- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
iz 2005. guglajte project soul.
iz 2005. guglajte project soul.
ma de bolan ko ce ti ono pogodit i ja preskacem pitanja u milijunasu imam preskok plus lol
Uzdam se u pedantnost i poštenje naroda na forumu da odgovaraju na pitanja redom.
Uzdam se u pedantnost i poštenje naroda na forumu da odgovaraju na pitanja redom.
ja ne brijem nista ma koja pedantnost i postenje stavio si neko smece od igre za koju niko nije nikad cuo a ne igrao de suti malo i pusti ljude nek pogadaju..... kako bi srbi rekli duvaj ga
danas u 2:09
Vidim, imaš žuti karton, zaslužuješ ga. Ajde pročitaj pravila foruma prije nego kreneš vrijeđati po temama (Iako ti za to treba samo obraz i tračak pristojnosti, a ne pravila foruma).
P.S. - oko za oko...
Jeb** ti mater srpsku koja se meni naDUVA kur**, trula je pič** koja te zlegla takvog neodgojenog.
Ugodan dan želim.
Nemam rijeci za ovo
Ajde malo ohladi!
Pravila su ti na prvoj stranici! A i nisi prvi od padobranaca koji su uletili sa slikom, ali su se oni prije tebe lijepo ispričali i nastavili s kvizom. jedino si ti tu pametnjaković koji želi preko reda...
Soulcalibur III
nikad igro pa neznam o cem se radi, al po hintu, jedino sto sam naso
Soulcalibur III
nikad igro pa neznam o cem se radi, al po hintu, jedino sto sam naso
Je. =) Screenshot je iz chronicles of the sword moda.
hint: igrica je nova(valjda), tower defense based
je, to je sol survivor
i edit. Stavi nesku sliku
Evo ja cu onda
EDIT: Bilo je na slici pisalo ime igre, pa evo druge
Tabula Rasa?
Bingo!. Stavljaj
evo nove, pogađajte
Street Fighter 2???
Ja napisem i on ode.
evo nove, pogađajte
Street Fighter 2???