Problem sa Facebook login-om

poruka: 3
|
čitano: 2.690
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa Facebook login-om

Znači vrlo mi je potrebna pomoć oko ovog...

Nitko nije provaljivo u fejs niti ništa ..ali odjednom se taj fejs zablokiro.nije se moglo uć tj ulogirat.i pojavila se stranica gdje se trazila slika osobne za provjeru podataka,zajedno s emailom i pass-om

Ali je problem taj da je ime na fejsu isto ali prezime nije stavljeno točno kako je za pravo i kako je naravno na osobnoj......datum svega ostalog je dobar. I sad me zanima za kolko bi to moralo se dugo čekat za tu facebook provjeru.i oće li valjat radi prezimena koje nije stavljeno na fejsu kao što je za pravo

eto ovako to izgleda kad je poslan zahtjev..... ko zna nek pomaga..hvala unaprijed^^

slika slika
Athlon X2 5000+ 2,6GHz ; GA-56S-S3 ; 4GB ddr2 kingmax ; GT220-512MB ; 500GB seagate ;500W ; ATX-L8026-C4 ; Pioneer DVR-215D; Samsung SM 943N ; Windows 7 Extreme Edition
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 13:47 (Nikolas0501).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem sa Facebook login-om

isti problem imam već mjesec dana, logiram se i tarži mi potvrdu 6-o znamekanstim kodom koga sam prije dobivao SMS-om a sada veli da mi toga uređaja jednostavno ne prepoznaje a dok pošaljem zahjev da mi koda pošalje gmailom, dobijem ga ga ali ga ne prihvaća, molim ako netko zna kako to riješiti neka pomaže !!!!! ..hvala  !!!!{#}

17 godina
neaktivan
Re: Problem sa Facebook login-om
cek... fejs te trazio sliku osobne? hmm cisto sumnjam... i to jos mail i pass? cudno...al ko zna mozda se varam... idem si sutra zblokirat fejs,da vidim dal ce me osobnu trazit. :D ako je tako,sta je slijedece? otisak prsta? skeniranje ociju? dnk?
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice