Na thetorrentsource su otvorene registracije!
Možete li mi preporučiti neki privatni tracker na kojem ima puno igara za PS2?
jel itko koristi bittorent?
e ovo je malo veliki ot al vecina tema sa tim torrentima je lockana pa cu tu postavit. dakle uclanio sam se na demonoid i sad stavim si nes na skidanje kaj ima 3.3GB i ostavim prek cijelog dana od ujutro u 11 sati i do sad ( 7 sati navecer) se downloadalo sam 14% - kaj nije to malo presporo a ima od 13-20 seedera nikad ne pada ispod 10 neznam jel se moze to ubrzat. jos jednom sry za off topic
broj seedera ne znači nužno i veliku brzinu.
ovisi o brzini uploada tih seedera ili limita kojeg su eventualno stavili na upload.
i gledaj omjer seeder/leecher, što veći omjer u korist seedera, to bolje!
najbolje MiniNova i TPB.
Ja bi molio ako netko zeli poslat mi pozivnicu za neki dobar privatni torrent namijenjen prvenstveno filmovi...
ovo je moj mail: zorozoki@gmail.com
Ja bi molio ako netko zeli poslat mi pozivnicu za neki dobar privatni torrent namijenjen prvenstveno filmovi...
ovo je moj mail: zorozoki@gmail.com
Meni je najbolji iptorrents, sličan Torrentleechu al lakše upast u njega
nas privatni tracker torrenthr gdje je uvijek ekipa spreman pomoci , torrentdamage,tvtorrents,zamunda
i naravno svi znaju da je najbolji tracker torrentleach ali i u zadnje vrijeme BitMe (nazalost za ova dva se treba potruditi za pozivnicu)hehe usput bi zamolio ako im koja dobra dusa da mi posalje na email
meni su najbolji oni torrenti gdje mogu varat na ratiu xD
meni su najbolji oni torrenti gdje mogu varat na ratiu xD
ne znam dal je još otvoren na registracije ali TorrentBytes je zakon.
Ima brdo stvari za skidati, a svako malo se pojave posebni veliki "paketi" (npr. svi filmovi nekog glumca, cijele sezone najpoznatijih serija i sl.) koji su označeni kao FREE LEECH tj. računa se samo upload, a brzina downloda je još uvijek relativno visoka
Također nekad daju free leech periode oko blagdana, (npr. od 25.12.2008 do sredine 1. mjeseca 2009 je bio free leach na apsolutno sve)
Tako da svarno nije problem održavati ratio.
A također podržava SSL protokol koji bi mogao zanimati one koji bi skidali na npr. fakultetu, a zločesti admin je pokušao blokirati skidanje s torrenta
Pretrazuje skoro sve torrent stranice.
definitivno torrent stranice su te koje pretrazuju sve torrente - ima da nades sto ti srce zeli...
meni najdraza go-torrent.com
imaju i ludi toolbar pa mozes traziti torrente i dok nisi na stranici i cak direktno pretrazivanje titlova ludooooooo
Zar su uopste dopustene take teme poput ove uvezi torrenta i pirata?
meni su najbolje
piratebay
mininova
torrenttz
www.torrentleech.org No1
Od public TPB i Mininova.
najbolje:
demonoid
funfile
sumotorrent
Isohunt one & only :P
Danas sam napravio jednu stranicu u vezi torrenta pa je bila izbrisana da odma velim u startu ne trazim da razmjenjujemo neku igricu ili neznam sto samo me zanima koja je najbolja stranica za skidanje HD filmova i kako dobiti pozivnicu za neki torrent sajt ?
meni su najbolje
piratebay
mininova
torrenttz

meni su najbolje
piratebay
mininova
torrenttz

nije najbolja, ali dosta dobra pogotovo koji vole filmove za odrasle RARBG. Tko nije probao neka svakako proba.
Isohunt one & only :P
Samo dobar je i ThePirateBay, ima dosta toga, na to mislim .)
meni su najbolje
piratebay
mininova
torrenttz

Ova potonja je najbolja, ima sve, ne trebaš imati ratio od 1.0 i sl gluposti nego 0.4 (neće te izbaciti nego imaš 3 warna da popraviš, IP nikad ne banaju), brzine su odlične, evo link za registraciju
meni su isohunt i torrentreactor..
na njima se skoro sve nađe,ak ne onda imaš tu pa ti traži http://www.torrents.to/