Ja imam demonoid account (ne mogu nikoga pozivati jer sam ja pozvan) i nije mi ništa specijalan....
Definitivno torrentlech.org.
Skida uvijek punom brzinom , veliki broj seddersa tako da je
jako tesko drzati ratio pa ako nisi voljan placati brzo ti zatvore racun.
Imam par pozivnica pa ako neko ima za ponuditi neku drugu neka se javi.
Definitivno torrentlech.org.
Skida uvijek punom brzinom , veliki broj seddersa tako da je
jako tesko drzati ratio pa ako nisi voljan placati brzo ti zatvore racun.
Imam par pozivnica pa ako neko ima za ponuditi neku drugu neka se javi.
SRY nema vise , jednu sam poslao a druga neka ceka u rezervi.
Nadam se da ako uspijete nebaviti pozivnice da necete varati i da
pazite na ratio jer su jako rigorozni i zatvaraju racun i onome koji vas je pozvao.
.... jer su jako rigorozni i zatvaraju racun i onome koji vas je pozvao.
Ja imam demonoid account (ne mogu nikoga pozivati jer sam ja pozvan) i nije mi ništa specijalan....
Jesi placao ili si odrzavao ratio ???
Ja sam probao odrzavati ratio ali sam brzo skuzio
da je to gotovo nemoguce posto sam skidao hrpu stvari.
.... jer su jako rigorozni i zatvaraju racun i onome koji vas je pozvao.
Jesi placao ili si odrzavao ratio ???
Ja sam probao odrzavati ratio ali sam brzo skuzio
da je to gotovo nemoguce posto sam skidao hrpu stvari.
Nitko ne voli žicare, ali nekada je potrebno i to...
MOLIM BILO KOGA SA BILO KAKVOM POZIVNICOM ZA BILO KOJU PRIVATE TORRENT STRANICU....(ne biram, uploudam, bio bih zahvalan)
BUG Forever!!
MOLIM BILO KOGA SA BILO KAKVOM POZIVNICOM ZA BILO KOJU PRIVATE TORRENT STRANICU....(ne biram, uploudam, bio bih zahvalan)
ak tko ima pozivnicu za what.cd, pm, imam podosta pozivnica za razne sajtove(ne suga poput demonoida) za razmijenit
Ja sam na demonoidu, nemam pozivnica, i nije mi nesto, sporo dosta....
ak tko ima pozivnicu za what.cd, pm, imam podosta pozivnica za razne sajtove(ne suga poput demonoida) za razmijenit
isohunt/mininova uglavnom.
Demonoid je masu spor u zadnje vrijeme :(
pa torrentz.com je perfect. pretražuje sve stranice na svijetu koje sadrđetorrente.
iso hunt
mininova
Demonoid je kvazi privatan server. Jedino po čemu je poseban je to što se teško registirirati na njega (samo preko pozivnice ili u određeno vrijeme). A usto, na Demonoidu ne treba održavati ratio, neće vas kickati...
Ali, da ne bude sve peachy, pobrinuli su se public sajtovi. Probajte skinuti koje torrente s, recimo, ThePirateBaya... Vidjet ćete da većina ima trackere inferno.demonoid bla bla. Taj tracker je tracker s Demonoida... Tu dolazimo do jednostavnog zaključka kako se na public torrent sajtu kao npr. na TPB-u ima trackera s Demonoida, a iz toga proizlazi još jednostavniji zaključak da torrenti s public sajtova nisu sporiji od torrenta s Demonoida, nego imaju podjednaku brzinu.
Nemojte ni očekivati puno od Demonoida, ja imam account na njemu, ali ga ne koristim zato što mi ne treba (nije baš pregledan). A općenito su mi privatni torrent sajtovi bezveze, dobiješ veću brzinu ili za pare ili za to da trebaš trošiti više internet prometa (nemam flat), a ionako mi se na public serverima brzina često penje i do 200 kB/s, mog maximuma.
Ja i dalje sve što god poželim uredno pronalazim i pocuclam preko PB-a (the pirate bay), tak da saqm s njima jaaaaako zadovoljan
:D
da, piratebay je jako dobar od ovih public trackera..
nego.. imam pitanje.
kak stoje ovi "balkanski" sajtovi sa popularnijim dvd-ima? jel se može naći kaj sa hr titlovima?

Nije torrent ali je tovar stranica i još je u funkciji
torrent-damage + RatioMaster = WIN
Imam i pozivnice ali ih ne dajem, jer kickaju i onog tko ih dadne ako se ratio ne održaje.
Nije torrent ali je tovar stranica i još je u funkciji
jel itko koristi bittorent?