoji mogućnost da brzina padne?

u postavkama routera

da, postoji jako velika mogućnost

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
neaktivan

Grrr, onda u tom slučaju, pošto je ruter u mojoj sobi, malo će se kabel "sluuučajno iskopčat" kad se upali BF3. :)

14 godina
neaktivan
ll2p kaže...

Grrr, onda u tom slučaju, pošto je ruter u mojoj sobi, malo će se kabel "sluuučajno iskopčat" kad se upali BF3. :)

Haha tako i kod mene, imam drugi daljinski za maxtv i sad kad je maxtv uključen a meni se igra uzmem taj daljinski ispod majice i ugasim, i tako otac uvijek iznova upali, ali nakon 15 pokušaja izgubi volju i ode nešto drugo radit.

Ustajte prezreni na svijetu !
14 godina
neaktivan
ll2p kaže...

meni je ujak uzeo drugi i pala je brzina,koliko neznam,mozda za malo,neznam stvarno ali raspitaj se

13 godina
neaktivan

Ma bjezite od t-scuma, imao sam to do prije pol godine, katastrofa. Presao na Amis 3u1 i trenutno imam 2 recievera upaljena, znaci gledam na 2 telke u kuci, i internet brzine 10.5 MBps  (download oko 1.5MB/s) a kad su obje iskljucene internet je oko 18 MBps

0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma dobro kazes.ja ih pitam da mi dignu brzinu na 10 i oni da nemoze,ma sta da sam optiku pitao,pali bi u nesvjest

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Syn kaže...

Ma bjezite od t-scuma, imao sam to do prije pol godine, katastrofa. Presao na Amis 3u1 i trenutno imam 2 recievera upaljena, znaci gledam na 2 telke u kuci, i internet brzine 10.5 MBps  (download oko 1.5MB/s) a kad su obje iskljucene internet je oko 18 MBps

Je da, lako je reci.... samo sto polovica nas nema tu mogucnost (npr. ja, samo mi je t-com dostupan). Nemam nikakvih problema s t-comom, jedini pravi problem je cijena.

BTW to sto imas 18 Mb/s (ne MB) nije njihova volja niti zelja, imas jednostavno srecu sto ti je tako

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
13 godina
Fake_Alert kaže...

Ovo mi na zivce vise ide, *ebem im mrtvu mater . 80 kbs max dobijem sad s ovim sranjem. Uvijek isti tehnicar dode i lupa svoja govna kako je infrastruktura stara ovo ono, ma boli me ku*ac sta je stara hocu brzinu kak spada i od*ebi {#}{#}

Em max tv steka, stisnem za izbornik programa i onda vidim na listi da je film npr " celavi se vuku za kosu ", kliknem na taj program kad ono sasvim sedmo sranje {#}

+ jos steka kad listam po program listi, di on vuce tih 5-6 megabita jaoo...

gle, oni sigurno neće mjenjat kabel zbog tebe... a tehničar nema razloga lagat... zato bi ti bilo bolje pomirit se sa činjenicom da jednostavno nemaš dovoljno kvalitetnu paricu za maxtv, otkazat ga (ako ništa drugo kad istekne ugovor) i uzet nešto preko satelita (DigiTV, TotalTV, pa imaš i MaxTV preko satelita)

Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone.
17 godina

riknuo mi thomson speedtouch u subotu,dobio sam siemens gigaset sx763

jel tko zna admin pass za njega i koje se opcije otkljucaju sa admin passom,na thomsonu nista nisam dobio sa admin statusom od opcija.

Mrzim cheatere iz dna duše
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
password ti je "user".
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...
password ti je "user".

tražim pass koji ce mi dati admin ovlasti na routeru,odnosno otključati opcije koje su za običnog usera zaključane

Mrzim cheatere iz dna duše
15 godina
neaktivan
crozoki kaže...
antimadridista kaže...
password ti je "user".

tražim pass koji ce mi dati admin ovlasti na routeru,odnosno otključati opcije koje su za običnog usera zaključane

Ovako kako je router konfiguriran i kao izgleda početna str ne postoji lozinak da ti da admin ovlast... samo t-com pomoću jednog app-a

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
13 godina
neaktivan

Tim admin ovlastima nečeš dobiti ništa ako bas zelis  admin mogucnosti onda flashaj od toga routera orignal firmware(tvornički) i imat češ 4 LAN izlaza al ti nece raditi MaxTV.

Don Believe The Type
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 21:21 (WrongType).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
WrongType kaže...

Tim admin ovlastima nečeš dobiti ništa ako bas zelis  admin mogucnosti onda flashaj od toga routera orignal firmware(tvornički) i imat češ 4 LAN izlaza al ti nece raditi MaxTV.

Wrooong. Postoji config koji ostavlja 1 port za MaxTV. Dakle, 3 LAN + 1 MaxTV. Sve radi osim voipa al i to je stvar configa. Bude i to riješeno. Glavno da nema one gay roze boje i daljinskog nadzora.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
WrongType kaže...

Wrooong. Postoji config koji ostavlja 1 port za MaxTV. Dakle, 3 LAN + 1 MaxTV. Sve radi osim voipa al i to je stvar configa. Bude i to riješeno. Glavno da nema one gay roze boje i daljinskog nadzora.

Vi svi imate nešto protiv te daljinske kontrole, a ona je tu samo da olakša uporabu. No i uostalom ruteri nisu naši nego njihovi.. tako da šta je na njemu oni su odgovorni... šta nevalja... dosađujem... dobim novo.. i vozi dalje...

16 godina
odjavljen
Zvjerkan kaže...

Vi svi imate nešto protiv te daljinske kontrole, a ona je tu samo da olakša uporabu. No i uostalom ruteri nisu naši nego njihovi.. tako da šta je na njemu oni su odgovorni... šta nevalja... dosađujem... dobim novo.. i vozi dalje...

WTF? Šta je njihovo? Ruter je moj, kupio sam ga prilikom sklapanja ugovora za 1kn i mogu raditi sa njime što hoću. Ta daljinska kontrola ima naviku raditi neke ne baš lijepe stvari kao pobrisati forwardirane portove (svih 20ak), obrisati dyndns postavke, mijenjati postavke wirelessa (pa me onda tata zove zašto net ne radi) i raditi slične fore. Nemaju oni što meni mijenjati bez mog znanja.

[edit] Trebaju mi 3 LAN porta. Što bi ja trebao, kupovati switch radi trećeg porta? Kupovati wireless adapter. Kako da ne. Org FW u ruter, config 3 + 1 i deri. Za 0kn.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 23:08 (Sum_of_all_fears).
13 godina
neaktivan

Daj mi recite što vam fali ovako dok radi dobro kad neradi zamjenis i ides dalje.Uglavnom ja nista ne diram što radi kako treba jer onda samo zaj****.

Don Believe The Type
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
Zvjerkan kaže...

WTF? Šta je njihovo? Ruter je moj, kupio sam ga prilikom sklapanja ugovora za 1kn i mogu raditi sa njime što hoću. Ta daljinska kontrola ima naviku raditi neke ne baš lijepe stvari kao pobrisati forwardirane portove (svih 20ak), obrisati dyndns postavke, mijenjati postavke wirelessa (pa me onda tata zove zašto net ne radi) i raditi slične fore. Nemaju oni što meni mijenjati bez mog znanja.

[edit] Trebaju mi 3 LAN porta. Što bi ja trebao, kupovati switch radi trećeg porta? Kupovati wireless adapter. Kako da ne. Org FW u ruter, config 3 + 1 i deri. Za 0kn.

Ruter kao i maxtv prijemnik od 9 mjeseca 2010. nije tvoj.... cijelo vrijeme je t-comov... kad želiš odjaviti sve moraš vratit... ;) Ništa više nije tvoje... Da je tvoj.. onda bi ti dali da radiš što hoćeš s njim... 

16 godina
odjavljen

Meni je ugovor istekao daleko prije tog datuma. MaxTV STB je možda njihov, ali Siemens SX763 je moj {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 23:25 (Sum_of_all_fears).
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Meni je ugovor istekao daleko prije tog datuma. MaxTV STB je možda njihov, ali Siemens SX763 je moj {#}

Dobro to moja je atlanta... koja je istekla prije tog i jedan thomson no od kad je novi ugovor potpisan 2 albisa i gigaset su njihovi {#}

15 godina

evo prije neki dan stigla ova božićna ponuda za maxtv, sve uredno prikljucio, bilo na pocetku nekoliko grešaka, nesto sa neaktivnim korisnickim racunom, no sad je ok. Što se tice brzine(imam 4mbit adsl flat paket) kad je uključen maxtv download je odličan, dijeli vezu pola pola, no uplaod je nešto manji sa 0,26 na 0,16-0,18. Ne znam da li je to ok, jer na bandwithu u routeru iznosi više.

slika1 slika1
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 21:52 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Trebao bi upload biti 0.25 ali i ovo je ok.

13 godina
neaktivan
fighterZu kaže...

evo prije neki dan stigla ova božićna ponuda za maxtv, sve uredno prikljucio, bilo na pocetku nekoliko grešaka, nesto sa neaktivnim korisnickim racunom, no sad je ok. Što se tice brzine(imam 4mbit adsl flat paket) kad je uključen maxtv download je odličan, dijeli vezu pola pola, no uplaod je nešto manji sa 0,26 na 0,16-0,18. Ne znam da li je to ok, jer na bandwithu u routeru iznosi više.

Nije download odlician nesmije da djeli na pola.

Don Believe The Type
16 godina
odjavljen
WrongType kaže...

Nije download odlician nesmije da djeli na pola.

Stare centrale dodijele maksimalnu raspoloživu brzinu useru. Recimo, do tebe moguće maksimalno 6mbit. Kada je maxtv ugašen, imaš 6mbit download. Kad upališ maxtv, imaš samo 2mbit. Nove centrale ne daju preko 4mbit.

13 godina
neaktivan

Meni je onako svjedeno kad skidam po noci ugasen MaxTV a po danu kad skidam nesto vece od 100mb onda gasim MaxTv dok ne skineml tj. ako netko gleda TV.

Don Believe The Type
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Najrađe bi im pustio štakore u tu centalu nek onda zamijene sve.

Ustajte prezreni na svijetu !
Moj PC  
1 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice