Može li mi netko preporučiti neku trkaču igricu da se igra sa volanom.
Tek danas sam kupio volan pa neznam , HVALA !
Može li mi netko preporučiti neku trkaču igricu da se igra sa volanom.
Tek danas sam kupio volan pa neznam , HVALA !
GRID, NFS Shift..
Od igrica, preporučam ti one sa fejsbuka.....
ja preporucujem nfs mostwanted
i ja je vozim sa volanom
neces se pokajati ako je instaliras
Shift, DIRT 2, GRID od arkada/simulacija..
Ako hoćeš baš čiste simulacije onda Live for speed, rFactor, Richard Burns Rally..
GTR 2
NFS Shift...........
NFS Most Wanted..........
Grid........
NFS Underground 2..........
I tako te..........
NFS Hot Prsuit 2
Jest da je starija ali nju mi je užitak vozit na volan od arkada.
I još staviš manualne brzine.
stvarno ne kontam kako sva raja misli samo na to...
SAMO NFS Shift znate igrat....
imas pored nfsova..gridova....
jos jednu igru koja je prejaka a izaci ce i nastavak
igra se zove TEST DRIVE UNLIMITED 90 auta + motori
ja je igram na Canon CNG GW2 i vjeruj mi neces se pokajati ako je instaliras.. igra nije nesto sto se napucavanja tice kao sto je nfs ali je simulacija extraaaa.....
vozis se po otoku... otok ima 6000 milja puta a ti to moras sve prec da bi otkljucao jedno auto.. imash mnogo utrka.....
imas da vozis auta do odredjenih mjesta da bi zaradio para... da vozis pakete... da vozis ljude... sve u svemu igrica je 11/10
danas sam kupio volan menjac i papucice. isprobao sam na nfs most wanted sve mi radi ali papucice ne a ispravne su nzm sta da radim ?
danas sam kupio volan menjac i papucice. isprobao sam na nfs most wanted sve mi radi ali papucice ne a ispravne su nzm sta da radim ?
si dobro ukopco papucice u volan?
da sve sam lepo priveza i drive sam instalirao sve radi a gas kocnica e a ispravno je
skini si igru live for speed to ti je realna simulacija i tam provjeri dal radi.. samo u kontrolama moras prebacit na volan.
danas sam kupio volan menjac i papucice.
O kojem je volanu riječ ?
jetion valjda
jetion valjda
hah valjda
jesi kupio novi ili rabljeni?
a be radimi sad nov sam kupio imam garanciju 2 god nego trebale samo u kontrole da se namesti sta li sam se ja istripovao
a be radimi sad nov sam kupio imam garanciju 2 god nego trebale samo u kontrole da se namesti sta li sam se ja istripovao
znaci sad radi? (kolko sam te razumio)