- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prehistorik 2?
Je, stavi novu
AhAh stavite tam neku igru niakd niko cuo za nju mozda je i za ps1 ko zna za to retki znaju...izasla igra prije ngo sam se rodio
AhAh stavite tam neku igru niakd niko cuo za nju mozda je i za ps1 ko zna za to retki znaju...izasla igra prije ngo sam se rodio
ionak se pdf zove PC igre
Čini se meni da ti baš i nisi neki gamer kad te mrzi odigrati stare naslove, a puno ih je boljih nego ovi danas.
Jel to Majesty?
Točno!
Soccer Kid 7 ?
zašto 7 bogati, pa samo je jedan Soccer Kid
moze kakav hint?
moze kakav hint?
zar ne vidiš da još nema ni zadatka
Pa ne treba hint! DhulKarnain je pogodio... Soccer Kid je (BTW nema nastavaka, a kamo li 7
)
Ispričavam se, zabunom napisano.
moze kakav hint?
zar ne vidiš da još nema ni zadatka
Duboke isprike...Samo sam isprobavao Potpis 
Ispričavam se, zabunom napisano.
imaš više računa? baaaaaaaaaaaaaaaan xD
ne nemam vise accounta vidis da u postu gdje pise novi hint dole pise proud member bla bla bla a ovdje sada samo Luckyluke!
OT:nova igra!!!
ne nemam vise accounta vidis da u postu gdje pise novi hint dole pise proud member bla bla bla a ovdje sada samo Luckyluke!
OT:nova igra!!!
ne ti nego Horagio on se ispričava a zakaj? nije pisao na tu stranicu
Pretpostavljam da je Horagio zabunom objavio post, i onda ga editirao da bi se ispričao unutar istog posta za koji se ispričava :) Možda je to rješenje misterije koja te toliko kopka? :)
A misli li ovaj sto je pogodio stavljat novu igru?
LOL Uglavnom, išao sam pogledati dal možda znam rješenje igre, a već nisam bio dugo u ovoj temi pa sam odgovarao na sliku koja je već bila postavljena.
neka stavi netko novu, meni svejedno
Commander Keen
Čini se meni da ti baš i nisi neki gamer kad te mrzi odigrati stare naslove, a puno ih je boljih nego ovi danas.
Ma nisam stari igro sdam ih skoro sve nego covece imo 4 god kad sam poceo na ps1
Je, ali koji?
Commander Keen 4