Da, to je malo zeznuto jer oni gledaju kako si do sada prodavao i tek ti onda dižu limiti. Postoji neki link ali ne znam da li to radi.
Ako ništa, prodavaj malo po malo dok ti ne pusti veći limit.
Da, to je malo zeznuto jer oni gledaju kako si do sada prodavao i tek ti onda dižu limiti. Postoji neki link ali ne znam da li to radi.
Ako ništa, prodavaj malo po malo dok ti ne pusti veći limit.
e tu je sad isto problem jer se takve stvari u hrvatskoj prodaju 1 komad u godini i to je pitanje dal se proda, pa sam zato krenuo sa prodajom na ebayu. vidim da neke firme iz njemacke isto tako prodaju i vjerojatno imaju limit po 50-100000$
Nisam nikad nista narucivao iz evrope pa me zanima je l ovo stvarna postarina 2 dolara
http://www.ebay.co.uk/itm/231001264892
I za koliko ovo moze stici u BIH?
2 funte i dolazi to za nekih 10tak dana....
Koju kunu ćeš možda uštedjeti, ali ništa što sam dosad vidio nije bilo vrijedno čekanja. Klasika - nude se stari i/ili neatraktivni modeli za koje napišu visoku cijenu (pitanje je je li bila tako visoka i kad je model ušao na tržište), pa je onda prekriže i onda ti kao kupuješ ekstra povoljno, a zapravo kupuješ po realnoj ili minimalno sniženoj cijeni. A posebno su smiješni oni "snap" dealovi gdje kakti prodaju određen broj komada za pola cijene. Naravno da ništa ne možeš upecati na tome i ujedno ne znaš je li zapravo itko išta tako i kupio. Možda bude na Amazonu kakvih OK dealova? Znam da je jedan forumaš preko Amazona relativno povoljno kupio SanDiskov SSD. Uglavnom, ne nadaj se "must buy" ponudama.
Na amazonu bude suepr dealova koji stvarno i jesu to... Ja sam kupio kindle 20 Eur ispod cijene a bilo ih je i po 40 eur ispod cijene... amazon se ne zaz sa takvim stvarima.... A sto ti kazes bombarduju me mailovima sa svih mogucih stranica ali apsolutno nista vrijedno cekanja....
Može li mi netko objasniti koja je razlika u shippingu između Unregistered Air Mail i Registered Air Mail.
Može li mi netko objasniti koja je razlika u shippingu između Unregistered Air Mail i Registered Air Mail.
Pročitaš FAQ pa ćeš saznati što znači registered mail (a saznat ćeš još i hrpu drugih korisnih informacija): http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-carinjenje-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx
otkad jebaj nudi izbor prilikom placanja direkt sa kartica ili pay pal
Otkad ebay i paypal nisu više jedna firma...
Nudi samo na papiru. Bar kad sam zadnji put probao. (govorim o Maestro - ne pada mi na pamet negdje drugdje ostavljati broj kreditne kartice)
Jel se meni čini ili se netko (kineska ili naša pošta) jako, jako usporio? Čekam 5-6 paketa već par tjedana. Do sad je stizalo u roku od 15 dana, ovih par je negdje zapelo već 25+.
Sezona poklona? Čak su me tri sellera pitala je li stiglo...
Jel se meni čini ili se netko (kineska ili naša pošta) jako, jako usporio? Čekam 5-6 paketa već par tjedana. Do sad je stizalo u roku od 15 dana, ovih par je negdje zapelo već 25+.
Da, izgleda da je ranije počelo...
Nudi samo na papiru. Bar kad sam zadnji put probao. (govorim o Maestro - ne pada mi na pamet negdje drugdje ostavljati broj kreditne kartice)
ma maestro ti nigdje na netu ne prolazi...samo visa - electron i mastercard
Ja isto čekam paket već duže vrijeme, ovo mi je odgovorio seller:
"Recently many parcels postpone,one seller send battery and the battery explode in the plane, and one seller send tear bomb, the custom check it out.They are dangerous. the Custom check one parcel by one parcel, all of this resulting in longer delivery times and postpone for some items"
Nemoj samo da ti prodje rok za otvaranje case.... Znaju oni odavno da baterije ne idu u avion tako da mi ovo djeluje kao los izgovor....
Poslao sam carini u zagrebu racun pdf i pcp broj na mail carini,dobio odgovor na mail o zaprimanju.. ali sada su mi opet poslali zahtjev(isto pismo ko i prvi put) kao racun sam im poslao pdf potvrde placanja sa gmaila i pcp broj. nezz sta im fali.. pokusavam ih dobit telefonski al nista..
Sta napravit? pozz!
ma maestro ti nigdje na netu ne prolazi...samo visa - electron i mastercard
Maestrom od ZaBe kupujem preko AliExpressa.
Poslao sam carini u zagrebu racun pdf i pcp broj na mail carini,dobio odgovor na mail o zaprimanju.. ali sada su mi opet poslali zahtjev(isto pismo ko i prvi put) kao racun sam im poslao pdf potvrde placanja sa gmaila i pcp broj. nezz sta im fali.. pokusavam ih dobit telefonski al nista..
Pod istim pismom misliš da je ista oznaka pošiljke navedena u pismu, znači da je 100% sigurno da se odnosi na istu pošiljku?
Možda se onda tvoj e-mail negdje "zagubio" kod njih. Da nešto ne štima mailom koji si im poslao onda bi ti valjda odgovorili putem e-maila, a ne da ti ponovno šalju pismo za dostavu računa.
Jel ima netko iskustva sa prodajom preko ebaya da mi to opiše korak po korak. Prodao bih slušalice. Dosad sam kupovao preko ebaya sa paypalom. Kreirao sam i UPS account jer bi preko nih išlo slanje.
Uglavnom prek ebaya sam došao dovde i nije mi jasno kaj bi tu trebao izabrati za shipping. Ebay mi kaže flat rate jer nisam iz US. Odakle bi ja znao koliko će buyera koštat shipping. To bi trebao UPS naplatit ovisno lokaciji.
Moze pitanje zasto bi to radila??????????
Nemoj. Registriraj se na PayPal i plaćaj preko PayPala.
Nisam dugo imao potrebu za escelate opcijom u paypal..otvorio sam request i danas je isteklo,pa ako mi mozete reci di se otvori opcija za escelate?jel paypal posalje na mail ili ja moram negdje uci...
Sve sam pretrazio i nigdje nema escelate opcije...hoce li me obavjetiti mailom ili sta?da li itko zna sta moram narpaviti...gdje tocno uci?