Najgore igrice?

poruka: 409
|
čitano: 80.951
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Najgore igrice?

¸OK istina mafia 1 je najbolja stvar koju sam ikad igrao , ali je tehnološki nazadnija od npr mafie 2 tako da je mafia 2 jednostavno bolja igra, iako nisam u igranju uzivao ni pola mafie 1.

Kvalitetu igre određuješ po tehnikalijama?! *facepalm*

Rest my case.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
neaktivan
Najgore igrice?

Meni je cryostasis najgora igra koju sam ikada igrao. Svega deset minuta je bila na mom računalu. Inače imam naviku proč svaku igru koju imam doma, no na ovu se nisam mogao nikako prisiliti.

I'll be back
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Najgore igrice?

nemos usporedivat nesto iz 2005 i 2010,,to je 5 godina razlike,,i svako ima svoj ukus!!rasprava gotova,, EDIT: za sve ove sta se svadaju proslih 30 postova

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 15:06 (zoharbizo).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
athlon64 kaže...
The Unforgiven kaže...
athlon64 kaže...

¸OK istina mafia 1 je najbolja stvar koju sam ikad igrao , ali je tehnološki nazadnija od npr mafie 2 tako da je mafia 2 jednostavno bolja igra, iako nisam u igranju uzivao ni pola mafie 1.

Nemoj nas nasmijavati :S

Tehnicki gledano Mafia 2 je bolja, zasto? grafika, fizika....... a Mafia 1: gameplay, prica, atmosfera, a i realnost je dosta dobra

Tako da, bez obzira sto je Mafia 2 nova igra..... Mafia 1 mi je i dalje puno bolja od dvojke, to je ujedno i jedna od najbojih igara 21 stoljeca. Mafia 2 nije losa, ali jedinici nije ni do koljena.... tebi je ocigledno samo grafika bitna, f*** that

Ma nemoj, svi veličat tu Mafiu 1 kao da je vrhunac gaminga.. A igra je po meni dosadna. Kao prvo stvar na koju se najviše prigovaralo u Mafi-i 2 je duga vožnja. Daj molim te, pa u Mafi-i 1 cijeli smisao igre je voziti se od jedne točke do druge, uz to imaš iritantnu policiju koja te lovi čim malo pređeš na kolnik, te ljude koji skaču pod auto. I onda nakon što se navoziš pola sata, neki kreten ti skoči pod auto te policija dođe i uroka te.

A po meni kad usporediš pricu prvog i drugog dijela Mafie, i po tome je druga bolja. Prvi dio ima tmurnu priču koja me baš oneraspoloži, nema ni malo humora, a to mi uvelike smeta. Svi koji su igrali Mafiu 2 znaju da atmosferi igre pridonosi lik Joe koji je sam po sebi legenda. A to što kažeš da grafika nije bitna, pa koga ti lažeš?

Ovo je samo moje mišljenje nema potrebe za svađati se oko toga...

Zeppe :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 15:26 (Zeppe).
16 godina
microman kaže...

Meni je cryostasis najgora igra koju sam ikada igrao. Svega deset minuta je bila na mom računalu. Inače imam naviku proč svaku igru koju imam doma, no na ovu se nisam mogao nikako prisiliti.

Tako i ja, prelazim sada SNES i PSone igre koje prije nisam mogao preci valjda zato sto sam bio mal dok sam ih igrao, jednostavno se ne mogu pomiriti s tim da neku igru nisam prosao ako sam ju vec nekada probao. Ta cryostasis po screenshotovima ne izgleda bas lose, trebao bih probati da joj vidim "drugo lice"

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 15:19 (lovac82).
16 godina
Najgore igrice?

ok je igra, vise kao penumbra s malo vise oruzja. ali sve u svemu, nista posebno.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

0 0 hvala 0
16 godina
Zeppe kaže...

Ma nemoj, svi veličat tu Mafiu 1 kao da je vrhunac gaminga.. A igra je po meni dosadna. Kao prvo stvar na koju se najviše prigovaralo u Mafi-i 2 je duga vožnja. Daj molim te, pa u Mafi-i 1 cijeli smisao igre je voziti se od jedne točke do druge, uz to imaš iritantnu policiju koja te lovi čim malo pređeš na kolnik, te ljude koji skaču pod auto. I onda nakon što se navoziš pola sata, neki kreten ti skoči pod auto te policija dođe i uroka te.

A po meni kad usporediš pricu prvog i drugog dijela Mafie, i po tome je druga bolja. Prvi dio ima tmurnu priču koja me baš oneraspoloži, nema ni malo humora, a to mi uvelike smeta. Svi koji su igrali Mafiu 2 znaju da atmosferi igre pridonosi lik Joe koji je sam po sebi legenda. A to što kažeš da grafika nije bitna, pa koga ti lažeš?

Ma nemoj ti, nije sad da se ne slazem s nicim, al ajde...

1. Ne moze se bas reci da je dosadna, ma raznih misija....

2. Ne znam ja tko je prigovrao dugoj voznji, ja nisam, pogotovo ako igra ima dobar soundtrack.... tako da, po tom pitanju mi ne smeta Mafia 2

3. Iritantna policija? po tome je igra samo realnija, i da, to nije sve....  zmigavci dok skreces, auti se realno ubrzavaju, kilometraza, tocis si gorivo, prelazak preko crvenog svjetla = policija te ganja, policija ti pise kazne, policija te nece odmah ubiti/uhititi ako joj stanes kao kod mnogih drugih igara (uhitit ce te ili ce ti naplatiti kaznu, ovisi kakav je prekrsaj), aute moras provaliti da bi usao u njih (nije svaki otvoren, opet, kao kod mnogih igara), kada se velikom brzinom zabijes u banderu/auto/zid i sl gubis HP.... jesam se raspisao? ha? no, vjerujem da sam jos pola stvari zaboravio

4. Da, tmurna prica... hmm ako je tmurna prica onda je prica losa? prica je tuzna, pogotovo pri kraju igre.... mene je isto tako prica kod Fahrenheita i Max Payne-a dotukla i uvelike oneraspolozila, ali prica je bas zbog toga dobra jer je imala neki utjecaj na mene, dodirnula mi je kako bi se ono reklo, dusu..... nije nuzan humor, volim ja i lijepe price i  ove s humorom, ali za promjenu volim vidjeti i ovakve: pocetak savrsen, na kraju ti zivot okrene leda

5. A ovo za grafiku, nigdje nisam rekao da nije bitna, pozeljna je, ali grafika ne govori nista o ukupnoj kvaliteti igre.... samo tehnicki gledano, grafika u Mafiji 2 je zbilja prekrasna, jedna od boljih u danasnje vrijeme

6. S obzirom da je ova Mafia 1 dostaaaaa stara igra, bezobrazno je reci da je to losa igra..... i da, igra Mafia 1 za PC i konzole se razlikuje po vise stvari, na PC-u je bolja

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
Zeppe kaže...

Ma nemoj ti, nije sad da se ne slazem s nicim, al ajde...

1. Ne moze se bas reci da je dosadna, ma raznih misija....

2. Ne znam ja tko je prigovrao dugoj voznji, ja nisam, pogotovo ako igra ima dobar soundtrack.... tako da, po tom pitanju mi ne smeta Mafia 2

3. Iritantna policija? po tome je igra samo realnija, i da, to nije sve....  zmigavci dok skreces, auti se realno ubrzavaju, kilometraza, tocis si gorivo, prelazak preko crvenog svjetla = policija te ganja, policija ti pise kazne, policija te nece odmah ubiti/uhititi ako joj stanes kao kod mnogih drugih igara (uhitit ce te ili ce ti naplatiti kaznu, ovisi kakav je prekrsaj), aute moras provaliti da bi usao u njih (nije svaki otvoren, opet, kao kod mnogih igara), kada se velikom brzinom zabijes u banderu/auto/zid i sl gubis HP.... jesam se raspisao? ha? no, vjerujem da sam jos pola stvari zaboravio

4. Da, tmurna prica... hmm ako je tmurna prica onda je prica losa? prica je tuzna, pogotovo pri kraju igre.... mene je isto tako prica kod Fahrenheita i Max Payne-a dotukla i uvelike oneraspolozila, ali prica je bas zbog toga dobra jer je imala neki utjecaj na mene, dodirnula mi je kako bi se ono reklo, dusu..... nije nuzan humor, volim ja i lijepe price i  ove s humorom, ali za promjenu volim vidjeti i ovakve: pocetak savrsen, na kraju ti zivot okrene leda

5. A ovo za grafiku, nigdje nisam rekao da nije bitna, pozeljna je, ali grafika ne govori nista o ukupnoj kvaliteti igre.... samo tehnicki gledano, grafika u Mafiji 2 je zbilja prekrasna, jedna od boljih u danasnje vrijeme

6. S obzirom da je ova Mafia 1 dostaaaaa stara igra, bezobrazno je reci da je to losa igra..... i da, igra Mafia 1 za PC i konzole se razlikuje po vise stvari, na PC-u je bolja

Nikad nisam imao namjeru reči da je Mafia 1 loša igra, pa to je igra na kojoj sam odrastao, ;)

Po meni je policija stvarno iritantna, jer ne mogu istrpiti to što me nonstop zaustavljaju, a čim ja izađem iz auta iživciram se i prst mi poleti za okidačem i nastane pokolj.. :D

Ni meni nije humor presudan, nego me stvarno priča dotukla. Zapitaš se kakav sve može biti život, kada ti svi okrenu leđa, ni Mafia 2 nije drukčija, isto je na kraju tužno (Joe :( ali ipak ima trunčice humora koji me uveseli.

Sve u svemu jedna i druga igra su uistinu odlične, no meni se ipak više sviđala dvojka.

15 godina
neaktivan
Najgore igrice?

Black Ops

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
puma_vkci kaže...

Black Ops

Ja od Avatara nisam nešto ni očekivao, igra je izašla u rekordnom vremenu..

A Black Ops je priča za sebe..

17 godina
Najgore igrice?

Definitivno Hellgate London...makar sam alergičan na ovaj naslov, jer pise "igrice", ali dobro. Hellgate London sam zbilja očekivao, i to je trebao biti zanmljiv FPS/RPG dobre razrade i priče, a na kraju je ispao mlaki, bugoviti poluproizvod. Šteta.

We are nothing but the stones to pave the way...

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ja često pljucam po "konzolaškim smećima", kako ih volim nazivati.

Znate ono, igra bude super na nekoj konzoli, a onda dođe na PC kao užasno nespretna konverzija, nemogućih kontrola, puna bugova itd.

To je meni najgore... kad se inače DOBRA igra ne može igrati...
14 godina
neaktivan
Najgore igrice?

COD MW2

NFS Carbon

NFS Pro Street

Medal of Honor(onaj novi)

Moj PC  
2 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
strebo55 kaže...

COD MW2

NFS Carbon

NFS Pro Street

Medal of Honor(onaj novi)

Nemoj mi vrijedati MW2 {#}

malada
14 godina
neaktivan
Najgore igrice?

Svi COD-ovi nakon četvorke

DIRT 2 nije toliko los koliko me razocarao naspram jednicie koja je bila istniski rally dozivljaj a dvojka, sva neka neuvjerljiva, mlaka, amerikanizirana... bojim se da će i DIRT3 biti takav

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

lol , ovo ti je totalni fail , mafia 1 ima najbolju priču koju sam ikad odigrao , pa plakao sam kad sam je zavrsio.

16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

lol , ovo ti je totalni fail , mafia 1 ima najbolju priču koju sam ikad odigrao , pa plakao sam kad sam je zavrsio.

Probaj onda i Final Fantasy X,tek ćeš tu propišati :))))

Ja jesam.

The world is full of people who talk the talk,but how many of us walk the walk?
16 godina
Najgore igrice?

Neznam da li je bilo, ali definitivno Avatar.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Najgore igrice?

Preforsirani simulatori 

- Silent Hunter 5, svida mi fora, radnja, okruzenje ali ona kretanja, pa "neoptimiziranost" vremena, hrpetina bugova... 

( Mislim nije najgora jer je recimo meni WOW bzvz jer ne volim te trolove i to, ali recimo da mi je Silent osto u losem sjecanju )

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Pročitaj pa komentiraj.. -.-

Ja ni u jednom trenutku nisam rekao da Mafia 1 ima lošu priču, pročitaj pa češ viditi..

Sad neznam tko je tu failao...

15 godina
neaktivan
Najgore igrice?

nazivati MAFIJU 1 najgorem igrom smijesno {#}

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Torp3do kaže...

nazivati MAFIJU 1 najgorem igrom smijesno {#}

Pa šta je s tobom, pročitaj šta sam pisao od početka...

14 godina
neaktivan
Najgore igrice?

U posljednjih godinu dana, definitivno, Sniper ghost warrior. Jednostavno nema dobre stvari koju bi naveo u korist ovog s....nja, osim demont.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 12:54 (drki).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Najgore igrice?

Dragon age 2. Poprilicno neocekivani smjer u kojem se razvila igra.

Sjecam se najava za nastavak. Tada sam stvarno mislio da ce ga jos unaprjedit... No my bad.

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Najgore igrice?

Far cry 2. Ima odlicnu grafiku  ali misije su komplicirane  s jednog kraja mape na drugi kraj {#}.

take no prisoners comrade!
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 14:20 (Kewin).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najgore igrice?

Najgora igrica koju sam ja u zadnje vrijeme igro je Just cause2...totalno bez veze...losa kopija GTA...te Need for speed pro street...Godfather 2 razocaranje....

Robi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
atiHD kaže...

Najgora igrica koju sam ja u zadnje vrijeme igro je Just cause2...totalno bez veze...losa kopija GTA...te Need for speed pro street...Godfather 2 razocaranje....

Kakve veze ima Just Cause 2 sa GTA osim što je sandbox,igre nisu nimalo slične po mom mišljenju.

The world is full of people who talk the talk,but how many of us walk the walk?
16 godina
neaktivan
Najgore igrice?

WoW. Samo zato sto mi je oduzeo pre pre pre previse zivota. {#}

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mislim po radnji to...krada auta i te spike na to sam mislio...

Robi
15 godina
Najgore igrice?

WoW mislim placati 200 kn-a ili kolko vec  da mozes igrati taj shit? {#}.

take no prisoners comrade!
Moj PC  
3 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice