Gran Turismo 7

poruka: 711
|
čitano: 376.153
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Gran Turismo 7
Lonely Boy kaže...

Momci samo naprijed, utjecalo ili ne utjecalo na moj gameplay

ne podržavam takve igre svojim novcem. Koristio mikrotransakcije

ili ih ne koristio.

Skoro svaka igra to ima ili dobije kasnije kroz update. Niko te ne tjera da koristiš mikro transakcije. Igraš igru bez toga, GT je igra za 3-4 godine igranja.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Jedina stvar koja mi se ne sviđa je forsiranje online konekcije. Znači ako Sony ima održavanje servera, ako ti padne internet doma ili bilo koji treći razlog, igra uopće ne radi.

Vidim da je to većini reviewera bio minus i zbog toga je vjerojatno srušena ocjena, inače sama igra ko igra bi bila 90+.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Jedina stvar koja mi se ne sviđa je forsiranje online konekcije. Znači ako Sony ima održavanje servera, ako ti padne internet doma ili bilo koji treći razlog, igra uopće ne radi.

Vidim da je to većini reviewera bio minus i zbog toga je vjerojatno srušena ocjena, inače sama igra ko igra bi bila 90+.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Gran Turismo 7

koliko vidim ps4 verzija niš ne gubi osim grafike, čak je i gameplay oko 60fps top. Mogao bi onda uzet, htio sam čekat dok ps5 ne sleti ali pitaj boga kad će, želim ovo igrat asap 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ma nema mikrotransakcija. U GTS u si mogao kupiti auto ako nisi htio grindati, sto je skroz ok (i to uveli tek nakon dosta vremena sto je igra vec bila vani). Nekom se ne da voziti tisuce km da skupe kredite za kupnju auta. Tako ce biti i u GT7, iako jos nema sluzbene potvrde.

Ali to nije pay to win kao sto je Lonely spominjao.

Sve online utrke imaju BOP, tako da su na startu svi izjednaceni bez obzira na auto, to se nije promijenilo.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2022 19:59 (Maddog_HR).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Da, u utrkama je stabilnih 60fps na PS4, ali sa nesto manjom rezom na obicnom PS4. Ali samo zbog load timea se isplati PS5.

0 0 hvala 0
14 godina
Maddog_HR kaže...

Sve online utrke imaju BOP, tako da su na startu svi izjednaceni bez obzira na auto, to se nije promijenilo.

pa i ne baš, gledao sam kod super gt, treba tunirat auto za neke od dailya

10 godina
MEDO11 kaže...
Maddog_HR kaže...

pa i ne baš, gledao sam kod super gt, treba tunirat auto za neke od dailya

Nope. 
To je za Road to GT7 event koji je posebno. 
Daily ima obavezno BOP.

I da nema kakve veze ima. Skupi automobili po par milijuna (recimo 10) su stari klasici koji nit nemaju neku veliku ulogu u igri osim za kolekciju. 
Svi oni automobili koji ti zbilja trebaju ne kostaju preko milijun, a to se jako lagano zaradi i dobije kroz single player 

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
10 godina
Gran Turismo 7

Evo i SuperGT review

pogledo do pola djeluje mi objektivan

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Santana kaže...

Evo i SuperGT review

pogledo do pola djeluje mi objektivan

On uvijek kaže kako je.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
13 godina
Gran Turismo 7

Sad samo treba vremena uz Elden Ring i Horizon....

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Gran Turismo 7

Opširna, vrhunska recenzija Jordana s GTPlaneta:

GTPlanet GT7 review

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Sve je jasno po recenzijama.Nadograđena verzija GT Sport igre.Očekivano auti detaljni,a sve ostalo banana.Teško se dolazi do kredita za aute,mikrotransakcije na vidiku.

0 5 hvala 0
10 godina
MSXhunT3R kaže...
Sve je jasno po recenzijama.Nadograđena verzija GT Sport igre.Očekivano auti detaljni,a sve ostalo banana.Teško se dolazi do kredita za aute,mikrotransakcije na vidiku.

Eto ustedio si novce :)

13 godina
neaktivan
Steta sto nisi detaljno citao, spasio bi se iznosenja neistina po javnom prostoru.

Svi reviewi su pohvalili svaki aspekt igre kao poboljsanje, vece ili manje, u odnosu na prethodne igre. Mikrotransakcija nema u smislu p2w, mozes si dodati kredite stvarnim novcima, no to ne utjece na kampanju s obzirom da ide svojim tokom koji ne mozes magicno preskociti. A ne utjece niti na online utrkivanje s obzirom na BOP odnosno PP limitacije.

Shvatili smo, ne svidja ti se igra, ne zelis dati novce, ali ne moras iznositi neistine zbog toga.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2022 11:49 (Maddog_HR).

2 0 hvala 1
10 godina
Maddog_HR kaže...
Steta sto nisi detaljno citao, spasio bi se iznosenja neistina po javnom prostoru.

Svi reviewi su pohvalili svaki aspekt igre kao poboljsanje, vece ili manje, u odnosu na prethodne igre. Mikrotransakcija nema u smislu p2w, mozes si dodati kredite stvarnim novcima, no to ne utjece na kampanju s obzirom da ide svojim tokom koji ne mozes magicno preskociti. A ne utjece niti na online utrkivanje s obzirom na BOP odnosno PP limitacije.

Shvatili smo, ne svidja ti se igra, ne zelis dati novce, ali nemoras iznositi neistine zbog toga.

Imam osjecaj da on od toga nista nije igrao nego je samo neki sim racer wannabe

16 godina
MSXhunT3R kaže...

Apsolutno svi reviewovi koje sam gledao kažu da se do kredita prilično lako dolazi. Hejtaš bez ikakvog razloga.

13 godina
neaktivan
Ne samo da se dolazi lakse do kredita i auta nego u prethodnim igrama, vec se i svaki element igre (auto, dijelovi, tuning, livery, boje) moze otkljucati normalnim napretkom kroz igru. Dodatno svi reviewi kazu da se u prvih desetak sati igranja kroz prizing sistem dobije hrpetina auta, tako da ne moras cak ni trositi kredite.

Tako da je ta prica o mikrotransakcijama u potpunosti promasena.

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Pišem samo da nema nekih novosti niti je to grafički neka nadograđena igra naspram GT Sport (osim PS5 verzija gdje su digli rezoluciju i detalje).Driveclub ima ljepše efekte kiše.Dinamičnih vremenskih uvjeta nema na svim stazama,već na određenim.Staze su sve iste iz prijašnjih igara,plus 2 stare-nove.Jedina novost je dodavanje kampanje a koja je bila u svim GT igrama osim Sporta i nadodanih kupova.
16 godina
Pa naravno da će na PS4 igra izgledati slično kao GT Sport kad je GT Sport već izvlačio maksimum iz tog hardvera. Tko je očekivao nekakva čuda na PS4 verziji igre je zbilja naivan. Uzeti to kao nekakav minus igri je smiješno. Kako Forza izgleda na Xbox One, a kako na Series X?
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2022 12:32 (antimadridista).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
A sto od novosti si ti ocekivao? Da umjesto auta po stazama vozis jednoroga duginih boja po oblacima?

Kakvih novosti moze biti u racing igri, da vec nisu implementirane u GT7? Koliko vidim imas razne aute, razne staze, prvenstva, online natjecanje, tuning, kozmeticki tuning, cak i fotografiranje auta. Ja stvarno ne vidim da nesto nedostaje, ali ajde nisam odigrao bas sve racing igre ikada pa sam mozda propustio nesto.

Sto se tice grafike - sve i jedan reviewer je rekao da je ovo najljepsa ili jedna od najljepsih igara koje su ikad igrali. Ako to nije graficki napredak, onda ne znam sto je (ne sjecam se da su isti superlativi upotrebljeni za GTS).

Eto javim ti svoj dojam sutra kad upalim igru.

0 0 hvala 0
10 godina
Gran Turismo 7

Ljudi su trazili upravo to, klasican GT + GTsport u istoj igri.

Ako ce igra imat podrsku kao GTsport onda nas ceka jos puno toga (a vjerujem da hoce) :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
Gran Turismo 7

jel netko dobio igru ili tek sutra kreće dostava?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Gran Turismo 7

Ja dns dobio preorder bonus kod

0 0 hvala 0
14 godina
Gran Turismo 7

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

GT7 je ogromna razlika naspram Sports u svakom zamislivom pogledu osim mozda samog sports moda unutar GT7 igre.

Daj primjer voznje koja je donjela u svom zadnjem nastavku to sve sto si naveo,zanima me sto ti je referentna tocka?....

18 godina

Meni stigao mail da je predano dostavnoj službi. Sutra bi trebala stići, taman preko vikenda ^^

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
18 godina
Igra je trenutno na 1.05 verziji i teži ravno 114GB na PS4.

Još manje od 10h do otključavanja, ali ne mislim čekati ponoć - nisam baš to sposoban uz sve lijekove...
Sutra ionak dolazi, kaj god da bilo :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2022 14:27 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gran Turismo 7

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Gran Turismo 7

Uzeo i ja GT7. Nisam nikad igrao GT tako da sam poprilično uzbuđen! Nadam se da neću požalit pare. :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice