eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.403
|
čitano: 5.395.419
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: eBay - pitanja i odgovori
Monopol kaže...
Liverpool1892 kaže...
Monopol kaže...

Dok vam ovo piše nije dobro:

9/20/2011 8:13:00 AM CROATIA 10004 ZAGREB CARINA Record item customs information (Inb) Retention reason : Invoice missing

{#}

Nema računa, morat ćeš im faksirati

Vraga opalit će me po novčaniku, morati ću znati sa : di ste kolege pa kriza je di još carina. {#}

Sta ako je kolegica? {#}

Nothing lasts forever
15 godina
neaktivan
eBay - pitanja i odgovori

Evo ovako.

Ja san kupia majicu, došla je danas, ali mi neodgovara veličina. Istina, naručia san L, L je i došla, ali sad vidin da je neka malo veća "verzija" L veličine tako da je velika,, ja bi M. Jel se može tu išta napravit?

Da pitan prodavača? A prije toga, da mu ostavin feedback?

HOĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 21:09 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jbg sad kako ce ti pomoc, ako vracas majcu kosta boli glava.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
dr. zlo kaže...

Evo ovako.

Ja san kupia majicu, došla je danas, ali mi neodgovara veličina. Istina, naručia san L, L je i došla, ali sad vidin da je neka malo veća "verzija" L veličine tako da je velika,, ja bi M. Jel se može tu išta napravit?

Najvjerojatnije piše u opisu što možeš napraviti, tj. da li možeš vratiti ili sl. A i najbolje ti je njega kontaktirati.

Mada, on nije ništa krivo napravio, tak da ti jedino vraćanje dolazi u obzir (ako prihvaća), a to se baš i ne isplati.

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 21:15 (denix).
15 godina

http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-NP-R70-LAPTOP-MOTHERBOARD-SPARES-GFX-NOT-WORK-/130578415608?_trksid=p4340.m444&_trkparms=algo%3DPI.WATCH%252BCRX%26its%3DC%252BS%26itu%3DUCC%252BSI%252BUA%252BLM%252BLA%26otn%3D15%26po%3D%26ps%3D63%26clkid%3D2919914446215043217#shId

ovako.. moj engleski nije baš najbolji pa ako mi može tko reći je li ova matična ispravna? vidim da piše da grafička ne valja, ali to bih zamjenio jer je meni samo matična otišla.. i ako ne piše na popisu šalje li u Hrvatsku, bi li htio poslati? ako netko ima iskstva sa nečim sličnim..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kratos091 kaže...

http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-NP-R70-LAPTOP-MOTHERBOARD-SPARES-GFX-NOT-WORK-/130578415608?_trksid=p4340.m444&_trkparms=algo%3DPI.WATCH%252BCRX%26its%3DC%252BS%26itu%3DUCC%252BSI%252BUA%252BLM%252BLA%26otn%3D15%26po%3D%26ps%3D63%26clkid%3D2919914446215043217#shId

ovako.. moj engleski nije baš najbolji pa ako mi može tko reći je li ova matična ispravna? vidim da piše da grafička ne valja, ali to bih zamjenio jer je meni samo matična otišla.. i ako ne piše na popisu šalje li u Hrvatsku, bi li htio poslati? ako netko ima iskstva sa nečim sličnim..

Nejde u HR + ovo je aukcija.

15 godina

pa što ima veze ako je aukcija? ne vjerujem da će se puno ljudi otimati za to.. heh..

a ispravnost? 

17 godina
kratos091 kaže...

pa što ima veze ako je aukcija? ne vjerujem da će se puno ljudi otimati za to.. heh..

a ispravnost? 

već ti je napisao da ne šalje k nama

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
15 godina

ok.. hvala na odgovorima.. ma lik mi kod nas traži 1400 kn da naruči matičnu.. ostaje stari lap gdje je.. {#}

15 godina
dr. zlo kaže...

Evo ovako.

Ma šta kompliciraš, udebljaj se par kila i majica ce bit taman

15 godina
denix kaže...
kratos091 kaže...

a ispravnost? 

već ti je napisao da ne šalje k nama

ja sam ipak poslao upit i evo što mi je odg.. {#}

"Hi, no problem..cost will be the international price as it is a large box." 

14 godina

Dosao mi je item iz USA. Na IPS trackingu pise da nedostaje racun. Jel mogu ja nazvat carinu da to sto prije rijesimo ili moram cekat njihov poziv ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jučer su na carini imali kontrolu zato su ti gledali paket! :( Da nazovi ih i pitaj.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Mozes nazvati carinu i pogadjati broj carinske primke :)

Naravno da moras cekati poziv doma, pa nije samo tvoj paket stigao na carinu, pa eto cekaju da nazoves.

14 godina
neaktivan
Ne treba platiti 9,50 kn njihov poziv, po imenu i track broju znaju koji je njegov pakat. Ja iz principa odbijem njihov poziv nisam lud da placam 9,50.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Rekli su mi da moram cekat neki poziv od carine bla bla... Platio sam sugavu posatrinu 230 kuna, a dok dobijem taj poziv proci ce mjesec dana otkad je poslan item{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nanek kaže...

Rekli su mi da moram cekat neki poziv od carine bla bla... Platio sam sugavu posatrinu 230 kuna, a dok dobijem taj poziv proci ce mjesec dana otkad je poslan item{#}

Taj poziv se dobije čim predmet dođe na carinu, otiđi tamo do Branimirove pa ih muči.

17 godina
neaktivan
Monopol kaže...
Ne treba platiti 9,50 kn njihov poziv, po imenu i track broju znaju koji je njegov pakat. Ja iz principa odbijem njihov poziv nisam lud da placam 9,50.

i kako onda iz principa dobijes svoju posiljku?

nanek kaže...

cekas poziv koji kosta 9,50...

nakon toga sa pozivom i racunom od paypala ides kod njih ili im faksiras, platis sta moras i onda opet cekat postara da ti donese...

potpis :D
14 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
Monopol kaže...

Dobar dan, dali je kod Vas pošiljka pod ovim brojem? Je, nedostaje račun! OK, evo vam račun dajte mi pošiljku.

17 godina
neaktivan
Monopol kaže...
Hacker-ri kaže...
Monopol kaže...

Dobar dan, dali je kod Vas pošiljka pod ovim brojem? Je, nedostaje račun! OK, evo vam račun dajte mi pošiljku.

pod koji brojem ako broj pise na pozivu za carinu?

objasni da znaju i drugi...

14 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

pod koji brojem ako broj pise na pozivu za carinu?

objasni da znaju i drugi...

Unesite broj pošiljke naveden u gornjem desnom kutu Potvrde o primitku (bez razmaka, npr. EA123456789HR),
a nakon toga pritisnite tipku "Submit". /
Enter the item number you want to track from Receipt (e.g. EA123456789HR), and then click "Submit".

Ili po imenu bar je tako kada sam ja išao prolazilo...

15 godina

To je broj posiljke, nije isto kao i broj carinske primke.

Ali da, mozes se napraviti pametan pa doci tamo... i onda ce te poslati doma po broj :)

U Zg. na carinskoj posti carinici rade u 4 sobe. Ti kreni kucati redom dok ne nadjes nekog tko je dobre volje da te ne istera odmah van :)

14 godina
neaktivan
Wespen kaže...

To je broj posiljke, nije isto kao i broj carinske primke.

Ali da, mozes se napraviti pametan pa doci tamo... i onda ce te poslati doma po broj :)

U Zg. na carinskoj posti carinici rade u 4 sobe. Ti kreni kucati redom dok ne nadjes nekog tko je dobre volje da te ne istera odmah van :)

Dobro plačajte 9,50 i super. Ja odem tamo i sve sredim...

14 godina

Kontaktirao sam sellera i pitao ga zasto nije stavio racun...rekao mi je da je stavio 3 kopije racuna u paket. Jel to znaci da na carini nisu otvarali paket ili su nasli racun i cijena im je sumnjiva ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sumljivo im je, moraš poslati račun.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
nanek kaže...

Kontaktirao sam sellera i pitao ga zasto nije stavio racun...rekao mi je da je stavio 3 kopije racuna u paket. Jel to znaci da na carini nisu otvarali paket ili su nasli racun i cijena im je sumnjiva ?

ja jos ni u jednom paketu nisam nsasao racun tako da ono..

a kupovao sam svasta...

smao pise vrijednost na paketu kod slanja koliko kosta...

14 godina

Ne vjerujem da bi mi lik lagao. Ima skoro 10 tisuca prodaja i 99.6 % positive feedback. Nema veze. Nije vise ni bitno.

14 godina
neaktivan
nanek kaže...

Ne vjerujem da bi mi lik lagao. Ima skoro 10 tisuca prodaja i 99.6 % positive feedback. Nema veze. Nije vise ni bitno.

Meni su stavili račun kada sam ih zamolio, jesi im poslao ili?

14 godina

Rekao sam mu da stavi. Jos mi je ponudio da stavi manju cijenu na racun na sto sam i pristao. Cijenu je umanjio za 20 $ nisam stel vece umanjenje. Umjesto 150 $ stavio je 130$ . Nebi rekao da na carini znaju da taj sat dode bas 150$, a ne 130$...

14 godina
neaktivan
nanek kaže...

Rekao sam mu da stavi. Jos mi je ponudio da stavi manju cijenu na racun na sto sam i pristao. Cijenu je umanjio za 20 $ nisam stel vece umanjenje. Umjesto 150 $ stavio je 130$ . Nebi rekao da na carini znaju da taj sat dode bas 150$, a ne 130$...

Ako nisu sigurni kolko košta pogledaju, također 130 je puno previše.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice