- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ah predobra je,nadajmo se da ce izaci za PC
Ah predobra je,nadajmo se da ce izaci za PC
i ja bih to volio, ali nebih da naprave sranje od porta kao sto je bio GTA IV
čitam u Gameplayu recenziju, dali su igri 20/20, mislim da je to 2. igra kojoj su u Gamplayu dali max ocijene, na prvi pogled mi izgleda na kombinaciju Call of Juareza i Gun-a, ne znam koje igrao Gun, riječ je o konverziji sa PS2, u trećem licu se igra i odlična je igra
:)
Dado, javi se na čet da se dogovorimo.
Dobra tipko vnica :)
Ista kao i moja...
Meni izgleda punooo bolje od Call of Juareza, zapravo meni Call of Juarez nije nikako sjeo.... niti po filmićima koje sam gledao prije dolaska igre na tržište, a isto tako ni Gameplay vlastitim rukama........... dok mi se ovaj Red Dead Redemption jako dopada (gledanje filmića na youtube-u) i siguran sam da me nebi razočarao da ga "poigram" vlastitim rukama
Igra je predobra!
Dovoljno dobra da čovjek razmisli o kupnji konzole ukoliko je još ne posjeduje
Evo danas sam stigao nešto ozbiljnije igrati i jako mi se sviđa viđeno.
Fasciniran sam koliko je zapravo pažnje pridavano detaljima, od napnutih mišića u trku do vjetra koji pomiče baš određene dijelove odjeće.
Sve u svemu, vrhunska igra za koju se s obzirom na potencijalno dobiveno vrijeme igranja u potpunosti isplati dati novac.
Ništa, sada sam se vratio iz kina di sam gledao Robin Hooda, a sada na još malo rokanja RDR-a.
P.S. Da Dado, namjerno ti nabadam na nos jedno i drugo! :)
Dali je to za pretpostaviti posto si budan da jos igras RDR
mogli su makar malo više recenzirat i proči malo više (nisu ni 20% prošli)
mogli su makar malo više recenzirat i proči malo više (nisu ni 20% prošli)
Pa bolje da ovako općenito nabrajaju i recenziraju mogućnosti igre nego da mi spoilaju i useru cijelu igru..
P.S. Da Dado, namjerno ti nabadam na nos jedno i drugo! :)
Ja ću onda danas na Robina Hood-a, a za Xbox još 'kalkuliram' hehe..
Ali da je igra vrhunska - jest!
Mega mi se sviđa free roaming mod multiplayera.
Nekad mi se neda radit misije na SP-u niti neki konkretno mod na MP-u.
Tu ulijeće free roaming.
Furaš se okolo i radiš što te volja. Ak imaš još kojeg kompića da roka s tobom, još bolje. Ideš okolo i kolješ koga vidiš, dobivaš XP i tako. Ima i onih kampova s banditima, NPC, koje možeš rokati.
Fora. Čak mi se to više sviđa od klasičnog MP-a.
Daj Dado, obavezno isfuraj i idemo roamati. :)
Eh drago mi je da ima i domaćih igrača koji free roamaju, ja sam ih dok sam igru testirao dosta malo nalazio, ali da Free Roam je definitivno odličan multiplayer mod. Odlično koncipiran i izveden. Mogao bi biti zasebna igra :)
Eto još jedna domaća recenzija je jučer isplivala, ona sa HCL-a. Ocjena i nije toliko visoka koliko bi neki očekivali.
HCL RECENZIJA:Red Dead Redemption
Danas mi stigo limited edition za PS3
Eh drago mi je da ima i domaćih igrača koji free roamaju, ja sam ih dok sam igru testirao dosta malo nalazio, ali da Free Roam je definitivno odličan multiplayer mod. Odlično koncipiran i izveden. Mogao bi biti zasebna igra :)
Eto još jedna domaća recenzija je jučer isplivala, ona sa HCL-a. Ocjena i nije toliko visoka koliko bi neki očekivali.
Od HCL ionako nista ne ocekujem...
Misija 5,gameplay
http://crotrailers.co.cc/2010/05/31/red-dead-redemption-gameplay-mission-5/
tko hoce nek gleda
Reci mi Kante, što bi to treblao značiti? :)
Dovoljno dobra da čovjek razmisli o kupnji konzole ukoliko je još ne posjeduje
Baš si i ja nešto razmišljam, orginalni plan mi je bio pričekati da izađe GT5, al ovo mi predobro izgleda...
Baš si i ja nešto razmišljam, orginalni plan mi je bio pričekati da izađe GT5, al ovo mi predobro izgleda...
Orginalni plan će možda još dugo trajati...
Kupi ga sad i uživaj u RDR do GT5 :)
@Kant, zbilja si luckast
Orginalni plan će možda još dugo trajati...
Kupi ga sad i uživaj u RDR do GT5 :)
Šuška se da bi nešto na E3 mogli spomenuti gelde datuma...
Reci mi Kante, što bi to treblao značiti? :)
Ma ništa
To ja tako malo
\o/
Baš me zanima hoće li u nadolazećim DLC-ovima ispeglati ove dosadašnje bug-ove i glitch-eve koje smo vidjeli na filmićima.
Također mi se čini kako free roam sa ekipom ima strahovitog potencijala za dane i dane zabave
Ja sam bio samo naletio na tipa koji trci na mjestu, to je jedini bug u igri koji sam vidio.
ja sam samo priijetio jedan mali bug kad mi se konj zaglavio u ogradi a igru sam prolazio 20h
Ja sam do sad naletio samo na jedan bug, a to je kad onaj čovjek u saloonu svira, a stolica mu je iznad glave. I to samo jednom, kad sam opet došao na to mjesto bilo je normalno sve. Nemam nikakvih zamjerki na igricu, dapače ovih par bugova i glitcheva ne mogu omesti užitak u igri. Predobra igra za PS3
Također je vrlo dinamična i glatko teče, misije i priča su smišljene fantastično!
Moja ocjena - 5
Pozdrav ekipa! Imam jedno pitanje za sve koji su kupili igru za PS3... da li je netko naručio igru iz UK i ako je koji je product code (BLES, BCES...)?