Najgore igrice?

poruka: 409
|
čitano: 80.907
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: Najgore igrice?
lovac82 kaže...
athlon64 kaže...
D.N.R. kaže...

athlon64, Fanboy aj oladi' jel, to što ti dobivas erekciju na shiny shiny shiny eye candy od EA, ne znači da moraš vrijeđat nekoga kome se to isto ne sviđa. Za tvoju informaciju igrao sam i NFSU 1 i 2, MW i Carbon i

onda su mi fakat dopi*dili, prije nego sam htjeo nabavit ove igre sam gledao/čitao/informirao se na netu,i zaključio da sam to sve već vidio u nekoj sličnoj igri :P.

Za mene je NFS propao i točka. I za tvoju informaciju onda sam to sve igrao na radeonu x1600 (do Carbona). I radilo je dobro.

Balavac jedan.

uala šta smo opasni i autoritativni , kao sto si i sam rekao igrao si ih do carbona i igrao si ih na smeću od radeona x1600 , nisi probao shift na max detaljima da osjetiš andrenalin najbolje vozaćine na svijetu ? i tu dolaziš pametovat , svaka čast.

Ma daj alo, x1600 je tada bila dobra grafa za Carbon

ma on je 2007. vec imao hd6990... i tvinajst godinja...

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 17:10 (grimyHR).
17 godina
protjeran
athlon64 kaže...
Torp3do kaže...
jukiii kaže...

Underground 2 i Most Wanted su zastarjela smeća? vjerojatno nisi igra ni jedan ni drugi, jer nemaš pojma šta govoriš...  MW i underground 2 i 1 su najbolji nfs-ovi ikad napravljeni to je opće poznato...ovi novi nfs-ovi su čista sra*a.  Old school {#}

Mozda je decko klinjo od 12 godina pa nije ni igrao {#}

imam 16 btw , igrao sam ja itekako , neznam koji nfs sam propustio , shift i pro street su me oduševili i stara smeća kao mw i u2 se ne mogu mjerit s obzirom koliko su nazadni prema njima.

Sve si rekao, sad se možeš povući...hahaha

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
15 godina
neaktivan
Najgore igrice?

One and only Daikatana :D

A joke is a very serious thing. Winston Churchill

0 0 hvala 0
16 godina
Najgore igrice?

Meni uopće nije briga jel igram na high ili medium detalje.. važno je da se igra pokreće {#}

Još svojom bodriš me lepotom za druge slep sam o tom potom jer znam, zauvek blizu si =)
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Valjda necu dobit kilo TDova. Counter Strike bilo koje verzije. Srot od igre xD
http://www.vcbux.com/?r=n3n00
15 godina
N3N0 kaže...
Valjda necu dobit kilo TDova. Counter Strike bilo koje verzije. Srot od igre xD

dobit češ kilo TUpova

15 godina
jukiii kaže...

Meni uopće nije briga jel igram na high ili medium detalje.. važno je da se igra pokreće {#}

Da i onda takvi kao ti odigraju igru na low , ne vide pola stvari za koje su se programeri mjesecima mučili i onda dođu na forum i kazu da igra nevalja , ne bi uopće trebalo dozvoljavat da se igre mogu igrati ispod medium/high , jer tko ti daje pravo da komentiraš nešto što nisi vidio ni u pola sjaja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 19:59 (athlon64).
14 godina
neaktivan
Najgore igrice?

Da, ali ljudi negovore da igra ne valja zbog grafike..ja sam Oblivion igrao na 7600gs, single core celeronu 2.6..512 il giga rama, nesjecam se..

I igrao na niskoj rezi, low il mozda medium..i to mi je bila jedna od najboljih igara koje sam u zivotu igrao..tako da..psst

Ne pale se svi na eye candy

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 20:24 (brane47).
Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina
athlon64 kaže...
jukiii kaže...

Da i onda takvi kao ti odigraju igru na low , ne vide pola stvari za koje su se programeri mjesecima mučili i onda dođu na forum i kazu da igra nevalja , ne bi uopće trebalo dozvoljavat da se igre mogu igrati ispod medium/high , jer tko ti daje pravo da komentiraš nešto što nisi vidio ni u pola sjaja.

Molim te, sjecam se jos dok sam igrao GTA SA na intergriranoj Intel Extreme Graphics (iz davne 2002/03 god) na low detaljima (doslovno sve), FPS mi je cesto bio 4-8 pa mi je igra opet bila dobra.....

Grafika je dobrodosla, ali ne govori nista o kvaliteti igre

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
brane47 kaže...

Da, ali ljudi negovore da igra ne valja zbog grafike..ja sam Oblivion igrao na 7600gs, single core celeronu 2.6..512 il giga rama, nesjecam se..

I igrao na niskoj rezi, low il mozda medium..i to mi je bila jedna od najboljih igara koje sam u zivotu igrao..tako da..psst

a dobro oblivion , quake live i takve starije igre su prezabavne i sama grafika ne igra toliku ulogu , ali sad ić igrat crysis na low postavkama je grijeh jer se ne vidi pola igre , kao i sve nove igre , zašto bi igrao mafiju 2 bez fizike i onda se tužio da ti se stakla ne raspadaju kad pucaš u njim , ima puno takvih. i tako mi se ovaj jukii čini , tip sa x1600 koji je od svih nfs-ova igrao u2 i mw jer je to jedino sto moze igrat , i onda ovdje dođe pametovat , a to mi se gadi , nisam ja rekao da je takav , samo sam takav dojam dobio

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 20:32 (athlon64).
16 godina
athlon64 kaže...

a dobro oblivion , quake live i takve starije igre su prezabavne i sama grafika ne igra toliku ulogu , ali sad ić igrat crysis na low postavkama je grijeh jer se ne vidi pola igre , kao i sve nove igre , zašto bi igrao mafiju 2 bez fizike i onda se tužio da ti se stakla ne raspadaju kad pucaš u njim , ima puno takvih. i tako mi se ovaj jukii čini , tip sa x1600 koji je od svih nfs-ova igrao u2 i mw jer je to jedino sto moze igrat , i onda ovdje dođe pametovat , a to mi se gadi , nisam ja rekao da je takav , samo sam takav dojam dobio

Dobro, tu si u pravu, na takvim igrama zbilja mozes vidjeti sto znaci grafika.... al opet, da su to neke obicne(dosadne, bez price, igrivosti), dakle, igre koje imaju samo dobru grafiku, e onda ih ne bi ni igrao.....

Opet, nije mi jasno sto je toliko lose u Most Wantedu? pa to je jedna od boljih NFS igara...... sve NFS igre su mi prolazne, jedino mi se ProStreet nije nikako svidio, ali opet ne mogu reci da je igra smece, daleko od toga

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
lovac82 kaže...
athlon64 kaže...

Dobro, tu si u pravu, na takvim igrama zbilja mozes vidjeti sto znaci grafika.... al opet, da su to neke obicne(dosadne, bez price, igrivosti), dakle, igre koje imaju samo dobru grafiku, e onda ih ne bi ni igrao.....

Opet, nije mi jasno sto je toliko lose u Most Wantedu? pa to je jedna od boljih NFS igara...... sve NFS igre su mi prolazne, jedino mi se ProStreet nije nikako svidio, ali opet ne mogu reci da je igra smece, daleko od toga

ma mw je dobra igra , odlična dapaće za godinu u kojoj je izasla , ali ne mozes u 2011god reć da je mw najbolji nfs ikad omg lol.

14 godina
neaktivan
Najgore igrice?

Koliko sam ja shvatio, on je rekao da je prije imao x1600 ,znaci u vrijeme carbona, a sad ima 4870..i kakve to veze uopce ima..

Ja kad sam igrao MW, U1 i 2, nisam imao bogzna kakav komp, i stekalo je, i na losim postavkama, ali igre su predobro napravljene, zabavne (to je bitna stvar)

I sad bih jos uvijek radje igrao MW, U2 nego bilo koji novi NFS (negovorim za shift), i da napomenem igrao sam hot pursuit i sve novije na FullHD max..

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Najgore igrice?

Najgore igrice? Ili igre? Sta znaci najgore? Nemoguce je sad izbaciti spisak svih onih igara koje bi deinstalirao nakon par pokusaja. 

Od kada? Gamer sam od '85. Spisak losih igara tipkao bi do preksutra.

Ako cemo gledati u kontekstu igre od kojih sam najvise ocekivao a najmanje dobio onda su to (od ovih friskijih): Fear 2, Mass Effect 2 (a moze i jedinica), Black ops, Sacred 2, F1 2010...

a kao greatest shit of all time naveo bi kompletan GTA serijal od kojeg nikad nisam ni ocekivao nesto, ali eto, zbog popularnosti.

0 5 hvala 0
16 godina

Prvo. Zašto bi igrao na Low kad mogu potegnit medium/high , zato ne piši gluposti

Drugo. vidim ja itekako dobro sve i nikad se nisam požalio na forumu da neka igra nevalja

Treće. Ne bi se uopće trebalo dozvoljavat da se igre igraraju ispod medium/high? slušaj, nemaju svi novca da priušte HD 6950 ili neku od 2000 kn.

Četvrto. Sigurno mi ti nedaješ pravo da komentiram, jer vidio sam ja dosta toga u *pola sjaju*

Još svojom bodriš me lepotom za druge slep sam o tom potom jer znam, zauvek blizu si =)
15 godina
odjavljen
athlon64 kaže...
brane47 kaže...

Dečko, vidim da opet se*eš. U doba kad sam imao x1600, na tom kompu se još vrtio onda i WoW, nemogu se sjetit koji nastavak Settlersa koji su onda tek negdje izašli, CoH prvi, Rome Total War, W ET,

Codename Panzers Phase I i II, Fable prvi, Oblivion, STALKER SoC, Ground Control 2, HL2, CSS, većinom novi naslovi za to vrijeme kada su izašli išlo je dobro na medium detaljima.

Tako da molim ne gnoji tu o tome što sam ja mogao i što nisam mogao igrat u to vrijeme sa tim komponentama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 22:32 (D.N.R.).
15 godina
Najgore igrice?

Definitivno Grand Theft Auto 4. Igra je super po grafici  i svemu ali steka i na  i7 proc.

take no prisoners comrade!
Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Definitivno Grand Theft Auto 4. Igra je super po grafici  i svemu ali steka i na  i7 proc.

Ne bih se složio sa tom izjavom.igra nakon pečeva sasvim normalno radi,ja imam stariji Quad core i gts250 pa radi savršeno normalno,40-50 fps-a,i kad ju usporedim sa ps3 verzijom verzija za pc je zbilja puno ljepša.E sad ako imaš piratsku verziju i nisi pečao igru,e to je već druga stvar. 

Meni je što se frameratea tiče puno više problema zadao Saints Row 2,koje je to smeće od igre pa to je strašno,na njoj sam imao 20 fps na 1370x768,bljuv,da je bar neka grafika,duplo veći framerate sam imao na Crisysu na max postavkama.

The world is full of people who talk the talk,but how many of us walk the walk?
15 godina
athlon64 kaže...

ma mw je dobra igra , odlična dapaće za godinu u kojoj je izasla , ali ne mozes u 2011god reć da je mw najbolji nfs ikad omg lol.

Znači onda ne mogu ni reći da mi je HL najbolji FPS ikad? Gluposti.

Dobre igraju nemaju rok trajanja.

It recently became apparent to me that the letters 'T' and 'G' are far too close together on a keyboard. This is why I'll never be ending an e-mail with the phrase 'Regards' ever again.
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
athlon64 kaže...

Slazem se recimo meni je Stronghold 1 najbolji RTS igra koju sa ikada igrao ..

16 godina
neaktivan
Najgore igrice?

Najgore teme?

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Crysis,Far cry 2...

15 godina
The Unforgiven kaže...
athlon64 kaže...

¸OK istina mafia 1 je najbolja stvar koju sam ikad igrao , ali je tehnološki nazadnija od npr mafie 2 tako da je mafia 2 jednostavno bolja igra, iako nisam u igranju uzivao ni pola mafie 1.

15 godina
athlon64 kaže...
The Unforgiven kaže...
athlon64 kaže...

¸OK istina mafia 1 je najbolja stvar koju sam ikad igrao , ali je tehnološki nazadnija od npr mafie 2 tako da je mafia 2 jednostavno bolja igra, iako nisam u igranju uzivao ni pola mafie 1.

samo zato što je igrica naprednija ne znači da je bolja,ako si uživo više u jedinici onda je valjda logično da je ona bolja

15 godina
luka94 kaže...
athlon64 kaže...
The Unforgiven kaže...
athlon64 kaže...

samo zato što je igrica naprednija ne znači da je bolja,ako si uživo više u jedinici onda je valjda logično da je ona bolja

neznam , ovisi kako to gledaš , mafia 1 je bolja igra ali za svoje vrijeme , ako je uspoređuješ s mafiom 2 onda je mafia 2 bolja , iako kako i kazes ako sam više uzivao u mafiji 1 ona bi bila bolja haha  lol.

15 godina
neaktivan
Najgore igrice?

najgora igrica - ja hoću a nju boli glava ! {#}

Good artists copy, great artists steal
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 11:10 (EraserHead).
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
athlon64 kaže...
The Unforgiven kaže...
athlon64 kaže...

Nemoj nas nasmijavati :S

Tehnicki gledano Mafia 2 je bolja, zasto? grafika, fizika....... a Mafia 1: gameplay, prica, atmosfera, a i realnost je dosta dobra

Tako da, bez obzira sto je Mafia 2 nova igra..... Mafia 1 mi je i dalje puno bolja od dvojke, to je ujedno i jedna od najbojih igara 21 stoljeca. Mafia 2 nije losa, ali jedinici nije ni do koljena.... tebi je ocigledno samo grafika bitna, f*** that

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 11:25 (lovac82).
15 godina
lovac82 kaže...
athlon64 kaže...
The Unforgiven kaže...
athlon64 kaže...

Nemoj nas nasmijavati :S

Tehnicki gledano Mafia 2 je bolja, zasto? grafika, fizika....... a Mafia 1: gameplay, prica, atmosfera, a i realnost je dosta dobra

Tako da, bez obzira sto je Mafia 2 nova igra..... Mafia 1 mi je i dalje puno bolja od dvojke, to je ujedno i jedna od najbojih igara 21 stoljeca. Mafia 2 nije losa, ali jedinici nije ni do koljena.... tebi je ocigledno samo grafika bitna, f*** that

a znam , istina je to , u mafiji1 je priča,atmosfera i sve ostalo bolje pa bi i ona sama bila bolja igra.

15 godina
odjavljen
AjgorR kaže...
Kewin kaže...

Ne bih se složio sa tom izjavom.igra nakon pečeva sasvim normalno radi,ja imam stariji Quad core i gts250 pa radi savršeno normalno,40-50 fps-a,i kad ju usporedim sa ps3 verzijom verzija za pc je zbilja puno ljepša.E sad ako imaš piratsku verziju i nisi pečao igru,e to je već druga stvar. 

Meni je što se frameratea tiče puno više problema zadao Saints Row 2,koje je to smeće od igre pa to je strašno,na njoj sam imao 20 fps na 1370x768,bljuv,da je bar neka grafika,duplo veći framerate sam imao na Crisysu na max postavkama.

Ti si ocito imao sreće, ja sam pljunuo pare za original GTA IV i onda se narednih par mjeseci mučio i čekao da izađu patchevi jer se igra rušila sama od sebe i bila iritantno neigriva i čak mi je BSOD dolazio ali samo dok sam igrao GTA IV lol.

Updejtao sam drivere od HD 4870 (na ispravan način sa svim nužnim čišćenjem) i opet nije donijelo nikakav pomak, a reinstall igre i promjena OS-a (lol) nije pomoglo ničemu.

Sjećam se da sam jednom malo snizio detalje u igri da dobijem koji fps i nakon toga više nije radila uopće xD. Sve to sam igrao na konfi iz Moj PC.

Bolje da sam se na*rao vani s frendovima za te novce nego kupio GTA.

15 godina
AjgorR kaže...
Kewin kaže...

Imam piratsku igru i zadnji patch vrtim ju  negJde oko 30 fps-a na high. Nisam lud da dam 300-400 kn (nezz kolko je gta4 origigi). a sve ce opet biti isto.

take no prisoners comrade!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice