eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.403
|
čitano: 5.409.425
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: eBay - pitanja i odgovori

Da, to je malo zeznuto jer oni gledaju kako si do sada prodavao i tek ti onda dižu limiti. Postoji neki link ali ne znam da li to radi.

Ako ništa, prodavaj malo po malo dok ti ne pusti veći limit.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
8 godina
neaktivan

e tu je sad isto problem jer se takve stvari u hrvatskoj prodaju 1 komad u godini i to je pitanje dal se proda, pa sam zato krenuo sa prodajom na ebayu. vidim da neke firme iz njemacke isto tako prodaju i vjerojatno imaju limit po 50-100000$

9 godina
neaktivan

Nisam nikad nista narucivao iz evrope pa me zanima je l ovo stvarna postarina 2 dolara

http://www.ebay.co.uk/itm/231001264892

I za koliko ovo moze stici u BIH?

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2016 17:05 (Sasa83).

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

2 funte i dolazi to za nekih 10tak dana....

11 godina
neaktivan
Da čekam ovaj 11.11?
Jel su tu stvarno veliki popusti ili?

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Jimmy Lenard kaže...
Da čekam ovaj 11.11?
Jel su tu stvarno veliki popusti ili?

Koju kunu ćeš možda uštedjeti, ali ništa što sam dosad vidio nije bilo vrijedno čekanja. Klasika - nude se stari i/ili neatraktivni modeli za koje napišu visoku cijenu (pitanje je je li bila tako visoka i kad je model ušao na tržište), pa je onda prekriže i onda ti kao kupuješ ekstra povoljno, a zapravo kupuješ po realnoj ili minimalno sniženoj cijeni. A posebno su smiješni oni "snap" dealovi gdje kakti prodaju određen broj komada za pola cijene. Naravno da ništa ne možeš upecati na tome i ujedno ne znaš je li zapravo itko išta tako i kupio. Možda bude na Amazonu kakvih OK dealova? Znam da je jedan forumaš preko Amazona relativno povoljno kupio SanDiskov SSD. Uglavnom, ne nadaj se "must buy" ponudama.

11 godina
neaktivan
Vidio sam na jednom artiklu 5 KM uštede,a ukupna cijena je 30.
Ipak ću čekat do petka, ništa me ne košta.
9 godina
odjavljen

Na amazonu bude  suepr dealova koji stvarno i jesu to... Ja sam kupio kindle 20 Eur ispod cijene a bilo ih je i po 40 eur ispod cijene... amazon se ne zaz sa takvim stvarima.... A sto ti kazes bombarduju me mailovima sa svih mogucih stranica ali apsolutno nista vrijedno cekanja....

15 godina
eBay - pitanja i odgovori

Može li mi netko objasniti koja je razlika u shippingu između Unregistered Air Mail i Registered Air Mail.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
dasa69 kaže...

Može li mi netko objasniti koja je razlika u shippingu između Unregistered Air Mail i Registered Air Mail.

Pročitaš FAQ pa ćeš saznati što znači registered mail (a saznat ćeš još i hrpu drugih korisnih informacija): http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-carinjenje-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx

12 godina

otkad jebaj nudi izbor prilikom placanja direkt sa kartica ili pay pal

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
GSP kaže...

Otkad ebay i paypal nisu više jedna firma...

Svi smo mi Mentalist.
17 godina
moderator
GSP kaže...

Nudi samo na papiru. Bar kad sam zadnji put probao. (govorim o Maestro - ne pada mi na pamet negdje drugdje ostavljati broj kreditne kartice)

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2016 18:56 (mbaksa).
16 godina
odjavljen

Jel se meni čini ili se netko (kineska ili naša pošta) jako, jako usporio? Čekam 5-6 paketa već par tjedana. Do sad je stizalo u roku od 15 dana, ovih par je negdje zapelo već 25+.

Sezona poklona? Čak su me tri sellera pitala je li stiglo...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2016 20:58 (Sum_of_all_fears).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Jel se meni čini ili se netko (kineska ili naša pošta) jako, jako usporio? Čekam 5-6 paketa već par tjedana. Do sad je stizalo u roku od 15 dana, ovih par je negdje zapelo već 25+.

Da, izgleda da je ranije počelo...

Svi smo mi Mentalist.
12 godina
mbaksa kaže...
GSP kaže...

Nudi samo na papiru. Bar kad sam zadnji put probao. (govorim o Maestro - ne pada mi na pamet negdje drugdje ostavljati broj kreditne kartice)

ma maestro ti nigdje na netu ne prolazi...samo visa - electron i mastercard

14 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Ja isto čekam paket već duže vrijeme, ovo mi je odgovorio seller:

"Recently many parcels postpone,one seller send battery and the battery explode in the plane, and one seller send tear bomb, the custom check it out.They are dangerous. the Custom check one parcel by one parcel, all of this resulting in longer delivery times and postpone for some items"

9 godina
odjavljen

Nemoj samo da ti prodje rok za otvaranje case.... Znaju oni odavno da baterije ne idu u avion tako da mi ovo djeluje kao los izgovor....

13 godina
neaktivan

Poslao sam carini u zagrebu racun pdf i pcp broj na mail carini,dobio odgovor na mail o zaprimanju.. ali sada su mi opet poslali zahtjev(isto pismo ko i prvi put) kao racun sam im poslao pdf potvrde placanja sa gmaila i pcp broj. nezz sta im fali.. pokusavam ih dobit telefonski al nista.. 

Sta napravit?  pozz!

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
GSP kaže...
mbaksa kaže...
GSP kaže...

ma maestro ti nigdje na netu ne prolazi...samo visa - electron i mastercard

Maestrom od ZaBe kupujem preko AliExpressa. 

4L4N kaže...

Poslao sam carini u zagrebu racun pdf i pcp broj na mail carini,dobio odgovor na mail o zaprimanju.. ali sada su mi opet poslali zahtjev(isto pismo ko i prvi put) kao racun sam im poslao pdf potvrde placanja sa gmaila i pcp broj. nezz sta im fali.. pokusavam ih dobit telefonski al nista..

Pod istim pismom misliš da je ista oznaka pošiljke navedena u pismu, znači da je 100% sigurno da se odnosi na istu pošiljku?

Možda se onda tvoj e-mail negdje "zagubio" kod njih. Da nešto ne štima mailom koji si im poslao onda bi ti valjda odgovorili putem e-maila, a ne da ti ponovno šalju pismo za dostavu računa.

16 godina

Jel ima netko iskustva sa prodajom preko ebaya da mi to opiše korak po korak. Prodao bih slušalice. Dosad sam kupovao preko ebaya sa paypalom. Kreirao sam i UPS account jer bi preko nih išlo slanje.

Uglavnom prek ebaya sam došao dovde i nije mi jasno kaj bi tu trebao izabrati za shipping. Ebay mi kaže flat rate jer nisam iz US. Odakle bi ja znao koliko će buyera koštat shipping. To bi trebao UPS naplatit ovisno lokaciji. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2016 14:02 (bruno03).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Citala sam da za neke narudžbe je moguće platiti i w.unionom.
Zna li neko koliko je to pouzdano! ?

Hvala

0 1 hvala 0
9 godina
odjavljen

Moze pitanje zasto bi to radila??????????

9 godina
neaktivan
Ti trazis kolko kosta shipping za neku drzavu i ti dodas cijenu shippinga ,pitas ups i dodas ak je za svaku drzavu drugacije (ides calculated) a ako je ista cijena onda flat rate
Potpis
17 godina
moderator
Luciana talic kaže...
Citala sam da za neke narudžbe je moguće platiti i w.unionom.
Zna li neko koliko je to pouzdano! ?

Nemoj. Registriraj se na PayPal i plaćaj preko PayPala.

10 godina
neaktivan
Pozdrav
Naručio sam naušnice vrijednosti 1 kanadski dolar jos 2.10.2016 .Kao sto vidite na slici piše da je u hrvatsku ušlo jos 15.10 ?!!sad je 16.11 i jos nisu došle ...Rijesenje ?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
EDIT :evo tracking number

0 0 hvala 0
15 godina

Nisam dugo imao potrebu za escelate opcijom u paypal..otvorio sam request i danas je isteklo,pa ako mi mozete reci di se otvori opcija za escelate?jel paypal posalje na mail ili ja moram negdje uci...

15 godina

Sve sam pretrazio i nigdje nema escelate opcije...hoce li me obavjetiti mailom ili sta?da li itko zna sta moram narpaviti...gdje tocno uci?

16 godina
vidi na youtube kako
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice