Ovo je rang kao da cod osvoji nagradu za najinovativniji fps shooter u 2025
Bas me zanima. Na kojem serveru igrate?
| 7 | Europa |
|---|---|
| 1 | North America |
| 4 | Auto |
| 1 | Azija |
Bas me zanima. Na kojem serveru igrate?
fali ti auto, nemam pojma di me baca, zna mi nerijetko pokazat crvene ikone sa desne strane pa pretpostavljam da me svagdje baca
fali ti auto, nemam pojma di me baca, zna mi nerijetko pokazat crvene ikone sa desne strane pa pretpostavljam da me svagdje baca
Ok. Al zasto bi koristio auto kad zelis imat ili najmanji ping i samo rokanje - Europa, il bolje iskustvo (meni i ne samo meni) N. Amerika?
Ok. Al zasto bi koristio auto kad zelis imat ili najmanji ping i samo rokanje - Europa, il bolje iskustvo (meni i ne samo meni) N. Amerika?
volim mixsano, bas to nekad je najbolji ping a nekad su amerikanci sa kojima se sprdam
igram Arc na ps5 i sve sam riješio za expedition ,skupio preko milju coinsa i sad sam si nakon 5-6 godina odsustva od PC gejmanja naručio novi komp koji stiže sad ovih dana.
jel moguće da uzmem igru na steamu i nastavim sa napretkom sa ps-a ili ću morati sve ispočetka?
igram Arc na ps5 i sve sam riješio za expedition ,skupio preko milju coinsa i sad sam si nakon 5-6 godina odsustva od PC gejmanja naručio novi komp koji stiže sad ovih dana.
jel moguće da uzmem igru na steamu i nastavim sa napretkom sa ps-a ili ću morati sve ispočetka?
Kaže da može.
Trebaš napraviti Embark ID account, i onda njega "aktivirati" na obje platforme.
Yes, Arc Raiders offers full cross-progression between PS5 and Steam (PC) via an Embark ID account, letting you sync progress, levels, and cosmetics by linking your platform accounts to one central Embark ID, though you'll need to buy the game separately on each platform.
How to Set Up Cross-Save:
Create/Link Embark ID: Go to Embark's official website and link your PlayStation Network and Steam accounts to a single Embark ID. https://id.embark.games/id/sign-in
Play on Any Platform: Log into that same Embark ID on your PS5 and Steam, and your progress will sync.
Key Things to Know:
Full Sync: Your loot, quests, Battle Pass, cosmetics, and character progress all transfer.
Platform Purchases: You must buy the game on both PS5 and Steam to play on both; progress transfers, but licenses don't.
Currency/Items: Generally, purchased currency stays on the platform where bought, but cosmetics usually transfer.
Ova igra je posebna i ovu igru doista čini community koji je zbilja super. Ne znam kako je duo ili trio, ali solo iskustvo mi je vrh. Pomognu ti ostali igrači bez problema ako ti što treba. Dva puta sam bio knockan od strane arc-ova i digli me igrači, još mi davali iteme da prodam bez da sam išta pitao... Onda drugi lik, treba mi bioscanner na buried city za upgrade workshopa i pitam lika ako možda zna di mogu naći i lik samnom prođe cijeli dio medical laba...
Ako staviš na g "don't shoot" ili pričaš na mikrofon nećeš imati problema sa drugim igračima. Vrlo često i oni meni isto stvar rade.
Predobra igra uglavnom da skratim priču i nisam dugo tako uživao u nekoj igri 
Jedna od rijetkih multiplayer igara da nema toksičan community.
Došao novi update danas! 
Neki brzi tl:dr
What’s New?
Cold Snap Map Condition
Flickering Flames Event
Expedition Departure Window
New Free Raider Deck “Goalie” - coming on December 26
New Quests and Items
Patch Highlights
Added Skill Tree Reset functionality. (Added Skill Tree Reset functionality in exchange for Coins, 2,000 Coins per skill point. Znači treba vam 150k za reset cijelog tree-a)
Added an option to toggle Aim Down Sights.
Wallet now shows your Cred soft cap.
Various festive items to get you into the holiday spirit.
Moved the Aphelion blueprint drop from the Matriarch to Stella Montis.
Added Raider Tool customization.
Fixed various collision issues on maps.
Improved Stella Montis spawn distance checks to address the issue of players spawning too close to each other.
Isplati se napravit wipe sutra. Na Cold Snapu crveni ormari su doslovno krcati blueprintovima. Tak da s tim nece bit problema.
Sretni blagdani, tko je jamio - jamio je, samo napišite ako ste uzeli:
b93ce2f0-cfaa-4e67-b5b3-1698df511509
Za aktivaciju:
Sretni blagdani, tko je jamio - jamio je, samo napišite ako ste uzeli:
b93ce2f0-cfaa-4e67-b5b3-1698df511509
Za aktivaciju:
Hvala Najbrži! Mislim da sam uspješno reedemao :) Samo nisam siguran što je sretni dobitnik dobio? In-game iteme?
Na slici na prvu izgleda kao da je steam key.
Inače već dugo čekam da uhvatim vremena da zaigram igru. Vidim dobro se drži. Prije sam Delta Force Operations igrao, ali je postalo neigrivo.
Hvala Najbrži! Mislim da sam uspješno reedemao :) Samo nisam siguran što je sretni dobitnik dobio? In-game iteme?
Nemam pojma, je li ovo?
dada
Isplati se napravit wipe sutra. Na Cold Snapu crveni ormari su doslovno krcati blueprintovima. Tak da s tim nece bit problema.
Nerfali drop rate opet 
Nerfali drop rate opet 
Nerfali su to odmah drugi dan, da. Ali su zakljucane sobe ostale buffane.
Nesretnik godine ili kako se samoubit Wolfpackom 
https://www.reddit.com/r/ArcRaiders/comments/1ptfq2t/never_using_a_wolfpack_again/
Nesretnik godine ili kako se samoubit Wolfpackom 
https://www.reddit.com/r/ArcRaiders/comments/1ptfq2t/never_using_a_wolfpack_again/
Hahahaha, predobro 
Dugo nisam vidio ovako smiješnog streamera, ma čak i u real life. Lik je teška komedija, plakanje sa njim svako malo 
Ne volim bas tog lika zbog previse preseravanja. Ali, premotavao sam klip na 13:43 lik iz protivnickog tima greskom, zbog guzve, defiba Summita iz peanutovog tima. Nastaje ludnica
Ova igra fakat ima situacija za upisat se od smijeha, nevjerojatno.
Ma Peanut je top
Iskreno, pogledam samo klipove, ali baš bude pišanje.
Ma nista protiv da bi reko. Nije my cup of tea. Dokle god pridonosi popularnosti igre on je dobrodosao.
Sve u svemu igra je zadnju nedjelju imala 440K igraca, malo vise od mjesec dana nakon sto ih je bilo najvise 480K. Neki su pricali da ce umrijet za mjesec - dva.
Khm, usporedba dva naslova:
Ma nista protiv da bi reko. Nije my cup of tea. Dokle god pridonosi popularnosti igre on je dobrodosao.
Sve u svemu igra je zadnju nedjelju imala 440K igraca, malo vise od mjesec dana nakon sto ih je bilo najvise 480K. Neki su pricali da ce umrijet za mjesec - dva.
Khm, usporedba dva naslova:
Ma i da si rekao, pa šta onda? Svatko ima pravo na svoje mišljenje i ne može se svatko svima svidjeti, ja to smatram pod nešto normalno

Drago mi je da je igra i dalje popularna, ali mislim da moraju nešto drugačije napraviti za S03 da zadrže ovakav priliv igrača.
https://www.forbes.com/sites/paultassi/2025/12/31/arc-raiders-has-kept-91-of-its-playerbase-battlefield-6-has-lost-85/
Baš je forbes objavio usporedbu arc raidersa i bf6 pred 2. dana.
Ma i da si rekao, pa šta onda? Svatko ima pravo na svoje mišljenje i ne može se svatko svima svidjeti, ja to smatram pod nešto normalno

Drago mi je da je igra i dalje popularna, ali mislim da moraju nešto drugačije napraviti za S03 da zadrže ovakav priliv igrača.
https://www.forbes.com/sites/paultassi/2025/12/31/arc-raiders-has-kept-91-of-its-playerbase-battlefield-6-has-lost-85/
Baš je forbes objavio usporedbu arc raidersa i bf6 pred 2. dana.
Pratim taj dvoboj vec neko vrijeme jer imam obje igre. Forbes me pretekao sa izvjescem 
Uopce ne brinem za S3, mislim da ekipa ima jos jako puno toga za dodat i oduzet. Recimo iako su masovno na godisnjem, danas su disejblali NVidia filtere. Opet je svima mrak jednako. Jos neku vecu gresku nisu napravili, tako da ako zadrze fokus bit ce ovo igra sa min 1500 sati. Ko nekad BF ili PUBG.
Na 4min 19sekundi otprilike počinje bitan dio (prvi dio videa je vezan za nvidiju koju su disejblali kako si rekao). Skineš ovaj riva tuner i podesiš kako je lik rekao. Radi i dalje ako još nekome treba. To ne mogu disejblat i da hoće :) Za sve se nađe način, samo treba imat volje kako bi se reklo 
cemu varanje? jer kako ovo inace nazvati nego varanje, igraj kako su developeri zamislili da igras, za sve ovakve bi dao ban ,cemu onda noc, izbacite noc i gotov kad se nađu seljoberi koji iskoristavaju to
Intel 80286
Može, ali ne u potpunosti. Jer igraš i sa ostalim igračima na mapi (mislim da vas može istovremeno na mapi biti 20-21 s tim da zna ljude ubaciti u pola partije u meč gdje ti pola toga bude već lootano, to mi je jedino blesavo u ovoj igri). Imaš ajmo reći skrivenu opciju da te baca u pvp lobbye, ne smiješ pucati na igrače (niti uzvratiti paljbu). Ako te ubiju staviš nakraju meča na round feedback "hated it" i odabereš "pvp experience", i tako svaki put ako te ubije neki igrač. Time ćeš stalno biti u pve lobby, ali naravno da će se uvijek naći neki lik koji ćete ubiti (pogotovo kada ideš srediti velike arcove).
Meni osobno nije problem pvp nego p*čke od ljudi koji ti prvo viču "don't shoot" i onda 10 sekundi kasnije te ubije iza leđa doslovno
Da je poštena borba ne bi riječ rekao.
zato ja više ne hebem živu silu, kolko puta sam se opekao, dont shot dont shoot i to šta kažeš ekipa te ubije s leđa.
sad u malo posto slučajeva ne pucam i briga me.
ali nema mi jačeg nego na free loadoutu ubit zgirane likove ,pobrat loot i gas van krcat opreme.